Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az utolso percben kapott gollal estek ki. ez messze van az osszeroppantastol.Ordog írta:
Idegenben meg egyszerűen összeroppantják őket a nagycsapatok. Lásd tavaly a Milan.
köszönöm, büszke is vagyok.barcafan írta:Büszke lehetsz magadra...lionelmessi19 írta:hajjj...........imádom, amikor a real lebőg
igen, maximális riszpekt a lyonnak, nagyon voltak... de azért a real ellen nem olyan nehéz, mint pl. a cselzi, vagy a milan ellen (és most sportszerűen szándékosan nem említettem a Barcát)gyiko írta:Bár igaz, hogy itt a Madridról van szó és én értem, hogy sokan örültök az eredménynek és a játéknak?? De azért nem lehet elmenni a franciák teljesítménye mellett sem, nagyon nagy teljesítményt nyújtottak, még a döntőt is összehozhatják idén és egy ilyen csapat ellen bizony, mi is gondban lennénk. Talán csak Müller és Toulalan volt egy kicsit szürkébb, de Cris, Juninho és a többiek hozzáállása kifejezetten kiemelkedő volt és nagyon nagy dícséretet érdemelnek és még vannak kiemelkedő játékosaik (Cacapa, Squillaci, Carew) ez a csapat bármire képes lehet.
Minden évben ezt mondjuk róluk, aztán mindig kiesnek:) Én asszondom, hogy ha Diarrával ill. Essiennel nem tudtak bekerülni, akkor most sem fognak... Ezt a Bekemes Raulos reált nem nehéz elverni... Jól össze van rakva a Lyon, télleg nagy respekt az elnöknek meg az edzőnek, de a Barca is legalább így összevan rakva, és akkor ilyenkor jön elő a játékosok közti különbség... Dinho, Messi, Eto'o nyomába nem ér egyik sem.noname írta:Idé ott lehetnek az első négyben ha így folytatják.
tud ő még cifrábbakat is. majd megkeresem a tavalyi torinói Roma-juve kupa-meccsen készült képét, h akkor mit művelt, amikor már 3-0ra mentünk ellenük. akkor kivételesen nem égtünk meg ennyiről..Vito írta:ilyen nyomás alatt kevés játékos tud jól teljesíteni, főleg egy ilyen edzővel a kispadon
igen. szerintem itt a lényeg. és sztem hasonló a probléma a Chelseanél is.Boixos írta: persze kell jó edző is, de csapat is, és normális háttér is, egy korrekt elnökkel, és nem úgy, h közben tízezrek ülnek a nyakán az embernek, h végre eredmények legyenek.
a szurkolók legtöbbje folyamatosan hasonlítgatja a két csapatot.barcafan írta:ez most komolytényleg összehasonlitotok egy 2 éve csúcson lévő, és egy épülgető csapatot
![]()
![]()