Meghívós oldal, sajnos még nincs elég pontom, hogy visszahívjalak a múltkoriért cserébe, mert engem is pár napja hívtak csak meg, de nagy mázlim volt ezek szerint.Sharkinho írta:HonnanDrigo írta:Aham.![]()
Pro Evolution Soccer
-
- Eurobarca Staff
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Eurobarca Staff
Aham.Sharkinho írta:A teljes verziótDrigo írta:Most kezdtem el tölteni PC-reRemélem hamar lejön
![]()
-
- Eurobarca Staff
Most kezdtem el tölteni PC-re
Remélem hamar lejön

kösz szépen! pcre akarom. én október 17 re emlékeztem, de rosszul
Attól függ mire akarod letölteni:szergoka írta:meg tudná nekem valaki mondani, h mikor jelenik mega Pes hivatalosan, v azt, h mikor lehet már letölteni és , hogy honnan.
előre is köszönöm
Pc:Oct 26, 2007
Ps3:Nov 22, 2007
Ps2Nov 22, 2007
Xbox 360:Nov 22, 2007
PSP:Nov 30, 2007
Bár lehet hogy egykicsit elöbb mgelesz
Hát hogy hogyan, azt meg szerintem már tudod, akinél van internet az tud letölteni, de több táron is fentlesz biztos, majd segítek, ha nem menne...
meg tudná nekem valaki mondani, h mikor jelenik mega Pes hivatalosan, v azt, h mikor lehet már letölteni és , hogy honnan.
előre is köszönöm
előre is köszönöm
- Danka00792
- Director del Fútbol
egyébként azért adta ki a KONAMI a pes demot ilyen korán.. hogy nézzék a forumokon a pléjereket hogy szerintük mit kell még javitani benne... egyik az lesz hogy nem lesz ilyen pörgös a gém.. szal kicsit realisztikusabb lesz.... mivel ez egy szimulátos... a fifa az meg pörgös mivel az inkább arcade gém... van külömbség
- Danka00792
- Director del Fútbol
A demo-t ne vegyétek kézpénz-nek.. ez még cask a játék 70%-a.... kijavitják még és realisztikusabbá teszik... még nem lehet levonni belöle olyan sokat szerintem.. de az már most látszik hogy a fifa-nal jobb
-
- Director del Fútbol
Az a legdurvább, hogy Ronaldo simán lefejeli Ayalát és Gaby Militót együtt 

-
- Director del Fútbol
Egyre jobban, nekem még mindig szokatlan, a távoli lövéseknél és a ziccereknél sem érzem még teljesen, mit kell csinálni. Egyelőre a professionalt tolom, néha becsúszik egy-egy zakó, de már egyre ritkábban, nemsokára átállok a legnehezebbre... Legtöbbször természetesen az argentinokkal vagyok, mert az az egyetlen válogatott a hatból, amelyiket szeretem. A törökök és a brazilok ellen nyomom legtöbbször, mert a törököket nem igazán szeretem, a brazilokat meg... Ezt a fantáziádra bízomZozzy 5 írta:Tudom, jó vagyok![]()
![]()
Egyébként neked hogy megy a játék Ati? Nekem az elején szokatlan volt, a védelmet alig bírtam irányítani, és a támadások is elég sablonosak voltak. De mostmár egyre jobban megszokom. Álltalában a portugálokkal vagyok, nem tom miért, de nekem ők válltak be a legjobban. Azzal az alap taktikával ami be van nekik állítva jól védekeznek és vissza is zárnak.

- Danka00792
- Director del Fútbol
a müesés-t nem beállitani kell, hanem (érdemes egyébként FiFA-hoz és PES-hez gamepad-ot venni mer igy elég bonyolult) le kell nyomni hozzá bizonyos gombokat.. nemtudom hogy billentyüzeten meikeket kell mer gémpad-al szurom...Agatha írta:Azt szeretném megkérdezni hogy a műesést hol lehet beállítani, mert eddig nem találtam meg
- Danka00792
- Director del Fútbol
ja és egy kis érdekesség..
egy ember a neten (
) kiprobálta hogy a texturákat (fü, arcok, stadion stb... stb..) a 07-bol egy az egyben átmásolja a 08-ba.. és ment neki a game... OMG.... még a texturákat se cserélték le a fifa-ban.. pedig elég szemenszuro pl.: a pálya közepém ott a textura elválasztocsik....
egy ember a neten (

- Danka00792
- Director del Fútbol
Nem akarok beleszolni de a PES-ben már 3éve van "BE A PRO" mod... csak a fifa átneveztenagyakos91 írta:amúgy sztem fifa az jobbBE A PRO

(amikor kiválasztod a playernél hogy kivel mész, olalt be lehet állitani hogy mien sürün váltson embert a gém.. ott ha rámész hogy: FIX akkor az a "BE A PRO" mod.. és már 3éve van a PES-ben.. no coment)

-
- Llegenda del Barça
Tudom, jó vagyokantiimperialista írta: Vadállat

Egyébként neked hogy megy a játék Ati? Nekem az elején szokatlan volt, a védelmet alig bírtam irányítani, és a támadások is elég sablonosak voltak. De mostmár egyre jobban megszokom. Álltalában a portugálokkal vagyok, nem tom miért, de nekem ők válltak be a legjobban. Azzal az alap taktikával ami be van nekik állítva jól védekeznek és vissza is zárnak.
-
- Director del Fútbol
VadállatZozzy 5 írta:Most délután játszottam egy poén meccset![]()
Vezettem 5-0ra a törökök ellen a brazilokkal, és utánna már csak arra mentem, hogy minél több bűűűrt adjak a gépnek. Jó poén volt, mondjuk párszor elvesztettem a labdát hátul, de a gép szánalmas volt, semmit nem tudtak berugni. A meccshez hozzátartozik, hogy 5 emberem kiállították, így a törökök nyertek 3-0ra

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Szerintem akkor próbáld ki a PES 2008 demot is. Még 1szer, mert szerintem nem azzal játszottál.nagyakos91 írta: amúgy sztem fifa az jobbBE A PRO

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Csak tudnám hogy miben?nagyakos91 írta:HátigenOrdog írta:müesés..... szépre tanítják a fiatalokat![]()
vanakinek pl Cristiano Ronaldo az egyik példaképe....(pl nekem
)
amúgy sztem fifa az jobb
BE A PRO

94:39 6 - 1
- nagyakos91
- Barça B
HátigenOrdog írta:müesés..... szépre tanítják a fiatalokat![]()

visca el barca!
Azt szeretném megkérdezni hogy a műesést hol lehet beállítani, mert eddig nem találtam meg 

- Rajmó
- Capitá del Barça
csababarca:Ez nem egy téma, hanem egy program, Pack Vista Inspirat 1.1 a nevecsababarca írta:ez milyen téma amilyened van Rajmó?

fcjoc: mindkét meghajtómon több mint két giga szabad hely van és nemtom miért nem jó

szerk.: itt van a progi, ha kell: KATT