Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mért ne menjek bele? Ez a véleményem.Cooltiszo írta:Ne menjünk már bele ebbe, hogy ki Spanyolország legjobb csapata, meg ki az eredményesebb,szép dolog, büszke lehet rá az ember, kell is, hogy az legyen, de attól még a jelenben kell élni. Erős lesz ez a Madrid, de ezt nem a tegnapi mecc alapján mondom, hanem az edző személye és a játékoskeret miatt, de ez közel sem jelenti azt hogy meg fogtok verni minket a végén. Ez a Real gyűlölet duma pedig többnyire nálam abból ered hogy sok Real szurkoló arrogáns, felsőbbrendűnek érzi magát, a normálisokkal semmi bajom, legalább lehet egy jót "vitatkozni" velük.
R.M.F.C : én nem emlékszem hogy reális, elismerő véleményed lett volna a Barcáról se itt se odaát, bár lehet csak nem emlékszem, de kétlem.
Ez az 5-1 meg szép eredmény, csak egy jobb csapat ellen lehet hogy kevés lett volna, de ki tudja.
nézd, ez egy normális honlap.valencia írta: Azthittem ez egy normális honlap!Mi az hogy [auto_cenzúra]?És miért patkányozhat egy rendfentartó?
Csak annak szabad aki Barcelona szurkoló?
Igaza volt pár embernek és megmondták a véleményüket.Fáj?
hát engem már annyira nem érdekel,hogy katalán,spanyol vagy baszk..nekem a Barca az Barca és nem katalónia szimbóluma,vagy spanyolországé,hanem egy olyan csapat mint a többi ami nekem a legszimpatikusabb.gabó írta:De mondjuk szerintem aki a Barcának drukkol, annak nem is annyira a trófeák száma a lényeg, sokkal inkább az, hogy ezzel Katalóniának is drukkol, drukkol a katalán embereknek azért, hogy megvalósítsák azt, amit szeretnének. Nekem legalább is ez a legfontosabb.
Azthittem ez egy normális honlap!Mi az hogy [auto_cenzúra]?És miért patkányozhat egy rendfentartó?lionelmessi19 írta:egy kicsit mélyebben kellene keresni a reál utálatunk okát, többekközött azért is utállak titeket, mert vannak köztetek olyan fszkalapok, mint te.Nils írta:Én azt hiszem tudoma real-gyűlölet okát, és szerintem ez nyílt titok...
A helyzet hogy hiába teljesít jelenleg akármennyivel is többet a Barca, az első számú spanyol club a Real Madrid marad. Ha nem is örökké, de az eljövendő száz évben biztos.
És el kell ismerni nem ok nélkül...
Ez nyilvánvalóan idegesítő egy Barcalona drukkernek, mert hiába mutatja a gyakorlat hogy a csapata a legjobb most, elviekben "soha" nem tud fölülmúlni egy jelenleg nála rosszabbat.
a madridnak jelen pillanatban csak a múltja szép. És folyton ezzel jöttök.
Ez már kezd szánalmat ébresztő lenni.
Az eljövendő száz évet pedig sztem mi kezdtük jobban.
Sőt nem csak szerintem.
a másik, h nem is értem, miért jöttél ide fórumozni, rmfc is csak erőlködik itt, és elárulom, nagyon hasonló nézetekkel vívta ki ez a tiszteletet, mint amilyeneket te vallasz.
Spanyolország legjobb csapata az Fc Barcelona
egy kicsit mélyebben kellene keresni a reál utálatunk okát, többekközött azért is utállak titeket, mert vannak köztetek olyan fszkalapok, mint te.Nils írta:Én azt hiszem tudoma real-gyűlölet okát, és szerintem ez nyílt titok...
A helyzet hogy hiába teljesít jelenleg akármennyivel is többet a Barca, az első számú spanyol club a Real Madrid marad. Ha nem is örökké, de az eljövendő száz évben biztos.
Ez nyilvánvalóan idegesítő egy Barcalona drukkernek, mert hiába mutatja a gyakorlat hogy a csapata a legjobb most, elviekben "soha" nem tud fölülmúlni egy jelenleg nála rosszabbat.
Na ez volt egy REÁLIS hozzászólás! Minden madridistának és barcásnak így kellenne hozzáállnia a dolgokhozKralo írta:Nem tudom mit kell vitatkozni egy ilyen 0 meccs után?![]()
Real Madrid-Dinamo Kijev 5-1
Barcelona-Levszki 5-0
Melyik meccsnek van jelentősége? Szerintem egyiknek sem, hozták a kötelezőt, jelentősége akkor lett volna ha pontot veszít valamelyikünk. Az hogy nagy arányúak lettek ezek a győzelmek egyértelműen örömet okoz a csapatuk szurkolóinak, nincs mit ezen meglepődni. Az arcoskodáson viszont van mit csodálkozni. Szánalmasak egyes hozzászólások. Valamilyen semleges focirajongó feljön ide az jókat nevethet, azon ami itt folyik.
Egyébként ha csak az eredményeket nézzük az eddigi szezonban, akkor igen is van okunk tartani a Realtól. Lehet, hogy nem fognak szépen és szimpatikusan játszani, de részükről jelen pillanatban az eredményesség a lényeg, nem becsülném le őket. Viszont láttam egy Lyon - Real meccset, azon jókat mosolyogtam. Gondolom így volt ez Real szurkolóknál is, amikor Sevilla-Barcelona volt. Ez a világ rendje.
Ma Bremen - Barca! Nyerni kell szép játékkal, hogy csend legyen végre ebben a topicban.
Én is erre gondoltam.
HozzászólásElküldve: 2006.09.27. 13:09:40
Téma: Hozzászólás az előzmény idézésével
Én azt hiszem tudoma real-gyűlölet okát, és szerintem ez nyílt titok...
na erre még én is azt mondomgentdelbarca írta:Na ez nagy hülyeség volt!jóska írta:Gyerekek nem kellene a Reallal foglalkozni annyit, mindig is jobb csapat volt mint a Barca! 9 BL a Realnak 2 a Barcának!! 7 év mulva ha mindig a Barca lenne a győztes akkor lehetne összehasonlítani őket!
Nils írta:Én azt hiszem tudoma real-gyűlölet okát, és szerintem ez nyílt titok...
Mert 1 két színű patkány vagy, csupán ezértMiért nem tetszem nektek?
humoros és "barcás" beszólás...Elhiheted, Mi tiszteljük az összes ellenfelünket, nincs szükségünk a te térítésedre. Ahogy nem csak Mi, de a vezetőség is így tesz, olvasható a cikkekben folyamatosan.
Ha vmelyik szót nem érted, akkor mindenképp jelezd. Látod milyen jó ide átjárni, szívsz magadba egy kis kultúrát.
Na én le is zárnám.
Na ez nagy hülyeség volt!jóska írta:Gyerekek nem kellene a Reallal foglalkozni annyit, mindig is jobb csapat volt mint a Barca! 9 BL a Realnak 2 a Barcának!! 7 év mulva ha mindig a Barca lenne a győztes akkor lehetne összehasonlítani őket!