Ez valami bet-and-win-es ajándék utalvány,vagy mi?Chris0527 írta:én 5 euróért eladom
A KS-ben már volt olyan egyszer olyan és azon is valami kód volt.
Ez valami bet-and-win-es ajándék utalvány,vagy mi?Chris0527 írta:én 5 euróért eladom
"Személyenként csak egy utalvány érvényes."Blest írta:Gondolom ti is kaptatok hírlevelet az eurobarcától, ez volt az első hírlevél aminek örültem!Volt benne egy ajándékutalvány, illetve egy kód. Ha valakinek esetleg nem kellene, akkor legyen kedves küldje már el nekem privátban!
Köszönöm![]()
Több kódot is fel lehet használni?Blest írta:Gondolom ti is kaptatok hírlevelet az eurobarcától, ez volt az első hírlevél aminek örültem!Volt benne egy ajándékutalvány, illetve egy kód. Ha valakinek esetleg nem kellene, akkor legyen kedves küldje már el nekem privátban!
Köszönöm![]()
Láthattad például buddhista tempomokban is..Egyébként ez egy OM jel,népszerű minta. Jó lett Csongor!lui1698 írta: Az a jel az mi, mert már láttam, de nemtom hol.![]()
Igen csak az a baj hogy nincs itt...Saviola írta:Vezérlőpult->Programok Telepítése és Törlése,elvileg itt kell lennie.csababarca írta:Hello mindenki
Van egy kis problémám.
Telepíteni akartam az új live messnegert,de a végén kiírt egy hibaüzenetet hogy töröljek valami Windows Live Essentials nevű programot.Sehol se találok ilyet...valaki megoldás?
Vezérlőpult->Programok Telepítése és Törlése,elvileg itt kell lennie.csababarca írta:Hello mindenki
Van egy kis problémám.
Telepíteni akartam az új live messnegert,de a végén kiírt egy hibaüzenetet hogy töröljek valami Windows Live Essentials nevű programot.Sehol se találok ilyet...valaki megoldás?
Csatlakoznék az előttem szólókhoz.Rivaldo11 írta:Boldog névnapot a Sándoroknak,
Boixosnak külön is.