Bajnoki Mérkőzések 08-09
- Katalán88
- Capitá del Barça
Sztem jobb lenne, ha Touré lenne kezdő és nem Busquets meg Piqué helyére Cáceres.palesz77 írta:kezdő(hivatalos): valdes, alves, puyol, pique, abidal, busquets, keita, xavi, messi, henry, eto
csere:pinto, syl, yaya, caceres, bojan, hleb, gudjonsen

-
- Director del Fútbol
Ha jól gondolom a classicora gondolt. Jól vetted észre a Tots units fem forca feliratot, csak itt lennt van a középkezdésnél a Bl-szimbólum ez pedig a tavalyi Mu elleni elődöntővan Bommel írta:http://farm4.static.flickr.com/3067/243 ... 50.jpg?v=0Ákocka írta:Szevasztok!
Valamikor délelőtt olvastam valamelyik topikban, hogy előjött a kérdés, hogy milyen volt az élőkép. (Bocsi, hogy nem idézek senkit, de most nincs időm visszakeresni.) Nos, letöltöttem a spanyol közvetítést, és belenéztem az elejébe. Igazából nem nagyon találtam olyan élőképet, amilyen mondjuk tavaly volt. Nem tudom, mi lehet az oka, talán az eső.
Kimentettem 2 képet.
valamiféle élőképszerűség
és a teltház látványa
Ezt kerested?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- van Bommel
- Capitá del Barça
http://farm4.static.flickr.com/3067/243 ... 50.jpg?v=0Ákocka írta:Szevasztok!
Valamikor délelőtt olvastam valamelyik topikban, hogy előjött a kérdés, hogy milyen volt az élőkép. (Bocsi, hogy nem idézek senkit, de most nincs időm visszakeresni.) Nos, letöltöttem a spanyol közvetítést, és belenéztem az elejébe. Igazából nem nagyon találtam olyan élőképet, amilyen mondjuk tavaly volt. Nem tudom, mi lehet az oka, talán az eső.
Kimentettem 2 képet.
és a teltház látványa
Ezt kerested?

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Messi volt a második gólszerzőXavi#6 írta:szép győzelem volt Barca-Real 2-0,GSZ:Eto'o,Henry szép volt,csak a Barca

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Danka00792 írta: OFF: Szerintem meg az a gáz, hogy igy kell fogadni egy uj felhasználót, alig vagy(tok) bunkó(k)... Tévesztett ennyi, lehet normális hangnemben is kijavítani...
ON
sorry, nem néztem ki írta, egyúttal megragadom az alkalmat, hogy üdvözöljem Xavi#6-ot az Eurobarcán

on: holnap kemény meccsre számítok, remélem pep megint kirukkol v.mi zseniálissal, és nyerünk, 12 pont 4 rangadón, nem lenne rossz, sőt

Egyetértek, hogy ez lesz a legnehezebb. A madrid sikerében azért nem vagyok biztos. . .Rivaldo11 írta:A Bl sorsolás árnyékában picit feledésbe merül a holnapi Villarreal elleni bajnoki. Szerintem ez lesz a legnehezebb meccsünk a rangadók közül, egy döntetlennel elégedett lennék. Mivel a Madrid -ha nem is könnyen-de legyűri a Valenciát-már ezzel is tovább növelhetjük az előnyt a tabellán.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A Bl sorsolás árnyékában picit feledésbe merül a holnapi Villarreal elleni bajnoki. Szerintem ez lesz a legnehezebb meccsünk a rangadók közül, egy döntetlennel elégedett lennék. Mivel a Madrid -ha nem is könnyen-de legyűri a Valenciát-már ezzel is tovább növelhetjük az előnyt a tabellán.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Elvileg a sárga lapokból az jött volna ki hogy "Tots units fem forca!"Ákocka írta:Szevasztok!
Kimentettem 2 képet.
és a teltház látványa
De ahogy láttam ebből nem sok minden lett...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Szevasztok!
Kimentettem 2 képet.
és a teltház látványa
Kimentettem 2 képet.
és a teltház látványa
-
- Director del Fútbol
Ezért van a padon Pep, hogy ezekkel a hullámokkal tudjon valamit kezdeni. Eddig tud. Már önmagában az sem feltétlen megszokott, hogy szeptember közepe óta ilyen hatékonysággal játszunk. Ha Guardiola nagy edző, majd megoldja. Márpedig eddig megoldotta, miért ne tenné ezek után is?BarcasKrisz írta:Lesz ez a "bugi" (copyright Boixos) szorosabb is, de a hozzáállás megmarad és valami azt súgja nyerünk valamit idén...
Nem véletlen, hogy még maga Rossell is azt mondta a Classico után, hogy Ő lenne a legboldogabb, ha Pep lenne a Barcelona Sir Alex Fergusona. És többen mondják, hogy az eddigiek alapján minden esélye megvan rá. Ezt a csapatot Nyugat-Európában már a tavalyi Manchester Unitedhez hasonlítják a hatékonyságot és az eredményességet illetően.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Lesz ez a "bugi" (copyright Boixos) szorosabb is, de a hozzáállás megmarad és valami azt súgja nyerünk valamit idén...
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Titinho!
46-9-es a gólkülönbség.
Tényleg nagyon jók vagyunk, de nem szabad hátradőlnünk, mennünk kell tovább. Minden meccs más és más. A fiúknak az utolsó pillanatig ezer fokon kell égniük, ahogy eddig. És az a jó, hogy ebben biztosak is lehetünk. Garancia erre Pep és a Játékosok hozzáállása, megnyilatkozásai és a Csapatszellem. Nagyon büszke vagyok a Fiúkra és Edzőjükre.
Én nem gondoltam volna, hogy ilyen őszt produkálunk. Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a gondolatommal, meg is lehet érte kövezni, de ez az igazság. Viszont, nagyon boldog vagyok ezen eredmények és a mutatott játék láttán. Mindig is öröm volt ennek a nagyszerű Klubnak szurkolni, de most még boldogabbak lehetünk.
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
VISCA PEP!
46-9-es a gólkülönbség.

Tényleg nagyon jók vagyunk, de nem szabad hátradőlnünk, mennünk kell tovább. Minden meccs más és más. A fiúknak az utolsó pillanatig ezer fokon kell égniük, ahogy eddig. És az a jó, hogy ebben biztosak is lehetünk. Garancia erre Pep és a Játékosok hozzáállása, megnyilatkozásai és a Csapatszellem. Nagyon büszke vagyok a Fiúkra és Edzőjükre.
Én nem gondoltam volna, hogy ilyen őszt produkálunk. Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a gondolatommal, meg is lehet érte kövezni, de ez az igazság. Viszont, nagyon boldog vagyok ezen eredmények és a mutatott játék láttán. Mindig is öröm volt ennek a nagyszerű Klubnak szurkolni, de most még boldogabbak lehetünk.
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
VISCA PEP!

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Amire a mai ns rávilágít, meg amit Titinho is írt, az a kemény:
Atletico, Valencia, Sevilla, Real Madrid ellen 15:1-es gólkülönbség.
Elképesztő.
Igazából a csapat csak azt játsza, amire képes, mindenki kihozza magából a maximumot, de ha nem jön össze, akkor is akad egy két olyan klasszis megoldás, ami átlenditi a csapatot a pillanatnyi holtpontokon( jó példa a Recre elleni szabi variáció).És ez a legszebb. Hogy ez nem csoda, hanem a valóság.
Atletico, Valencia, Sevilla, Real Madrid ellen 15:1-es gólkülönbség.
Elképesztő.

Igazából a csapat csak azt játsza, amire képes, mindenki kihozza magából a maximumot, de ha nem jön össze, akkor is akad egy két olyan klasszis megoldás, ami átlenditi a csapatot a pillanatnyi holtpontokon( jó példa a Recre elleni szabi variáció).És ez a legszebb. Hogy ez nem csoda, hanem a valóság.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- rszergej
- Capitá del Barça
Ez pontosan így van. Ha a nagy rangadók előtt azt mondják nekem, hogy 12-ből 9 pontot szerzünk, akkor én szó nélkül aláírtam volna. Ugye már a 9 megvan, innen már csak több lehet, és szerintem a 10 már jó, de ha 12 lenne akkor még boldogabb lennékSzerintem egy döntetlen sem a világ vége (pl. 1-1), 1 kapott góllal. És akkor a "nagy sorozatban" lenne 10 pontunk, 10-1-es gólkülönbséggel! Ez számomra megfelelő lenne a csapattól, de persze a győzelemmel még elégedettebb lennék!

- Titinho
- Director del Fútbol
Ehhez én még hozzátenném, hogy EGÉSZ EURÓPA JELENLEGI LEGJOBB CSAPATA VAGYUNK!gekkodan írta: MONDTAM MÁR, HOGY MI VAGYUNK A LEGJOBBAK???
ÚRISTEN SRÁCOK DE SZÉP A TABELLA![]()

Tényleg ha ránézek a tabellára, önkéntelenül is mosolyra áll a szám.

Ugye én teljes mellszélességgel Pep mellett álltam és bíztam benne, amikor kinevezték Rijkaard után, de azért erre nem számítottam, hogy így tönkreverjük az egész ligát eddig! (és szerintem vannak még így rajtam kívül sokan) Ha eddig csak a 4 legnagyobb meccsünket nézzük (Atletico-6-1, Sevilla-0-3, Valencia-4-0, Real-2-0) már akkor is tátva marad az ember szája. 15-1-es gólkülönbség! És az utolsó 3 bajnokin gólt sem kaptunk pedig ugye ekkor voltak a legnagyobb meccsek! Nem tudott gól szerezni, pl. Villa, Kanouté, Fabiano, Higuain, akiknek azért idén jól megy a bajnokságban! Ezen komolyabban tegnap gondolkoztam és tényleg ekkor jöttem rá, hogy micsoda erő van a jelenlegi Barçában!
Egyszerűen csodálatos, hétről-hétre dönti meg Pep és a csapat a 20-30-40-50 éves rekordokat! Ha továbbra is ilyen ütemben tudja folytatni a megkezdett munkát Pep és a CSAPAT (azért írtam nagybetűvel, mert idén ez a legjobb szó, ha a Barça szóba kerül) akkor nagyon messzire eljuthat ez a társaság az idény végére! Reméljük, hogy így is lesz...

Vasárnap El Mádrigal, nem lesz könnyű meccs, de vereségre mindenesetre nem számítok! Az utóbbi években ha jól emlékszem, akkor nem nagyon ment a Villarreal otthonában, reméljük most ez az időszak is megszakad.

Összességében én tökéletesen, maximálisan elégedett vagyok azzal, ahogy eddig a csapat szerepelt, bízom a további jó formában és akkor megállíthatatlanok leszünk!
VISCA EL PEP! VISCA EL BARCA!
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Director del Fútbol
Nagyon úgy alakul, ahogy szeretném.
De jövő héten egy döntetlennel is elégedett lennék, nem szégyen az, ha 10 pontot szerzünk a 4 legnagyobb riválissal szemben.
8 előny a másodikkal, 12 a Reallal szemben. Nyami

De jövő héten egy döntetlennel is elégedett lennék, nem szégyen az, ha 10 pontot szerzünk a 4 legnagyobb riválissal szemben.
8 előny a másodikkal, 12 a Reallal szemben. Nyami

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Az előtte levőn pedig az ő tizenegyesével estek ki Elefántcsontpart ellen.csülök írta:Tudvalevőleg Eto'o és Messi felváltva lövik a büntetőket. Ezt nem helyben találják ki a játékosok. Eto'o a legutóbbi Afrika Kupán minden 11-esét belőtte. Tudja ő ezt, bár ezúttal tényleg elszúrta.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Entrenador del Barça
csülök: az is tudvalevo hogy pep tett egy olyan nyilatkozatot egyik meccsunk utan 5-6 forduloval ezelott, hogy mostantol nem felvaltva rugjak oket, hanem messi lesz kinevezve 11-es lovonek... emiatt en is meglepodtem h megis eto'o allt a labdahoz
Kluivetinho: "Eto'o-t pedig ilyen nagy nyomás alatt nem szabad odaállítani 11eshez, már többször bizonyította, hogy alkalmatlan az elvégzésére. Mikor elbukta Forlánnal szemben a gólkirályi címet, akkor is kihagyott a bajnokság végén legalább 2-t. Álljon oda Messi vagy éppen Henry, de ne Eto'o. Legalábbis mikor ekkora a tét, akkor ne. Messi egyértelműen a világ legjobb játékosa. Ezt elég sokszor bizonyítja."
Tudvalevőleg Eto'o és Messi felváltva lövik a büntetőket. Ezt nem helyben találják ki a játékosok. Eto'o a legutóbbi Afrika Kupán minden 11-esét belőtte. Tudja ő ezt, bár ezúttal tényleg elszúrta.
Tudvalevőleg Eto'o és Messi felváltva lövik a büntetőket. Ezt nem helyben találják ki a játékosok. Eto'o a legutóbbi Afrika Kupán minden 11-esét belőtte. Tudja ő ezt, bár ezúttal tényleg elszúrta.
Tegnapi meccsről.
Bíró: No comment. az a lényeg hogy nyertünk és Messinek nem tört el a lába. UGYE SERGIO RAMOS???!
Csapat: Nem írok le semmit mert csak ismételném az előttem írókat. az a lényeg hogy nyertünk és ha továbbra is ilyen jó formában maradunk akkor simán meg van a bajnoki cím. Talán még egy Bl is. Akkor aztán Pep lesz az isten
Forcaaa Barcaaa az idők végezetéig!
Bíró: No comment. az a lényeg hogy nyertünk és Messinek nem tört el a lába. UGYE SERGIO RAMOS???!
Csapat: Nem írok le semmit mert csak ismételném az előttem írókat. az a lényeg hogy nyertünk és ha továbbra is ilyen jó formában maradunk akkor simán meg van a bajnoki cím. Talán még egy Bl is. Akkor aztán Pep lesz az isten

Forcaaa Barcaaa az idők végezetéig!
Én nem teljesen értem a Barca kis-szögletes mániáját. A Classicón a 70. percig kellett várni, hogy beadjanak egy szögletet. Akkor abból Eto'onak lett egy nagy helyzete, a második ilyenből egy 11-es, a harmadikból gól. Ennyire féltek addig, hogy a szögletből lekontrázzák őket? Vagy ez egy altatós technika, hogy a hajrában az ellenfél védőit teljesen készületlenül találja, ha beadnak egy szögletet? Ha igen, akkor működött.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Még a tegnapi El Clásico-ról: Teljesen megérdemelt volt a győzelmünk ehhez nem is férhet kétség. Elég nyögvenyelős volt, de megcsináltuk. Azért egy köszönőlevelet küldhetünk Drenthének a kihagyott ziccer miatt. Touré egyszerűen zseniális volt, magasan a legjobb ezen a meccsen. Nem volt rossz passza, nem tudták elvenni tőle a labdát, ráadásul volt 1-2 szép előretörése is. Eto'o-t pedig ilyen nagy nyomás alatt nem szabad odaállítani 11eshez, már többször bizonyította, hogy alkalmatlan az elvégzésére. Mikor elbukta Forlánnal szemben a gólkirályi címet, akkor is kihagyott a bajnokság végén legalább 2-t. Álljon oda Messi vagy éppen Henry, de ne Eto'o. Legalábbis mikor ekkora a tét, akkor ne. Messi egyértelműen a világ legjobb játékosa. Ezt elég sokszor bizonyítja.
Ez a 12 pont sok, de egyáltalán nem elég. Csak magunkra kell figyelni és akkor nem lehet baj.
Ez a 12 pont sok, de egyáltalán nem elég. Csak magunkra kell figyelni és akkor nem lehet baj.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez