Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyilasi is Madrid-szurkoló, teeeeeeeeeeeee! Majd ilyen kérdésben biztos az ő véleményére fogunk adni...R.M.C.F írta:Utolsó ember volt?Szerintem nem.de ezt Nyilasi is véleményezte.
hát igen.sergi1989 írta:csak akorjön a vita,hanem jogos akkor a kutya se fogja vitatni!max az idiótábik része..azz meg nem kel foglalkozni!
Azért Eto'o nélkül is nyerhetünk.Aprieto írta:Én min. ikszet várok. (1-1)
De jó lenne nyerni, csak ez Samu nélkül, ha formában is lenne a csapat nagyon nehézÍgy meg... Madridban jó eredmény az iksz. szvsz
az a helyzet, h a mondatot egy kicsit irónikusnak szántam, lehet, h smileyt kellett volna használnom?R.M.C.F írta:lionelmessi19 írta:Hát a bírók télleg nagyon retkek...
De azért nem kell állandóan azt felhozni, h mi volt jogos, és mi nem.
maradjunk annyiban, h tavaly úgy is megnyertünk volna mindent, ha a bírók nem segítenek ennyire.
Nagyon várom már az El Classicot.![]()
Tudom, h nehéz, meg még sok idő van addig, de mégis: Szerintetek mi lesz az eredmény?
Na ez az VÉGRE!!!!Valakiben van ennyi...
Én meg meg is mondom a véleményem: Igen,megnyertétek volna tavaly akkor is ha nem segítenek a bírók!Mert jobbak voltatok ugy is.
Jó éjszakát!
lionelmessi19 írta:Hát a bírók télleg nagyon retkek...
De azért nem kell állandóan azt felhozni, h mi volt jogos, és mi nem.
maradjunk annyiban, h tavaly úgy is megnyertünk volna mindent, ha a bírók nem segítenek ennyire.
Nagyon várom már az El Classicot.![]()
Tudom, h nehéz, meg még sok idő van addig, de mégis: Szerintetek mi lesz az eredmény?
Utolsó ember volt?Szerintem nem.de ezt Nyilasi is véleményezte.cruyff írta:Ha jól emlékszem a Levante és a Sociedad ellen éppen a reál játszott emberelőnyben... és nem emlékszem, hogy bármelyik azonnali piroslap esetén utolsó embert vagy éppen gólhelyzetben kitörő csatárt akasztottak volna... mint a mi esetünkben...A ti eseteitekben a bíró mérlegelt és úgy adott AZONNALI pirosat túlzott keménység miatt...ez nem sok csapatnak jár..
a mi esetünkben a SZABÁLY miatt mást nem is adhatott volna... ellenünk adnak sok lapot a bírók? Ezt pont egy reálos mondja? Hol voltál úgy kb az elmúlt 10 évben?????
![]()
![]()
Nemcsak a Realszurkolók sokalták.Nekem személy szerint sok olyan ismerősöm van aki más csapatnak szurkol és azok is sokalták....Azok a real szurkolók,akik sokallják a piros lapokat,amiket a Barca ellenfelei kapnak,elfelejtik hogy a csapatunk tele van technikai zsenikkel,akiket nagyon gyakran csak szabálytalanul lehet megállítani.Végülis nevezhetem ezt akár a technikai fölényünk egyik gyümölcsének is.Mármint hogy sok pirosat osztanak ellenfeleink játékosainak.
Game90 írta:Cannavaro mellett fejlődhet az biztosde csak akkor ha Cannavaro összeszedi magát, mert eddig nagyon sz@r teljesítményt nyújt.