Ugye körülbelül így állunk most :
----------------------------------------Valdes------------------------------------
D.Alves(
Adriano)-----
Pique(Marquez)----
Puyol(Milito)------
Abidal(Maxwel)
---------------------------------
Busquets(
Marquez)---------------------------------
-------------
Xavi(
Thiago)----------------------------
Iniesta(Keita/
Diego)----------
-------
Messi (Pedro)-----------------------------------------
D.Villa(Iniesta)-----
----------------------------------
Ibrahimovics(Bojan)--------------------------------
- Csiga,Toure,Henry....+Villa,Adriano(!)
És hát igen ,Fabregas azért is nagyon jó lenne mert őt gyakorlatilag az összes üres vonalkára be lehetne írni.....de ha nem jön össze, szerintem a védelem és a támadó sor így bitang erős,szinte hibátlan. A középpálya az viszont elég megtépázott ..
vkp : poszton Busquets és Marquezel mindenképp lehet számolni,és labdaszerzőnek-cicának- ott van Keita is.... ez talán elég is és nem kell Mascherano ?!
tkp : Xavi és Iniesta.....és kb. ennyi,ide mindenképp kell valaki de inkább két játékos egy ifjú saját és egy rutinosabb !
Idén talán az egyetlen gyenge pontunk az volt, h kevesen tudtak gólt szerezni....ha Messi-t "megfogták" bár attól még jól játszottunk de a cél a gól már nem volt benne senkiben főleg jobb csapatok ellen ,még pontrúgásokból sem igazán....pedig az is nagy fegyvere volt a 6 kupás csapatnak,remélem ez Villa val és az új Ibraval jelentősen megváltozik,de én mindenképp örülnék egy olyan középpályásnak aki alapvetően"latin",technikás,jól lát a pályán,fiatal,"olcsó" de TUD gólt is szerezni közelről/távolról is ... szerintem Diego pont ilyen

mellé még Thiago és Forca Barca !!!!Vagy jön Cesc, és akkor minden meg van oldva !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco