Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha tolsz 1 linket szivesen meghallgatom..Zsolti írta:látom nem hallottad még a Fürgerókalábak nevű művészhorda vákum című számát!hallgasd meg,és utánna máshogy nézel egy porszívóra hidd el!![]()
![]()
látom nem hallottad még a Fürgerókalábak nevű művészhorda vákum című számát!hallgasd meg,és utánna máshogy nézel egy porszívóra hidd el!A. Gábor írta:Igen, ez a porszívó nevű takarítoeszköz.....
hat igen de utana mekkorat buktak a villarealon...rohej volt...de szep teljesitmeny toluk hogy idaig jutottak. reg volt mar roman csapat a tavaszi kupakban...meg magyar se, sajnosSzakacs írta:Meghalok A steaua kiverte a valenciat az UEFA kuapbol anyam meg ilyet nem lattam hogy hogy jaccot hat az nem volt semmi,a valencia a beka segge alatt volt,micsoda meccs volt heeeeee
Csak vicceletem.Charlie írta:Micsoda?LG írta:Pl. Bélabácsira is lehet mulatni...
C.
Hányingert kapok tőle...LG írta:A putri-suliban ma volt az álarcosbál.![]()
A csucs az volt, h a csákonak aki a zenét nyomatta csak MC haver CDi voltak![]()
Gyorsan elis logtam, mert zugott a fejem tole. Mikor hazamentem folturboztam a hifit, betettem pár Rammstein CD-t....Jol vagyok.
![]()
ui: Csak én vok rosszul a cigány zenétol![]()
Fáradt lehetx már nagyon a tanulsától mert kb. 2hetes üzenetekre válaxoltál!Scorpio írta:Jó lenne egy győzelemmel hangolni a holnapi szigorlatra!Figo 10 írta:MALujo írta:Mikor lesz ez a meccs?![]()
![]()
![]()
![]()