Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már csak az marad!!! 1x ugyis meglessz!XDTivornya írta:Köszi![]()
Amúgy HA idén megint viszünk minden vihetőt, akkor jövőre mi lehet a célunk? Mindent veretlenül megnyerni?![]()
![]()
Hát jogos ! De én is azon akadtam ki hogy mit pattog itt 1 reálos! Misem meggyünk át piszkálódni!!Tivornya írta:Fölébredtem és gondoltam olvasgatok...erre itt azt látom, h megy az öldöklés![]()
Lenne 2 kérésem:
- madridista "barátaim" felé az, h lehetőleg a saját portájukon osszák az igét, ott vevők a hülyeségre...
- Culé-társaim felé pedig az, h észre se vegyétek az ilyen megnyilvánulásokat...inkább ajnározzuk csapatunkat, attól döglik a légy![]()
szvsz Scolarit el lehetne hozni abdulbandzsilagisztánból, ill. mourinho van akkora arrogans öntelt stb...., hogy lenyilatkozza, hogy egyedül ő képes csúcsra juttatni a realt, és elávállalja...A Madridistán már Pellét küldené el mindenki...de ki jöhetne a helyére? Szvsz nincs olyan szabadúszó edző aki elválalná a Realt. Mourinho nevét mondogatják a Realnál, de ugye neki is ott van az Inter.
Ha nagyon (olyan) akarnék lenni: Köszi, tudjukBenceee14_2 írta:grat a bajnoki címhez, megérdemlitek.
Azt én is lestem, nem hogy előre ívelte volna, Leo pont ment volna el, inkább oldalra, alig érte el MessitRivaldo11 írta: Abszolút egyetértek minden soroddal, csak ezekhez még annyit: Roncika általában ezt csinálja, ha a védője épp megeszi őt a meccsen. Tegnap láthatta, nem mindig elég a bringa, meg az, hogy lendületből áthúzom a támaszkodó mögött a zsugát. Be kellene tanulni pár új trükköt, mer' ez már karcsú kezd lenni, főleg ha nem jön a tizi se.
ramos meg...akkora tuskó, hogy magától hasad. Legalább kétszer kiérdemelte a pirosat (egyébként Alonso, ramos, Albiol és Garay is simán elkövetett összesen vagy 12 sárgányi belépőt, igaz, nálunk Alves is sanszos volt, de még így is nekünk kellett volna emberelőnyben lenni...)
Még egy aprócska szerhió trükk: Egy szabinál megpróbálta gyorsan a már sárgás Messibe bombázni a zsugát hogy kapjon Leo még egy sárgát, de az sem jött össze a fair play díjas vaddisznónak.
nagy lépés télleg de =re nem ér fel még 1 bajnoki címhez ez a győzelem!! de remélem igazad lesz és akkor kösz!!!Benceee14_2 írta:grat a bajnoki címhez, megérdemlitek.
Abszolút egyetértek minden soroddal, csak ezekhez még annyit: Roncika általában ezt csinálja, ha a védője épp megeszi őt a meccsen. Tegnap láthatta, nem mindig elég a bringa, meg az, hogy lendületből áthúzom a támaszkodó mögött a zsugát. Be kellene tanulni pár új trükköt, mer' ez már karcsú kezd lenni, főleg ha nem jön a tizi se.Charlie írta: ronaldo minden seggreülés után könnyes szemmel nézett a bíróra,hogy fúúúúúújd már be!!!! Ramosról mindig is tudtam, hogy 1 vadparaszt, tegnap is bebizonyította. Kaphatott volna pirosat,ha az első könyöklése után nem is (ott is csak jóindulatból), a második barbárkodásáért az alapvonalnál simán, tisztán látszódott,hogy a "halálra kigyúrt, colos"Messiről lepattant és utána dühből úgy ment oda,hogy mindent visz. Igaz labdához semmi köze nem volt, de majdnem elrúgott egy kerek tárgyat, Messi fejét...
C.
Szerintem is ez történt, nem lett volna jogos a tizenegyes.Ilúvatar írta:Az én szememben pedig nem volt büntető. Egyszerűen a nagy lendülettől megcsúszott Messi.Fernando írta: Egyébként a Messi-Albiol féle esetről mi a véleményetek?
legalább 5 féle kamerából visszajátszották, és az volt az érzésem h tiszta tizi. A labdához köze nem volt Albiolnak, viszont Leo lábát elhúzta. Lehet hogy csak a lendület vitte, de akkoris szabálytalan volt. Nekem is az a véleményem, hogy ilyen fontos meccsen nem akarta már az elején befújni.Ilúvatar írta:Az én szememben pedig nem volt büntető. Egyszerűen a nagy lendülettől megcsúszott Messi.Fernando írta: Egyébként a Messi-Albiol féle esetről mi a véleményetek?