Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.23. 22:44:10

danko94 írta:Mondjuk mentségére szóljon, hogy se Messi se Henry és Ini sem volt az igazi. :?
igen, elég gyenge volt, ettől függetlenül,ő szerezte a gólt,és könnyítette meg ezáltal a helyzetünket (tudom tudom bárki belőtte volna a kipattanót,de ő tette,ő volt ott)

ahogy írtad többiek se villogtak, Henry beállása után pl ugyanúgy semmit se csinált mint Ibra (persze a gólján kívül )
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
danko94
Entrenador del Barça

2010.02.23. 22:41:43

Boixos írta:
Andris írta:50 perc alatt egyszer sem ért labdához úgy, hogy jó lett volna. Semmi költői túlzás.
azért egyszer úgy ért hozzá. igaz, az az 52. percben volt. :D
Kihagyta a kihagyhatatlant is...Az más kérdés, hogy mákja volt és visszapattant elé. Ma szintén gyenge volt, bár a gólja után volt vagy 5 jó perce és megint hozta a szokásos görénységeit. (odatérdelés arréblökés stb) Szedd össze magad Ibra. Mondjuk mentségére szóljon, hogy se Messi se Henry és Ini sem volt az igazi. :?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.02.23. 22:32:04

Hozzá lehet még tenni, hogy sokat nem is keresték a srácok, a 2. félidőben talán ha 2 labdát kapott, abból 1se volt használható. érdekes..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Boixos
Llegenda del Barça

2010.02.23. 22:00:26

Andris írta:50 perc alatt egyszer sem ért labdához úgy, hogy jó lett volna. Semmi költői túlzás.
azért egyszer úgy ért hozzá. igaz, az az 52. percben volt. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2010.02.23. 21:51:20

50 perc alatt egyszer sem ért labdához úgy, hogy jó lett volna. Semmi költői túlzás.

szerK: vmit írok köv meccsen is ide. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.02.23. 22:00:49-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.19. 21:13:50

Nem hinném, hogy megtiltaná azt Pep főnök, hogy tényleg jó lövőhelyzetben 16-ról, ha ő van legelőrébb, akkor soha se lőjön, inkább passzoljon hátra.
Pedig lehet. Azért sztem ha nagyon akarnánk meg lehetne számolni, h Rijkaard óta hány gólt szereztük távoli lövésből, a szabadrúgásokat nem bele számolva. Azt biztos, h nem sokat. Anno még Ronaldinho lőtt párat, de rajta kívül is voltak is, vannak is kiváló lövők, mégis alig van távoli lövés. Ha van, akkor is lapos és gyatra, vagy az általad említett Alves kilövi az űrbe. De pl. olyan nagy lövők, mint Henry, Ibra, Keita, Touré, Márquez nem is nagyon próbálkoznak. Nem is beszélve arról, h nem kell jó lövőnek lenni, néha csak úgy meg lehet próbálni szerényebb lövőtechnikájú embereknek is, a Chelsea ellen épp egy ilyen Iniesta góllal jutottunk tovább.
Nézzük csak, h a többi nagy csapat hány gólt szerez távoli lövésekből. Nézzük pl. a Madridot! Ő nekik sztem minden 3. meccsen van átlagban egy távoli bomba góljuk.
Szóval kár, h nem élünk ezzel a fegyverrel. Sokszor kiváló lövőhelyzetben is csak passzul tovább, ami az olyan meccseken dühítő, amelyeken nem kerülünk sokszor ziccerbe, pl. a híres Chelsea ellen meccs.
Ibra meg nekem túl feszesnek tűnik ismét! Mikor ide jött, akkor is az volt, de aztán ahogy megtört az első góljával a jég, egyre lazult. De az utóbbi meccsek gyengébb teljesítménye miatt megint ezt érzem nála.
De különben Henrynél is régebben hiányoltam ezt(most is, csak már sztem más problémák is vannak). Az Arsenalban flegmán [auto_cenzúra] szét az egész Pl-t, ahhoz képest ide jött, feszes lett, és görcsölt. Tavaly tavasszal láthattunk csupán olyan pimasz megoldásokat, amelyeket tőle el lehetett volna várni.
Sztem egy zseninek nem szabad feszesnek lenni, és az edzőnek is vigyáznia kell, ne kösse meg nagyon a kezét. Pl. ha a Ibra Pep kérésére nem lő, akkor az hiba!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.02.19. 15:53:41

Sanama írta:Igen mert aztán teljesen Ibrahimovic mondja meg,hogy akkor mit fog a csapat játszani ugye...?
Majd ő idejön és megreformálja a játékot.

Vagy csak én táplálok rossz gondolatokat arról,hogy itt Pep a főnök?
"(...)Kicsit reformálja meg a csapat játékát ilyen téren.(...)"

Te dumálsz itt a szöveg értelmezésről, csak épp te magad sem tudod értelmezni. =D>

Nem hinném, hogy megtiltaná azt Pep főnök, hogy tényleg jó lövőhelyzetben 16-ról, ha ő van legelőrébb, akkor soha se lőjön, inkább passzoljon hátra.

Ez már csak azért se lehet igaz, mert érdekes módon Messi is, meg Alves is szokott megereszteni bombákat, nekik miért van megengedve néha, holott Alvesnél jobban lő Ibra.

A végét meg (mint ahogy azt zárójelben közöltem is) általánosan írtam...
miihii
KHAL

2010.02.18. 18:12:41

Mikaos írta:Valahol láttam egy statisztikát, miszerint a 12 góljából 7 az első kapura lövéséből született!!! (beleszámolták a szabadrúgásgólját, és a 11-est is)
Na, ez viszont nem semmi! Az biztos, hogy ő nem packáz el 5-10 helyzetet egy meccsen. (bár az Atlético ellen lőhetett volna még bátrabban...)
Jah,az biztos.Nehéz is lenne,ha egyszer nem is kerül annyiszor helyzetbe. :wink:
Ez burkolt célzás Samura,ha jól vágom.Nem te húztad a szádat milliószor,h nem kéne hasonlítgatni őket? :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.18. 17:40:45

A Barca nem arrol hires, hogy 3x-4x m-rol lovik a golokat , hanem h minel jobban megkozelitsek a kaput.
Talan itt az oka annak, hogy nem "agyukkal" tamadunk...
I <3 FCB
Sanama
Llegenda del Barça

2010.02.18. 17:33:15

MichaaBee írta:
Sanama írta:Igen mert aztán teljesen Ibrahimovic mondja meg,hogy akkor mit fog a csapat játszani ugye...?

Ez egy fórum. Azért csak leírhatja, hogy ő miképp tenné a dolgát. :wink:
mint ahogy én is.

De most ez így hogy jön,hogy majd Ibra odamegy, és akkor átszervezi,( a megreformálás nekem ezt jelenti) a csapat játékát.

Mikor már 3456 példa volt rá,hogy hiába nagy lövő az előző csapatában az ember , idejön , nem lesz az.

Henry,Keita,Toure
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.02.18. 17:24:52

Ez egy fórum. Azért csak leírhatja, hogy ő miképp tenné a dolgát. :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Sanama
Llegenda del Barça

2010.02.18. 17:18:40

Igen mert aztán teljesen Ibrahimovic mondja meg,hogy akkor mit fog a csapat játszani ugye...?

ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.02.18. 17:16:21

Mikaos írta:Valahol láttam egy statisztikát, miszerint a 12 góljából 7 az első kapura lövéséből született!!! (beleszámolták a szabadrúgásgólját, és a 11-est is)
Na, ez viszont nem semmi! Az biztos, hogy ő nem packáz el 5-10 helyzetet egy meccsen. (bár az Atlético ellen lőhetett volna még bátrabban...)
Szerintem meg nem minden helyzetéven tudja rálőni, tehát ezért nem helyes az, hogy nem packáz el annyi helyzetet. Az viszont biztos, hogy gyilkosan lő, ezért lőjön gyorsabban, egyből, kapásból, távolról, kicsit reformálja meg a csapat játékát ilyen téren! Idővel jobban kilépnének ezekre és akkor könnyebben lehet majd beindítani. (Ezek a lövések bárkire igazak, csak Ibra tényleg talán a legjobban lövő játékos, bár Rooney verseng vele.)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.02.18. 11:49:36

Valahol láttam egy statisztikát, miszerint a 12 góljából 7 az első kapura lövéséből született!!! (beleszámolták a szabadrúgásgólját, és a 11-est is)
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2010.02.18. 11:35:52

Hasznosabb a játéka mint Samunak???Sztem Eto'o tavaly bebizonyította, hogy mennyire hasznos a csapatnak.Az elmozgásai a letámadása és mások kiszolgálása(ami Ibraban is megvan), nagyon sokat adott a csapatnak.Ha visszanéztek jópár meccset Messi,Henry,Ini és Xavi is sokszor azért került ziccerbe mert visszalépett kp-ra ,vagy csak egyszerűen elmozgott.Sztem helyezkedés szempontjából Eto'o a nyerő.gólszerzés szempontjából több ziccerre van szüksége mint Ibranak az tény meg azért Ibratól láthatunk olyan gólokat amire az ember nem is gondolna(de ezek sajnos az utóbbi időben elmaradnak).Remélem ennél csak jobb formába kerül!
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.18. 11:17:08

Nekem még így is sokkal szimpatikusabb a játéka, mint amilyen az Interben volt!
Lehet, hogy nem fog annyi gólt lőni, mint Eto'o tavaly, de hasznosabb a csapatnak, mint Samu volt! De ez csak az én véleményem!
Majd a fontos meccseken meglátjuk mit tud alkotni, mert Eto'o "csak" a BL döntőben és a Real Margit elleni első mecsen(emlékeim szerint) lőtt gólt fontos meccseken, nagy csapatok ellen!
Igaz ez a 2 gól, lehet többet ért, mint az összes többi gólja! :D

Visszatérve Ibrára inkább ne legyen olyan, mint az Interben volt! :D Még akkor se, ha nem rúg 30 gólt! Elég lesz 29 gól meg 15 gólpassz! :D :D
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2010.02.16. 19:12:47

30. mérkőzése a varázslónak, megtörve az öt mérkőzés óta tartó gólinséget, de sajnos vereséggel egy fontos rangadón!

Atlético de Madrid – FC Barcelona: (2-1)
Madrid, Vicente Calderón
55.000 néző
Vezette: Iturralde González

Atlético: De Gea; Ujfalusi, Perea, Domínguez, Antonio López; Simao, Tiago, Assunçao, Reyes (Valera 86’); Agüero (Ibrahima 90+2’), Forlán (Jurado 80’).

Barcelona: Valdés; Jeffren (Bartra 60’), Puyol, Milito; Maxwell; Busquets, Xavi (77’), Keita (Pedro 6’); Messi, Ibrahimovic és Iniesta.

Gólok: Forlán (9’), Simao (21’), Ibrahimovics (26’) http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=7310

Statisztikája:

La Liga:19 mérk./12 gól

Copa del Rey:2 mérk./1 gól

Bajnokok Ligája:5 mérk./1 gól

Spanyol szuperkupa:1 mérk./0 gól

Európai Szuperkupa:1 mérk./0 gól

Klubvilágbajnokság:2 mérk./0 gól

Összesen:30 mérk./14 gól

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Quaresma77
Jugador del Barça

2010.02.16. 19:02:35

Sanama írta:Most eddig mindenki azt hangoztatta,hogy csak olyan ne legyen mint az Interben. Értem ezt arra,hogy nagyképű,laza,gusztustalan. :D

Most pedig már az Interi önmagát hiányoljátok?

Jó értem én,hogy mire értitek,viszont ott azt csinált amit akart...
Ő volt a király, a csillag, tenyerén hordozta Mourinho.

Itt nem belőle áll a csapat.

Nézzétek meg:
Tavaly Interben 26gólt lőtt? és mellette a társak? volt aki 15fölé jutott? nem hiszem.

Itt meg már ő 13körül van, Messi többnél, Pedro is valahol ott körül...

Ha nem lő gólt az a baj, ha gólt lő akkor miért nem lő 1el többet...?! :)

ui: Ettől függetlenül mostanság pocsék a svéd, több kell tőle,csak hogy nemhogy kapjak a fejemre...

Minden egyes szóval teljes mértékben egyet értek veled .
Sanama
Llegenda del Barça

2010.02.16. 18:56:28

Most eddig mindenki azt hangoztatta,hogy csak olyan ne legyen mint az Interben. Értem ezt arra,hogy nagyképű,laza,gusztustalan. :D

Most pedig már az Interi önmagát hiányoljátok?

Jó értem én,hogy mire értitek,viszont ott azt csinált amit akart...
Ő volt a király, a csillag, tenyerén hordozta Mourinho.

Itt nem belőle áll a csapat.

Nézzétek meg:
Tavaly Interben 26gólt lőtt? és mellette a társak? volt aki 15fölé jutott? nem hiszem.

Itt meg már ő 13körül van, Messi többnél, Pedro is valahol ott körül...

Ha nem lő gólt az a baj, ha gólt lő akkor miért nem lő 1el többet...?! :)

ui: Ettől függetlenül mostanság pocsék a svéd, több kell tőle,csak hogy nemhogy kapjak a fejemre...
kanty
Llegenda del Barça

2010.02.15. 17:27:50

Szerintem Ibrahimovicnál nincs semmiféle lelki probléma.
Az Intert nem érdemes felhozni, mert ott teljesen más szerepben játszott. Ott azt csinált amit akart, ő volt aki a támadásokért felelt. Ott sokkal felszabadultabban focizhatott, itt voszont sokkal komplexebb a játék, sokkal több dologra kell odafigyelni.

Az igaz, h a kiugratások terén jóval gyengébb(eddig), mint Samu, de az összehasonlitásnak ebben az esetben sincs sok értelme.

Volt(van) egy kisebb hullámvölgye, de van egy olyan megérzésem, h a szezon végén, az igazán fontos meccseken újra jól fog teljesiteni.

Nem védem a svédet, de úgy érzem, h ez az önbizalomhiány szorszál hasogatás.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
barcaME55i
Jugador d'estrella

2010.02.15. 12:41:27

senkialfonz40 írta:
ElBartimaeus írta:....
Most viszont egyetértek Veled, szerintem is mentális gondok vannak, nem ezt az Ibrát láttuk az Interben, ha helyzetbe került nem nagyon tudtak hozzáférni, itt meg rendre visszaveszi a labdát vagy cselezni próbál rossz irányba, ahelyett, hogy ráverné. A múlt meccsen egyszer vette úgy át optimálisan, hogy lövés lett belőle, pedig ezzel nem lenne semmi gond, mert előbb-utóbb betalálna. Sajna nem játszik jól, szerintem is többet kellene mozognia, csak bízni tudok benne, hogy lesz jobb is. :)
Szerintem az lehet, hogy Interben szabad kezet kapott, és láttuk is milyen szemtelen pimasz gólokat ragasztott az ellenfél kapujába. Itt ugyan meglett nevelve és tudja, hogy nem egyedül van de azt hiszem átestünk igy a ló túloldalára mivel Ibra egyik főjellemzője hogy lehetetlen helyzetből is gólt rúg.
(Interben Ajaxban)
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.02.15. 11:19:07

ElBartimaeus írta:....
Most viszont egyetértek Veled, szerintem is mentális gondok vannak, nem ezt az Ibrát láttuk az Interben, ha helyzetbe került nem nagyon tudtak hozzáférni, itt meg rendre visszaveszi a labdát vagy cselezni próbál rossz irányba, ahelyett, hogy ráverné. A múlt meccsen egyszer vette úgy át optimálisan, hogy lövés lett belőle, pedig ezzel nem lenne semmi gond, mert előbb-utóbb betalálna. Sajna nem játszik jól, szerintem is többet kellene mozognia, csak bízni tudok benne, hogy lesz jobb is. :)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
geridoss
Director del Fútbol

2010.02.15. 10:30:39

balazsfoci írta:Bojan bejött és azalatt az idő alatt majdnem gólpasszt adott, és dinamikusabban játszott.
Már bocsi az offért, de ez szemet szúrt.

Bojannak két labdaérintése volt, miután beállt, utána meg semmi. A végén észre se vettem, hogy játszik (de ezt a Bajnoki Mérkőzések topicban leírtam részletesen... ) -->
geridoss írta:Bojan viszont hatalmas csalódás volt számomra. Nagyon bírom a srácot, de ez nem volt semmi se. Kétszer volt nála a labda, és akkor is eladta azt hiszem. Oké, tizenöt perc alatt nehéz megváltani a világot, de abból kell élni, ami van.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.02.15. 10:17:55

Nem tudom hogy ki milyen meccset látott de én egy olyan Ibrát láttam(és most csak őt figyeltem úgy, hogy megpróbáltam pártatlan maradni), aki lesen sétálgatott végig az első félidőben, és szinte mindíg azt várta sétálva hogy a védelem visszahúzódjon a vonalába, ezzel kizárva azt a lehetőséget hogy passzoljanak neki, és kiugrassák, ugyanis passzolni nem tudnak neki ha előtte van védő, kiugratni meg nem tudják mert lesen SÉTÁL. Megint a kiváló reakcióidejének köszönheti a gólt ami sztem ezen a szinten kötelezően elvárható. Második félidőben már nem annyira figyeltem őt ezért nem mondok semmit, de ezen a szinten az első félidei teljesítményével nemhogy a padra, de a meccsre sem nevezném. Bojan bejött és azalatt az idő alatt majdnem gólpasszt adott, és dinamikusabban játszott.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.02.15. 09:53:59

LG írta:
MR. TROMORT777 írta:Érdekes...
Amikor Henry vissza passzon kívül nem csinál mást, akkor egy ....... itt a fórumon.
Ha Ibra csinálja ugyanezt, akkor meg egész jó. Pfff
Meg pont ti elvakult Henry fanatikusként szoktátok kiemelni minden egyes értékelhető megmozdulását, a 1-2 sikeres passzát, a szögletszerzéseket, meg, h amikor nem mutatja a kamera, akkor rengetedet dolgozik(komolyan nem én találom ki ezeket, a ti baromságaitokból szemezgetek.),
Ezek egyben Cruyff "baromságai" is...ő pedig szakember. Nem mondom, hogy tévedhetetlen, de legalább akkor is egy hozzáértő ember véleménye. (Pl. ő mondta a kamerás-dolgot, de ezt szerintem nem szó szerint kell érteni, hanem gyakorlatilag így fogalmazta meg a "laikus néző" szemszögét.)

Szóval igaza van MR.TROMORT777-nek ebben.
De félig: mert az is igaz, hogy megvan a "másik tábor": aki Ibrát szidja minden esetben. Ez a szám még kisebb - egyelőre. A hasonló mentalitás mindenesetre érezhető.

Lehet, hogy Ibrának nem sikerült sok minden tegnap, de legalább elmondható róla, hogy igyekezett, és látszott rajta valami akarás-szerűség. Nem mondható, hogy formában lett volna (mint sajnos a legnagyobb része a team-nek), de a tegnapi meccs után biztos nem őt "szedném elő".
Lezárt