2006.08.22. 14:07:56
Ja Robinho 10. Nem kéne kritizálni itt az EuroBARCA-n, azt amit a jó kis moderátorok és szerkesztők csinálnak, mert jól csinálják! És ne OFF-oljunk többet én is bocsánatot kérek!
A Real vs Barca témához hozzászólva én is úgy érzem hogy megszedte a Madrid magát és nagyon jók lesznek, nagy versenyfutás lesz. Egyébként meg, nem az El Classico-kon múlik a szezon, hanem azon hogy a többi meccsen mennyire tud a csapat egyenletesen jól szerepelni. Szóval lehet azzal jönni hogy huh a Real majd megveri a Klasszikuson a Barcát, de, ha ez meg is történne ez is csak 3 pontról dönt a bajnokság szempontjából! Szóval én még mindig erősebbnek érzem a Barcát és szerintem főleg azzal nyerjük meg majd a bajnokságot, hogy egyenletesen jól teljesítünk, míg a Madrid akármilyen jó is, a "kiscsapatok" meg fogják lepni őket néha. De lehet hogy nem így lesz, minden esetre én jó El Classico-kat várok és izgalmas bajnokságot, jó Real - Barca versenyfutást és úgy gondolom hogy nagyon más nem fog beleszólni a bajnoki címért folyó harcba. Esetleg Valencia, de ez már nem ide tartozik