De jóval többet is védett Casillas. VV-nek nem volt idén sok dolga, Casillasnak rengeteg, még jó, h többet hibázik. VV arany élete van a csapatnál, ezért nem értem, mit követelődzik. Ha elmenne egy másik csapatba, ahol nem számitana, h katalán, nem lenne ilyen védelem + kp előtte, akkor rádöbbene, h egy középkaka kapus.mindorokke_barca írta:torocsik
Kérlek sorold fel hány meccs ment el Valdesen idén. Vegyük csak a bajnokságot. Támaszd alá érvekkel amiket mondasz, mert egyerűen senki nem fog komolyan venni. Hány gólt kaptunk idén az ő hibájából(ami tényleg csak rajta múlt). Hányszor kaptunk ki emiatt? Hány igazán fontos meccs(értem ezalatt a komolyabb derbiket) ment el rajta? Kiváncsian várom a statisztikákat. Casillas jobb kapus de idén összehasonlíthatatlanul többet hibázott Valdesnél.
Szerintem ez nem úgy megy hogy elmegy az ügynöke csak úgy tárgyalni a Barcával, aztán délután meg felhívja VV-t hogy fhúúúúú te figyu már kiharcoltam neked egy 9 milliós fizetést. Ügyes vagyok mi?MR. TROMORT777 írta:off:Tzs!
Leírod, h nem írod le a véleményed![]()
on: leírom még1x, h szerintem az ügynöke akar csak 9-et, nem hiszem, h ezt vv találta ki
egy játékos minél többet keres, annál töbet kap az ügynöke
De ha abszolút nem akarnak adni 9-et, akkor nem kéne visszavenni egy kicsit? Az ügynöke miatt igazoljon el Vitya, vagy jöjjön más helyette? Ez kicsit durva lenne. Nem hiszem hogy ezt csak a manager találta volna ki.MR. TROMORT777 írta: on: leírom még1x, h szerintem az ügynöke akar csak 9-et, nem hiszem, h ezt vv találta ki
egy játékos minél többet keres, annál töbet kap az ügynöke
A reggeli és az esti eszmefuttatásod is hibátlan!gekkodan írta:Nem én vagyok az edző (szerencsére) és reggel elmondtam a véleményem ebben a topicban is.
Most nem tennék mást, mint leültetném Victort a padra vagy Pinto rovására, vagy egy újonnan hozott, 5-8 milla közötti kapus rovására. Mert Valdes sem ér többet, már innen nincs logika abban, hogy annyit akar keresni évente, amennyi a vételára lenne.
Szóval a szerződésről ennyit, mehet a padra, ott majd elgondolkodik, januárban elé kell rakni egy évi 4 millás szerződést, ha nem fogadja el fél év padozás után, akkor meg nyáron mehet mondjuk egy jó erős Deportivo La Corunába vagy egy Lazioba, harcolhat a kupáért és kezdhet egy új életet
Nincs akkora VV utálat, csak nem érdemli meg Iker fizetését. És szerintem itt inkább ez nem tetszik sokaknak. Kéri a nagy fizut, de azért nem Casillas szintű kapus. Adnék neki én is max. 6-ot, de 9-et? Ugyanmár...MR. TROMORT777 írta:nem értem miért van az a VV utálat, mielőtt elkezdtem írni a hsz-t, elkezdtem rajta gondolkodni, de nem tudom, és nem is értem
remek kapus, és nem tudom h merülhet fel egyesekben, h fél évet padozon
biztos vagyok benne, h még pár évig barca kapus lesz, és szerintem meg is érdemli
Érthető, hogy mire akartál kilyukadni, de tudod a fórumnak van egy szabályzata, ami tiltja a több egymás utáni hsz-t és neked nem ez az első dupla hozzászólásod!!barcaME55i írta:Gondoltam, hogy megszerkesztem, de úgyis érthető, hogy mire akartam kilyukadni
Ott a pont... Egyszerűen vannak olyan játékosunk, akiknek köszönthetően nem izzadt meg valdes...barcaME55i írta:Drága Viktor, csak azért kaptál be kevés gólt mert nekünk van 1 Yayánk 1 Puyolunk és folytathatnám [Piqué stb..]
Valdest sok meccsen a védelmünk és a kp-nk tesz naggyá, Diego Lopeznek ellenben sokkal több dolga van minden meccsen. Amúgy meg szoktam nézni Villarreal meccseket is, mert az a smásik csapat, amit szeretem Spanyolo-ból és Lopez kijöveteleknél sokkal magabiztosabb mint Victor.Kralo írta:Szerintem gyengülnénk. Mivel tudnád biztosítani, hogy akármelyikük is megállná a helyét?
Diego Lopez nem egy olyan sztárcsapatban játszik, ahol az elvárások maximálisak.