Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Petixy
Jugador d'estrella

2006.09.27. 08:21:16

Nekem egy Barcás haverom jött 2-3éve ilyen statisztikával,hogy az elmúlt évben a reál kb 12pontot kapott a bíróktól,ebben benne voltak a lesek meg a tizik.És,hogy szakértők mondták :D :D :D
Akkor sem vettem komolyan a dolgot.RMCF butaságaiban az a legszebb,hogy azt nem nézi,hány tizire volt szükség az adott meccsen a győzelemhez,meg hány ment be.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.09.27. 08:18:44

RMCF, nézd meg, h a barcelona-közeli statisztikusok hogyan számolják a 11eseket. de akármennyit kaptunk, SOKKAL JOBBAK VOLTUNK A TÖBBIEKNÉL, akármilyen nehéz benyelni, de MÉG A MADRIDNÁL IS.
ezért nyertük meg a bajnokságot.

reyesen meg nincs mit szeretni. nem csodálom, h az a gyerek többeknek unszimpatikus, függetlenül attól, h most végre hazaért a hasonlóan rendkívűl szimpatikus, hozzáillő csapatba. a röhej az, h nekem a leggusztustalanabb tavaly volt, érdekes módon pont amikor a madrid ellen játszott az arzenál, de volt szerencsém ugyanazt látni több bajnokiján is. viszont tényleg jobban érezheti magát otthon, mert mostmár inkább a játékkal törődik, bár azért a színészkedéssel sem hagyott fel teljesen.

igen, ramos azért patkány (patkány... inkább egy hebrencs f.sz), mert lekönyökölte az ukrán kapust. tök fölöslegesen, tök értelmetlenül okozhatott volna nagyon súlyos sérülést, és ez nem is az első eset nála. és nem érdekel, h 20 éves, meg, h mekkora tehetség, akkor sem kell ámokfutást rendeznie a pályán, mindezt ráadásul még ejnye-bejnyét sem kapva. és igen, a betises gyökeret is ki kellett volna zavarni, aki a carlost takarta be a hétvégén.

egyébként ez a ki-hol-játszik-és-ezért-utáljuk-téma nem kizárólag csak ránk vonatkozik, a madridisták nagy részének elég az, h etoo egyszer verselt (amiért bocsánatot is kért), onnantól bármit csinálhat, számukra csak egy sz.rdarab marad.
természetesen ez vonatkozik nem egy madridi játékosra is, és nekik még verselniük sem kellett ezért.

ettől függetlenül jól játszott a madrid, úgy, ahogy egy ilyen csapat ellen lehet és kell is. ha jobban figyelnek nyolcat-tízet is rúghattak volna. fehér gonzález pedig lehet, h mégsem részegen nyilatkozott...? :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.09.27. 08:12:59

R.M.C.F írta:Igazad van.Megérdemeltük.A védelem nem volt jó.Komolyabban kellett volna venni a Szovjeteket.
OFF:
Vazz, öcsém, nem kötekedni akarok, de szovjet és ukrán között k.urva nagy a különbség. Ha viccnek szántad, akkor bocs, nem vettem a lapot, bár szerintem ez (a XX. századi történelmet figyelembe véve) még viccnek is rossz.
Vito
Llegenda del Barça

2006.09.27. 08:06:14

RMCF!

nem volna gond itt a hszeiddel, de ezek a kik.rt kamu tizegyenegyeseid...:roll:

ezt már odaát is írtad. először is kik a szakértők? kit nevezünk szakértőknek?
ők vajon szimpatizálnak valamelyik csapattal? talán katalánok? újságírók? Mészöly-félék? ...szakértők?

plusz

ezekből az jön le nekem (ami viszont már bosszantó), hogy szerinted a kamu, félkamu, 11-eseink miatt lettünk mi elsők, Ti pedig másodikak.
pedig nem.
nagyon nem.
tavaly nem volt egy súlycsoportban a két csapat. közel sem volt.
sőt, ha a tavalyi Bernásban játsszó csapatot nem Real Madridnak hívnák, ismert múlttal, tradíciókkal :arrow: megkockáztatom a Madrid nem fért volna bele az első négybe.
R.M.C.F

2006.09.27. 06:47:51

Én nem azt írtam.

Akkor egy kis ismétlés:

Tavaly 15 tizeneggyest kaptatok.Amiből a statisztikusok szerint!!!! de szerintem is!!!! /érzékeled?/ 5 abszolut jogtalan volt,5 vitatható ,5 jogos!
Tehát ne másítsd meg a tényeket és azt amit írtam!
Na talán nem kell többet leírnom.Ezt sajnos fogadd el bármennyire is nem szeretnéd és tagadod.
A valencia ellen pedig igen ...kaptunk egy jogtalan 11 est 4!! éve ami legalább 1 évig vissza térő sajtó cikk volt,állandóan felhozták hogy na segítik ám a Realt.
Erre írtam hogy igen segitik /ha ez segítség???!!! inkább tévedés/
De az 5 az nem tévedés! A ti 11-esetekről megy megy a hallgatás???

Remélem eltudod fogadni.Ezt nem csak én mondom hanem sokan/akik REÁLISAN !!!!!/ ítélik meg.Hozzá is tettem mindig ,ennek ellenére jobb volt a Barca/tehát ujra Reálisan ítélem meg!!!/.
NA bízzunk benne többet nem kell leírni!

EXOR:

Csatlakozom!NAgyon -nagyon jó védő.Hibázott mind sokan a világban.Sajna ez van/és már megint Reálisan ítélem meg/.Aztán utánna vissza is ütöttek neki fejre!

VAgy itt csak az a reális ami nektek megfelelő HSZ??????
:shock:
exor
Barça C

2006.09.27. 06:26:44

Real szurkoló vok.. !
Szal Ramos mért patkány !? (kedvenc játékosom)
Azért patkány mert lekönyökölte a Dinamo kapusát ? Istenem..
Emléxem tavaly asszem a Getafe ellen is volt valami Eto'o és a kapus közt ! Meg már számtalanszor a világban volt ilyen ! De ezért nem patkány !! :twisted: Sztem az egyik legjobb védő a világon !
( Hozzáteszem a végén őt is lekönyökölték szándékosan )
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.09.27. 06:07:04

Tegnap amilyen jó volt a madridi támadó szekció olyan rossz a védekezésük.Mindenestre megérdemelt győzelmet arattak.

Ramosról meg eddig is tudtok hogy egy patkány...Úgylátszik elfogyott Laporta pénze és a reált segítik a bírók ebben az évben... :lol:
in to exile
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.26. 23:30:37

yeyyyyo

ezt arra alapozom, amit pályafutásod elején levágtál a madridistán:) ami a köv. volt nagyvonalakban: a barca kapott tavaly 13 tizenegyest, abból 5 egyértelműen az volt, 2 na-na, a maradék pedig kamu, míg nálunk(madridnál) 4 éve volt az a Raul eset a Valencia ellen amit a mai napig felemlegetnek, több nem.... a piros lapok terén a barca tavaly nyóccal többet kapott amiből 2 jogos volt stbstbstbstb

na most ilyen embert mint te aki ennyire elfogult és ilyen egyéni matekkal írja le a dolgokat, ahhoz az emberhez én nem fűzök sok reményt...

remélem érthető voltam így a késő esti órákban:))
R.M.C.F

2006.09.26. 23:23:26

Hogy nem adom meg ha jogos?
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.26. 23:20:11

Ilyen téren reménytelen vagy RMCF(az én szemszögemből)

szoa nem fűzök ehhez nagy reményeket
R.M.C.F

2006.09.26. 23:18:15

De a tudása igen csak oda való.

A kiállítások jogosak voltak...eddig.Ha lesz olyan ami nem .Megadom.
Remélem ti is.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.26. 23:14:29

Én még csak most fedeztem föl... bevallom előtte nem nagyon követtem a pályafutásának minden pillanatát, csak azt a bizonyos "visszahempergekabernabudijátékterére" című előadását láttam:DDD meg 1-2 MU-Arsenal meccset:)))

hihetetlen..... remélem Capello kiveri belőle ezt a mentalitást, mert ez nem foci pályára való
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.09.26. 23:09:51

Reyest én is utálom a patkány mentalitása miatt, de ez a dolog már nem újkeletű, még a Sevillából származik...

Úgyhogy Ordog, egy véleményen vagyunk. 8)
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.26. 23:06:08

én arra gondoltam RMCF, hogy eddig szinte nem is volt olyan meccs, ahol nem kaptatok volna kiállítást... nem mondom, hogy jogtalan volt, mert belátom megadható volt az összes, de akkor én is hasonló szintű reagálásokat várok tőletek..... nem pedig semmitmondó idióta matekórákat.
R.M.C.F

2006.09.26. 23:04:17

Tedd már hozzá hogy Realos....ami a fő hogy gyülöld....Ha Barcás lenne akkor meg tapsikolnál.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.26. 23:02:21

Amúgy megvan az új ellenség!!!!!!! Aki nem más, mint: REYES!!!!! így csupa kisbetűvel(hupsz ez nagy volt, sebaj) :lol:

ez bennem a Betis ellen fogalmazódott meg először.... Krvára idegesít, hogy ez az ember a Betis ellen legalább 5-ször úgy feldobta magát, mintha Ramos szállt volna bele hátulról...
Akkora szinész ez az ember, hogy a pofámról lesül a bőr..... De a legjobb, hogy amikor a bíró meg eszi vmelyik alakítását, akkor egy jó nagyot beleröhög az ellen képébe....

Ez aztán a játékos!!!!!!! Gratula hozzá a Sevillának, mert ők nevelték ki ezt a tapló gyökeret!!!! :evil: :evil: :evil:
R.M.C.F

2006.09.26. 23:01:55

Na, a végén még jó csapat lesz ebből a madridból...

Megérdemelték a nagyarányú győzelmet, jól játszottak; Raúl megtáltosodott, RVN még mindig jó, bár Gutinak meg Reyesnek csak egy jó örző kell, aztán cselezgethetnek...

Mindenesetre ha így halad tovább a RM, egész jó kis társaság alakulhat ki. Persze a mai meccsükhöz, ill. győzelmükhöz erősen kellett a Kijiv asszisztálása... Hihetetlen barmok voltak.

Három hét múlva meglátjuk hogy s mint állunk na. Cool

Na ez az első normális hozzászólás ami nem Real gyülölködő és reálisan látja.

Igazad van.Megérdemeltük.A védelem nem volt jó.Komolyabban kellett volna venni a Szovjeteket.Veszélyes a kontrái.Diarra nagy volt,Reyes is és Guti.Ronaldot nem szabadott volna berakni...nem 1 hét hanem legalább 3 hét kell neki.

RMCF remélem nem hagyod abba a piros lapok számolgatását...
Abban egészen biztos lehetsz.Meg a 11 eseket sem amit nem adnak meg.Mint pl Mejiaét.Ramos/a kedvencem hibázott/Utánna törlesztett is neki az egyik Szovjet azonnal vissza könyökkel/biztos azt nem láttátok/.

Ugyhogy indulhat a számolgatás....ha felhozza valaki akkor ne várja hogy én ne.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.26. 22:51:41

RMCF remélem nem hagyod abba a piros lapok számolgatását...
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.09.26. 22:51:29

Na, a végén még jó csapat lesz ebből a madridból...

Megérdemelték a nagyarányú győzelmet, jól játszottak; Raúl megtáltosodott, RVN még mindig jó, bár Gutinak meg Reyesnek csak egy jó örző kell, aztán cselezgethetnek...

Mindenesetre ha így halad tovább a RM, egész jó kis társaság alakulhat ki. Persze a mai meccsükhöz, ill. győzelmükhöz erősen kellett a Kijiv asszisztálása... Hihetetlen barmok voltak.

Három hét múlva meglátjuk hogy s mint állunk na. 8)
Sacchi
Jugador d'estrella

2006.09.26. 22:29:30

Röviden összefoglalva:

Remek támadó és pocsék védekező játék egy gyenge csapat ellen.

Kb. ennyi. Ebből a meccsbő nem kell levonni semmi messzemenő következtetést, hacsak azt nem, hogy hátul még gyengék vagyunk.

Ramos pirosat érdemelt volna, de ahogy nálunk is nálatok is előfordult már olyan h valaki nem kapta meg a jogos büntetését. Lehet itt buzizni, de ettől nem fogják jobban eltiltnani. Persze ez nem az én dolgom.

Adíos, és sok sikert holnapra! Győzzön a jobbik.
R.M.C.F

2006.09.26. 22:25:11

Igazatok van...nulla a Real akármit is csinál.

Nyissátok már ki a szemeteket.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.09.26. 22:21:59

Haggyjátok rámoszt...
Most szakított gutival. :lol:
kicsit ideges emiatt. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.09.26. 22:12:12

szépen érkezett az a paraszt. a hátvédzseni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.26. 22:11:30

Ramosnak piroslap és ezzel együtt min 3 meccsnyi eltiltás járt volna! Na majd talán a videófelvételek alapján megkapja méltó büntetését!

Hát igen eddig 4 100%-os ziccere volt a Kijevnek!

A Lyon ha komolyan veszi a Kijev elleni hazai meccsét akkor min 9-0 lesz!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Petixy
Jugador d'estrella

2006.09.26. 22:10:44

Nagyon sajnálom,hogy kislánykinézetű Ramos nem kapta meg élete sokadik pirosát!!!! :evil:
Lezárt