Barca vs Real
- noname
- Llegenda del Barça
Innen bajnokok kell legyünk. AMúgy sztem a madrid taktikája részben arra épült szerintem, hogy kifárasszanak minket. A meccs elején nagyon agresszívan letámadtak, ritkán látni ennyire agresszívan letámadni csapatot. Sztem ezt azért csinálták, hogy kihasználhassák a fárasztó Arsenal elleni meccset. A bökkenő csak az volt, hogy ők hamarabb kifúltak.
A Fifa egy szégyen
Igen. Érdemes elgondolkodni, h a RM mikor győzött le utoljára nagy csapatot. Bár a Rijkaard éra végén, amikor már nagyon nem ment nekünk 3x levertek minket, de azt leszámítva nincs győzelmük komolyabb csapat ellen az elmúlt évekbőlalbicelesteX írta:Igen ez is igaz!És az is beigazolódni látszik, komolyabb ellenfél és csapatjátékban jó csapat ellen a Madrid még mindig képtelen nyerni!Egy óriási fegyelmezett, alázatos,tudatos játékot bemutató csapat győzelme ez a mai!A CSAPAT győzedelmeskedett!!!

A Barcelona egy más,különleges futballt játszó csapat,a csapaton belül is megvan az összhang,azt hiszem kijelenthetjük: A világ legjobb csapata!
Yes,we can!
Következőre már megfogadom, a gólszerzőkön még finomítani kell de már alakulfcbarca78 írta:Szevasztok srácok!
Csak azt szeretném mondani, hogy 0-2 lesz a meccsen....Megálmodtam.
Előtte 1szer már megtörtént az Arsenal elleni idegenbeli 2-2-nél, akkor bejött a dolog.
Szval mivel felébredtem az álom közben így nemtom hogy végeredmény lesz-e.
Mindenesetre 0-2, gólszerző: Messi és Iniesta
Hajrá Barca!

Győzött a jobb csapat. Ennyire nyugodtan classicot már rég néztem. Valahogy végig azt éreztem ennek a madridnak ha 800 percig játszanánk akkor sem lenne esélye nyerni.
Pedig ez egy nagyon jó madrid.
De mi csapat vagyunk ellentétben velük.
Probálták uralni a meccset, de valahogy nem volt súlyuk
Guardiola pedig nagyot húzott az összeállításban.
Győzött a jobb!
Hajrá Barca
Guardiola éra:
Real Madrid - Barcelona : 2-11
0real siker 4 barca siker
ennyit fűznék hozzá
ADIOS!
ui: Örülök,hogy Ronaldo hasonlít rám !
Még ő sem lőtt gólt a BARCÁNAK!
Pedig én nem érek 100millát
Real Madrid - Barcelona : 2-11
0real siker 4 barca siker
ennyit fűznék hozzá
ADIOS!
ui: Örülök,hogy Ronaldo hasonlít rám !

Pedig én nem érek 100millát

- albicelesteX
- A Vadász
Igen ez is igaz!És az is beigazolódni látszik, komolyabb ellenfél és csapatjátékban jó csapat ellen a Madrid még mindig képtelen nyerni!Egy óriási fegyelmezett, alázatos,tudatos játékot bemutató csapat győzelme ez a mai!A CSAPAT győzedelmeskedett!!!

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Az se semmi hogy 3 meccsen gólképtelen volt ellenünk a reál, de ami még érdekes hogy az utóbbi két évben madridban jobban játszottunk mint otthon.albicelesteX írta:Azért az utolsó 4 Clasicó gólokban 11-2 a javunkra ami szintén durva adat!

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- albicelesteX
- A Vadász
Azért az utolsó 4 Clasicó gólokban 11-2 a javunkra ami szintén durva adat!

gekkodan írta:Öreg... Egyellőre Guardiola érájában 4-0 a klasszikus aránya a javunkra. Köszi a gratulációt, de azt gondolom odaát kell gondolkodni és itt bőven belefér, hogy elégedettek vagyunk, lévén iskolában járt ma a 300 milkás csapatotok, tanár-diák meccsen.herr.toth írta:grat.
akkor is menne az arcoskodás ha kikaptatok volna???
Tökéletes leírása a mai mérkőzésnek!
Ráadásul jót is nevettem rajta.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Ha Madrid hozza a hátralevő meccseit, akkor nemTivornya írta:Gratula! Tovább nem bonyolítom, megteszitek elegen![]()
Csak azért muszáj írnom, mert kezd zavarni, h arról ír mindenki, h 1 baki belefér...de 1 vereség helyett 2 döntetlen is belefér a bajnoki címbe
szerk.: vagy mégsem...belebonyolódtam![]()

- Tivornya
- Capitá del Barça
Gratula! Tovább nem bonyolítom, megteszitek elegen
Csak azért muszáj írnom, mert kezd zavarni, h arról ír mindenki, h 1 baki belefér...de 1 vereség helyett 2 döntetlen is belefér a bajnoki címbe
szerk.: vagy mégsem...belebonyolódtam

szerk.: vagy mégsem...belebonyolódtam

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
-
- Capitá del Barça
Te is próféta vagy?barcafan0911 írta:Akkor adjuk az utolsó döfést a reálnak, ha megnyerjük a bl-t és a bernaubéban felszólal a Barca himnusza.

Milyen szép lenne! Nah, de Pep 1-2nap múlva észhez téríti a srácokat, h szálljanak le a földre, mert még nem nyertünk semmit, továbbra is maximális koncentrációra van szükség, és nagy alázattal dolgozni tovább.
Nah, de ma ünnepelni kötelező!
VISCA EL BARCA!
Folytatom az ivászatot

-
- Jugador del Barça
Gratulalok.
Egyszeruen ma este ennyivel jobb volt a Barcelona. Lehetett volna 1-2 is. De lehetett volna 0-4 is. (Messi 2 helyzete)
Megerdemelten nyert a Barca, kar h nem tudtuk meg szorosabba tenni a meccset. Moralisan ez egy nagy dopping a Barcanak a BL-re is, valamit a tobbi bajnoki merkozesre is. Bar meg van hatra 7 merkozes, nagyon nehez dolga lesz a Realnak. Es ugye a Barca kezeben van mind.
Majd jovore, remelhetoleg egy olyan edzovel aki tud is egy normalis taktikat felepiteni, ujra megprobaljuk.
Joejt
Egyszeruen ma este ennyivel jobb volt a Barcelona. Lehetett volna 1-2 is. De lehetett volna 0-4 is. (Messi 2 helyzete)
Megerdemelten nyert a Barca, kar h nem tudtuk meg szorosabba tenni a meccset. Moralisan ez egy nagy dopping a Barcanak a BL-re is, valamit a tobbi bajnoki merkozesre is. Bar meg van hatra 7 merkozes, nagyon nehez dolga lesz a Realnak. Es ugye a Barca kezeben van mind.
Majd jovore, remelhetoleg egy olyan edzovel aki tud is egy normalis taktikat felepiteni, ujra megprobaljuk.
Joejt
-
- Barça B
Gyere ide Messi!
Te vagy a legjobb Xavi!
Egyre jobb vagy Busi!
Gondor a hajad Puyi!
Egyem a husod Pepi!
bocs fiuk berugtam egy kicsit es enekelek
Te vagy a legjobb Xavi!
Egyre jobb vagy Busi!
Gondor a hajad Puyi!
Egyem a husod Pepi!
bocs fiuk berugtam egy kicsit es enekelek
[quote="mumk"]Jó hogy van egy Xavink, minden másra ott a MasterCard!!!
Háát ez nagyon nagy duma!!!!!!:):):) lol

Háát ez nagyon nagy duma!!!!!!:):):) lol
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Akkor adjuk az utolsó döfést a reálnak, ha megnyerjük a bl-t és a bernaubéban felszólal a Barca himnusza. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Jugador d'estrella
Rivaldo11 én találtam egy érdekes dolgot.Ha a madridot ez a vereség megzavarta(remélem elég erősen)akkor ott van a 36. forduló,és egy bizonyos Mallorca-madrid meccs,az ellen a Mallorca ellen akinek otthon csupán 2 veresége van(Sevilla,Barcelona,ha nem így van javítson ki valaki)Rivaldo11 írta:Nem kell foglalkozni vele-a madridistáról idézettekkel-, véleménye annyit ér, mint a madrid mai lőtt góljainak száma. Inkább azon morfondírozom, hogy hogyan hat a vereség a madridra. Mert ha csak egy kis aprócska döntetlent összehoznak, miénk a liga. Persze így is nagy sanszunk van.
és megszorongathatja hisztianóék húsvéti tojásait.

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
Jó hogy van egy Xavink, minden másra ott a MasterCard!!!
Szerintem egy bő hónap múlva újra meccselünk a Bernabeuban.

Szerintem egy bő hónap múlva újra meccselünk a Bernabeuban.

Csak gratulálni szeretnék a csapatnak, amit ma bemutattak megint számunkra, BARCA drukkereknek. 4 meccsen Guardiola alatt 4 győzelem a Real ellen 11-2-es gólkülönbséggel. Ha ma Messi kicsit jobban koncentrál, több gólos győzelem is lehetett volna.
Hihetetlen, mennyire tudjuk kontrollálni a játékot. Oktatás volt a mai győzelem, mint az Arsenal elleni meccs is.
Volt egy két szituáció, ami veszélyes volt számunkra, de akkor ott volt Valdes. Ramos meg tényleg egy favágó. Többször is ki kellett volna állítani...
Csak így tovább Barca
Hihetetlen, mennyire tudjuk kontrollálni a játékot. Oktatás volt a mai győzelem, mint az Arsenal elleni meccs is.

Volt egy két szituáció, ami veszélyes volt számunkra, de akkor ott volt Valdes. Ramos meg tényleg egy favágó. Többször is ki kellett volna állítani...
Csak így tovább Barca
Hajrá Barca! És a Honda!
-
- Jugador del Barça
Ma csak 1 csapat volt a pályán!
Sergio Ramost kb 3x kellett volna kiállítani.
Pénzen vett bohócok,megkaptátok amit érdemeltek,Csak a Barca előre a duplázásért:)
Sergio Ramost kb 3x kellett volna kiállítani.
Pénzen vett bohócok,megkaptátok amit érdemeltek,Csak a Barca előre a duplázásért:)
Habár ez nem kiütéses, de azért erős vereség a Realnak. Azt hiszem, ugyanúgy össze fognak omlani, mint tavaly.
Azzal a tudattal kell pályára lépniük ezentúl, hogy az óriási ígérgetések ellenére megint semmit sem fognak megnyerni - ez nagyon lelohasztó lesz.
Nekünk a további 7 meccsből 6-ot kell hozni, 1-et elengedhetünk (lehetőleg az utolsót).
Azzal a tudattal kell pályára lépniük ezentúl, hogy az óriási ígérgetések ellenére megint semmit sem fognak megnyerni - ez nagyon lelohasztó lesz.
Nekünk a további 7 meccsből 6-ot kell hozni, 1-et elengedhetünk (lehetőleg az utolsót).
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem kell foglalkozni vele-a madridistáról idézettekkel-, véleménye annyit ér, mint a madrid mai lőtt góljainak száma. Inkább azon morfondírozom, hogy hogyan hat a vereség a madridra. Mert ha csak egy kis aprócska döntetlent összehoznak, miénk a liga. Persze így is nagy sanszunk van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2010.04.11. 00:18:47-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Megkövetem Pep-et... a Madrid ellen ez a játék volt, ami eredményre vezetett! persze a Touré-tüske bennem marad, mert nem lehet ennyire "kiközösíteni" egy olyan játékost, aki ennyi mindent letett az asztalra, akinek olyan sok mindent köszönhetünk... Xavi a meccs embere, ez kérdés nélküli, Messi meg csak a szokásos Wink
mindenben a Real fölé nőttünk, minden poszton megvertük ma őket, VV zseniális magabiztossággal védett egész meccsen, a védelmünk gyorsan felépített egy betonfalat a 16 vonalára, Piqué egészen egyszerűen áthatolhatatlan volt! a középpályánk ma "mellőzte a kreativitást", de ma ez nem okozott problémát, mert Xavi egymaga megteremtette Messivel a kapcsolatot, így a többiek maximálisan koncentrálhattak a védekezésre, a Real semmit se tudott ezzel kezdeni... észrevehető volt, h minden apró helyzetből rádurrantották a labdát, de ezek még ziccernek is alig nevezhető helyzetek voltak, kvázi az összes apró lehetőségüket elkapkodták, így esélyük is alig volt a gólszerzésre...
a Madrid durva játékához hozzájárult Mejuto Úr is...
összességében elégedett vagyok a látottakkal, mert a Madridot a saját játékában vertük meg, ezzel azért elég nagy pofont kaptak...
SZÉP VOLT FIÚK! FORCA BARCA!
(elnézést modik, h ide is berakom, de a realosok csak ezt a topicot olvassák, remélem nem gond! ha igen, töröljétek nyugodtan!
)
mindenben a Real fölé nőttünk, minden poszton megvertük ma őket, VV zseniális magabiztossággal védett egész meccsen, a védelmünk gyorsan felépített egy betonfalat a 16 vonalára, Piqué egészen egyszerűen áthatolhatatlan volt! a középpályánk ma "mellőzte a kreativitást", de ma ez nem okozott problémát, mert Xavi egymaga megteremtette Messivel a kapcsolatot, így a többiek maximálisan koncentrálhattak a védekezésre, a Real semmit se tudott ezzel kezdeni... észrevehető volt, h minden apró helyzetből rádurrantották a labdát, de ezek még ziccernek is alig nevezhető helyzetek voltak, kvázi az összes apró lehetőségüket elkapkodták, így esélyük is alig volt a gólszerzésre...
a Madrid durva játékához hozzájárult Mejuto Úr is...
összességében elégedett vagyok a látottakkal, mert a Madridot a saját játékában vertük meg, ezzel azért elég nagy pofont kaptak...
SZÉP VOLT FIÚK! FORCA BARCA!
(elnézést modik, h ide is berakom, de a realosok csak ezt a topicot olvassák, remélem nem gond! ha igen, töröljétek nyugodtan!

Innentől tényleg a saját kezünkben van a sorsunk.... Most már csak mi veszíthetjük el a bajnokságot..