1986.11.07 született. 190 cm magas és 81kg a testsúlya. 90/9 a mutatója az ukrán bajnokságban. 2004 óta a Shaktar játékosa.Capon írta:Csigáról mit lehet tudni? Magasság, súly, életkor stb. Azt nem mondom, hogy még biztos soha nem hallottam róla ezelőtt, de az tuti, hogy semmi emlékem nincs róla. Igazából az ismeretlenségből csöppent a csapatomba. Egy biztos a frizko bele illik a hátsó alakzat képébe. Piqué-n kívül középső védő posztra csak hajas babákat igazolhatunk
Csak sajna ez jövőre is előfordulhat mert Csiga nm játszhat a BL benRonaldinho&Barca írta:aki meg attól fél, hogy túl sok védőnk lesz, az nézze meg még1x a BL döntő védő összeállítását, ugye??
Szerintem: ha kp-n kidől valaki, beáll Keita. Ha kidől még valaki, beáll Busi is. Ha a támadósorban kidől valaki, beáll Keita és Ini föl, Ha még valaki, akkor ott van Pedro.Xavinho írta:Jaja,vagy egy kp... a védelmünk oké,de elöl szűkös lesz,ha véletlen kiesne valaki.Léfe írta:Azért még egy baloldali futó kellene. És oké.
Jaja,vagy egy kp... a védelmünk oké,de elöl szűkös lesz,ha véletlen kiesne valaki.Léfe írta:Azért még egy baloldali futó kellene. És oké.
Igen ez így is volt. De változnak a dolgok. Olvass több SPORTot meg Mundo Deportivot és otthon leszel a legújabb hírekben is. Valamint nem fogod lehurrogni azokat akik informáltak....sjd írta:Akkor bocs, de két nappal ezelőtt még olyanokat írtak h az is a transzfer része lesz, h nem játszhat ellenünk
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... at-1851481MichaaBee írta:Rajtad kívül eddig mást nem láttam írni, de igazad van, és már többször leírtad, úgyhogy jogos.sjd írta:Szerintem én vagyok a huszadik, aki itt elmondja, hogy holnap nem fog játszani se Sahtar se Barca mezbenmatyi25 írta:Érdekes lesz a dolog. Csiga az ellen a csapat ellen (azaz ellenünk) fog játszani, ahol bizonyítania kell. Érdekes meccs lesz holnap Csigának.![]()
Egyébként jó ez így, legalább könnyebb dolguk lesz Ibráéknak.![]()
Rajtad kívül eddig mást nem láttam írni, de igazad van, és már többször leírtad, úgyhogy jogos.sjd írta:Szerintem én vagyok a huszadik, aki itt elmondja, hogy holnap nem fog játszani se Sahtar se Barca mezbenmatyi25 írta:Érdekes lesz a dolog. Csiga az ellen a csapat ellen (azaz ellenünk) fog játszani, ahol bizonyítania kell. Érdekes meccs lesz holnap Csigának.
Ezt nem tudom, hogy honnan szedted, de igenis fog játszani mégpedig Sahtar mezben utoljára.sjd írta:Szerintem én vagyok a huszadik, aki itt elmondja, hogy holnap nem fog játszani se Sahtar se Barca mezbenmatyi25 írta:Érdekes lesz a dolog. Csiga az ellen a csapat ellen (azaz ellenünk) fog játszani, ahol bizonyítania kell. Érdekes meccs lesz holnap Csigának.
Szerintem én vagyok a huszadik, aki itt elmondja, hogy holnap nem fog játszani se Sahtar se Barca mezbenmatyi25 írta:Érdekes lesz a dolog. Csiga az ellen a csapat ellen (azaz ellenünk) fog játszani, ahol bizonyítania kell. Érdekes meccs lesz holnap Csigának.