fcbarcelona.catpety27 írta:Köszi Tamás,hogy linkeltél a meccsről képeket.Valaki nem tudja hol lehetne még ilyen meccsen készült felvételeket nézegetni ?? jó sokat
Én igen,igaz 20 emberből csak én vágtamBarcaforever írta:Ti vágtátok, mikor a bíró befújta a tizit?Mert mi várjuk a szögletet bosszankodunk Messi helyzetén, aztán a bíró mutogat középre.Akkor már, hát nah igen,persze.
Sztem az atlétás üzengetés még megy, vagyis mezfelhajtás ér, csak levétel hoz sárgát.albicelesteX írta:Szerintem azért tiltották ezt be (mert asszem nem olyan régóta néhány éva van betiltva) mert sok játékos a mez alatt valamilyen felirattal ellátott pólót atlétát viselt ami sérthette gy néhány ember nemi vallási és egyéb hovatartozását!Szerintem!
Hát az az igazság, hogy azt sem érzékeltem, hogy mit fújtak be. sak néztünk bambán, amikor tizi jött...én mondjuk nem ellenkeztemBarcaforever írta:Ti vágtátok, mikor a bíró befújta a tizit?Mert mi várjuk a szögletet bosszankodunk Messi helyzetén, aztán a bíró mutogat középre.Akkor már, hát nah igen,persze.
Én igen. Egyértelmű volt a bíró jelzése a számomra. Fújt, rámutatott a büntetőpontra, és futott az alapvonal felé.Barcaforever írta:Ti vágtátok, mikor a bíró befújta a tizit?Mert mi várjuk a szögletet bosszankodunk Messi helyzetén, aztán a bíró mutogat középre.Akkor már, hát nah igen,persze.
Egyetértünk.Nem tudom mi abban a negatív,ha valaki ünnepel egy gól után,s leveszi a mezét.Nem tudom kit sért ez..Varga Tamás írta:Mert ez a szabály. Hülye szabály, nem értem meg. Mi ebben a gond? Miért tiltják a szabályok? Miért gátolják a féktelen örömet? Marhaság!
Mert ez a szabály. Hülye szabály, nem értem meg. Mi ebben a gond? Miért tiltják a szabályok? Miért gátolják a féktelen örömet? Marhaság!McLovin írta:Mikor láttam, hogy mennyien vannak kint a stadionba, kicsit tátottam a számat!![]()
Különben minek kell sárga lapot adni arra, hogy vki leveszi a mezét?
![]()
Szerintem meg ez igen nagy hiba volt, hogy csak akkor adott először sárgát, amikor Messi már hatodszor volt a földön. Nekünk meg már a második szabálytalanságunk sárgát ért. Amúgy Marquezt ki kellett volna állítania, de a Madridból is kb 3 embert. Szerintem idén ilyen gyenge játékvezetést még nem kaptunk.ozsimiki írta:Utólag a spori is jól vezette, kivéve,h első félidőben semennyit sem hosszabbított , és h nem adott előbb sárgát, az egyik Messi felrúgásért, de szntem összességében korrekt volt.
Magam is 10 pontot vártam, ennyi kell ahhoz, hogy a rangadók után is magabiztosan vezessünk! A mai siker pedig szerintem méginkább feldobja a csapatot, nagy tehertől szabadulhattak meg.gekkodan írta:10 pontot vártam a 4 rangadóból, ebből 9 megvan, jövő héten szerintem X lesz és bejön a tippem. De legyen 12 és minden oké
Igen, én is így érzem. A mérkőzést befolyásoló hibája nem volt. A sárga lapot korábban előhúzhatta volna. Az első 10 percben csupán 3 sárga lap maradt el, de nem lett belőle komolyabb baj.ozsimiki írta:Utólag a spori is jól vezette, kivéve,h első félidőben semennyit sem hosszabbított , és h nem adott előbb sárgát, az egyik Messi felrúgásért, de szntem összességében korrekt volt.