Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.04.11. 11:38:08

Tivornya írta:Köszi :P

Amúgy HA idén megint viszünk minden vihetőt, akkor jövőre mi lehet a célunk? Mindent veretlenül megnyerni? :twisted: :wink: :lol:
már csak az marad!!! 1x ugyis meglessz!XD
Tivornya
Capitá del Barça

2010.04.11. 11:36:52

Köszi :P

Amúgy HA idén megint viszünk minden vihetőt, akkor jövőre mi lehet a célunk? Mindent veretlenül megnyerni? :twisted: :wink: :lol:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.04.11. 11:34:51

Tivornya írta:Fölébredtem és gondoltam olvasgatok...erre itt azt látom, h megy az öldöklés :roll:
Lenne 2 kérésem:
- madridista "barátaim" felé az, h lehetőleg a saját portájukon osszák az igét, ott vevők a hülyeségre...
- Culé-társaim felé pedig az, h észre se vegyétek az ilyen megnyilvánulásokat...inkább ajnározzuk csapatunkat, attól döglik a légy :wink: :lol:
Hát jogos ! De én is azon akadtam ki hogy mit pattog itt 1 reálos! Misem meggyünk át piszkálódni!!
Tivornya
Capitá del Barça

2010.04.11. 11:25:22

Fölébredtem és gondoltam olvasgatok...erre itt azt látom, h megy az öldöklés :roll:
Lenne 2 kérésem:
- madridista "barátaim" felé az, h lehetőleg a saját portájukon osszák az igét, ott vevők a hülyeségre...
- Culé-társaim felé pedig az, h észre se vegyétek az ilyen megnyilvánulásokat...inkább ajnározzuk csapatunkat, attól döglik a légy :wink: :lol:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.04.11. 11:18:47

Kéne csinálni egy pénz/eredményesség mutatót. :)
Ha jól számoltam, akkor a Barca tegnapi kezdője összesen 66 millió euróból lett összevásárolva, míg a Realnál 150 körül abbahagytam a számolgatást... :roll: :lol:

Nagy fricska ez Péreznek, szerintem ha idén nem is, de jövőre elküldik vagy lelép magától a bukott politikájával együtt...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.11. 11:14:46

A túlsztárolt Higuain is alkotott azért tegnap, egy ziccere volt, azt is másik kontinensre lőtte kb. Na itt látszik az, hogy más nemzetközi mezőnyben 4 gólt lőni egy BL-negyeddöntőben, vagy hetente parádézni a BL-ben és más a spanyol favágó védők ellen pöttyinteni 25 gólt. A Realnál tegnap nyilvánvalóvá vált, hogy Ronaldo köré kell építeni a csapatot, de kell még legalább 2 szélső aki képes vele együtt játszani, mert Marcelo passza elég árulkodó volt a szögletünk után szegény Ronaldo felé. Más kérdés, hogy tegnap levettük a portugált is a pályáról, de azért játszótársakkal más lenne a helyzet, mert ismerjük el, hogy nagy játékos azért. Pellegrini valszeg utoljára ült a padon Classicon, ezzel még a Real rendszerébe totál rossz Kaka maradása is meghosszabbul, mert nyilván marad még 1 évet mielőtt visszamegy Milanoba, hátha az edző miatt voltak gondjai.

Egész egyszerűen nem említhető egy lapon jelenleg a 2 csapat na.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Benceee14_2
Barça C

2010.04.11. 11:07:05

A Madridistán már Pellét küldené el mindenki...de ki jöhetne a helyére? Szvsz nincs olyan szabadúszó edző aki elválalná a Realt. Mourinho nevét mondogatják a Realnál, de ugye neki is ott van az Inter.
szvsz Scolarit el lehetne hozni abdulbandzsilagisztánból, ill. mourinho van akkora arrogans öntelt stb...., hogy lenyilatkozza, hogy egyedül ő képes csúcsra juttatni a realt, és elávállalja... :shock:
én scolarinak örülnék. :)
Charlie
Öreg Harcos

2010.04.11. 11:04:22

Gusztustalan volt az a szabis húzása, igaz 3méterre volt tőle de nem találta el Messikét ramoska. Utána látszódott Messi reakciója, hogy leoltja egy kicsit, hogy kicsinyes terve nem jött össze.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.04.11. 11:03:02

Benceee14_2 írta:grat a bajnoki címhez, megérdemlitek.
Ha nagyon (olyan) akarnék lenni: Köszi, tudjuk :D

De nem vagyok :D. Megérdemeltük a győzelmet de voltak a realnak olyan gólhelyzetei ahol leállt a szivem :D. Örülök hogy nyertünk és ez akár a bajnoki címet is jelentheti. Mert mostmár mind a 2 csapat meg akarja nyerni a meccseit minden áron hogy első lehessen/maradhasson. Szerintem Messi, Pedro és Xavi voltak a legjobbak de azért 1 Valdés is kellet :D
LM10
Director del Fútbol

2010.04.11. 10:56:06

A Madridistán már Pellét küldené el mindenki...de ki jöhetne a helyére? Szvsz nincs olyan szabadúszó edző aki elválalná a Realt. Mourinho nevét mondogatják a Realnál, de ugye neki is ott van az Inter.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.04.11. 10:51:09

Rivaldo11 írta: Abszolút egyetértek minden soroddal, csak ezekhez még annyit: Roncika általában ezt csinálja, ha a védője épp megeszi őt a meccsen. Tegnap láthatta, nem mindig elég a bringa, meg az, hogy lendületből áthúzom a támaszkodó mögött a zsugát. Be kellene tanulni pár új trükköt, mer' ez már karcsú kezd lenni, főleg ha nem jön a tizi se.
ramos meg...akkora tuskó, hogy magától hasad. Legalább kétszer kiérdemelte a pirosat (egyébként Alonso, ramos, Albiol és Garay is simán elkövetett összesen vagy 12 sárgányi belépőt, igaz, nálunk Alves is sanszos volt, de még így is nekünk kellett volna emberelőnyben lenni...)
Még egy aprócska szerhió trükk: Egy szabinál megpróbálta gyorsan a már sárgás Messibe bombázni a zsugát hogy kapjon Leo még egy sárgát, de az sem jött össze a fair play díjas vaddisznónak.
Azt én is lestem, nem hogy előre ívelte volna, Leo pont ment volna el, inkább oldalra, alig érte el Messit :D
Garay is fajankó volt, de érthető ha nincs nálad a labda :P
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.04.11. 10:49:35

Benceee14_2 írta:grat a bajnoki címhez, megérdemlitek.
nagy lépés télleg de =re nem ér fel még 1 bajnoki címhez ez a győzelem!! de remélem igazad lesz és akkor kösz!!! :P
Benceee14_2
Barça C

2010.04.11. 10:47:51

grat a bajnoki címhez, megérdemlitek.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.11. 10:41:35

Charlie írta: ronaldo minden seggreülés után könnyes szemmel nézett a bíróra,hogy fúúúúúújd már be!!!! Ramosról mindig is tudtam, hogy 1 vadparaszt, tegnap is bebizonyította. Kaphatott volna pirosat,ha az első könyöklése után nem is (ott is csak jóindulatból), a második barbárkodásáért az alapvonalnál simán, tisztán látszódott,hogy a "halálra kigyúrt, colos"Messiről lepattant és utána dühből úgy ment oda,hogy mindent visz. Igaz labdához semmi köze nem volt, de majdnem elrúgott egy kerek tárgyat, Messi fejét...
C.
Abszolút egyetértek minden soroddal, csak ezekhez még annyit: Roncika általában ezt csinálja, ha a védője épp megeszi őt a meccsen. Tegnap láthatta, nem mindig elég a bringa, meg az, hogy lendületből áthúzom a támaszkodó mögött a zsugát. Be kellene tanulni pár új trükköt, mer' ez már karcsú kezd lenni, főleg ha nem jön a tizi se.
ramos meg...akkora tuskó, hogy magától hasad. Legalább kétszer kiérdemelte a pirosat (egyébként Alonso, ramos, Albiol és Garay is simán elkövetett összesen vagy 12 sárgányi belépőt, igaz, nálunk Alves is sanszos volt, de még így is nekünk kellett volna emberelőnyben lenni...)
Még egy aprócska szerhió trükk: Egy szabinál megpróbálta gyorsan a már sárgás Messibe bombázni a zsugát hogy kapjon Leo még egy sárgát, de az sem jött össze a fair play díjas vaddisznónak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.04.11. 10:40:55

Megint kapott egy fricskát idén a Madrid és elsősorban Perez bácsi! :lol: A kupa és a BL elszállt. Ismét elvesztették a klasszikust. Pellegrininek befellegzett nyáron szerintem.
A bajnokságban ez idáig jól tolták. Rugdosták a gólokat, számtalanszor fordítottak és igai csapatként működtek együtt. Tegnap ebből semmit nem láttunk. Az igazán fontos meccseken meg vannak halva. Megint nagy gondban vannak. Persze nem akarom elbízni magam mert még bármi lehet, de ezt a bajnokságot már csak mi veszíthetjük el!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.04.11. 10:36:34

Gyerekek, annyira jo volt megnezni a meccset. Nagyon orulok, hogy megsem hagytam ki, de igaz, utana a buliban megadtam a testnek ami kell :D (ez a masnap ha nem lenne)
I <3 FCB
madmushroom
Capitá del Barça

2010.04.11. 10:33:46

Ilúvatar írta:
Fernando írta: Egyébként a Messi-Albiol féle esetről mi a véleményetek?
Az én szememben pedig nem volt büntető. Egyszerűen a nagy lendülettől megcsúszott Messi.
Szerintem is ez történt, nem lett volna jogos a tizenegyes.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Enrique21
Capitá del Barça

2010.04.11. 10:28:57

Valami faja (újság)címlapképet tolhatnátok!:)
Marcáét nem találom..
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.04.11. 10:24:06

Ilúvatar írta:
Az én szememben pedig nem volt büntető. Egyszerűen a nagy lendülettől megcsúszott Messi.
legalább 5 féle kamerából visszajátszották, és az volt az érzésem h tiszta tizi. A labdához köze nem volt Albiolnak, viszont Leo lábát elhúzta. Lehet hogy csak a lendület vitte, de akkoris szabálytalan volt. Nekem is az a véleményem, hogy ilyen fontos meccsen nem akarta már az elején befújni.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Deus
Boixos Nois

2010.04.11. 10:13:10

KépKép
daffy
Madridista

2010.04.11. 10:06:37

ja igen,azt kifelejtettem,hogy Ramos mi a fenét keresett a pályán még? Rég járt volna a piros lap. Pellegrinihez meg annyit,hogy írtam h rájött a 60. percben h gólt kell rúgni,így behozta gutit. És levitte a két veszélyes ember közül az egyiket.... :roll: de mi a f.szért? Cserélni nem tud,gago és higu miért maradt a pályán? Benzema vagy akár Raúl és Lass simán készer olyan jól nyomták volna...ami nem is lett volna nehéz :roll:
Ronaldo sok gyíkkal van egy csapatba,sajnálom
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.11. 09:58:10

Ha innentől behúzzuk a 7 meccset, akkor 101 pontunk lesz, ami rekord. :wink:

Szerk.: Igen a helyzetek alapján tényleg lehetett volna 1-4. Egyébként a Messi-Albiol féle esetről mi a véleményetek? Szerintem lazán büntető volt, csak ekkora téttel bíró meccsnél nem meri befújni Mejuto. Ez a spori már a BL-ben is hibázott több ilyen esetben, ettől függetlenül jól vezette és nem volt kihatással a meccsre ez a tévedés.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Charlie
Öreg Harcos

2010.04.11. 09:57:01

Írnék pár gondolatot így ébredés után. Meglepő volt a felállásunk, nagyon nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra. Elején az az érzésem volt, hogy gólt csak szépen kidolgozott akcióból fogunk rúgni, mivel nem volt elől egy csatárunk se, aki labdát tudott volna tartani, így is történt. Az első gól csodálatos volt, Xavi egy zseni, tegnap ismét bizonyította ( többször megkaptuk, hogy Guti cipőjét se köthetné), Messi meg...Ő Messi, csodálatosan befejezte. Hihetetlen nagy biztonsággal játszottunk, madridéknak egy komoly helyzetük volt, Van der Vaart révén, a többi próbálkozásukat nem nevezném még próbálkozásnak se. Mert 30 méterről való próbálkozások(guti,alonso)meg null szögből való ronáldó lövés az nem gólhelyzet. Valdes ismét nagyot játszott, mindent biztosan fogott, és odaát hálát adhatnak az égnek, hogy Casillas megóvta őket ismét egy roppant nagy pofontól. Kettő hatalmasat fogott, mndkétszer Messi ellen. Második gólunk is Xavit dicséri, ismét gyönyörű labdát adott, Pedro pedig egy nagyon nehéz szituba gyönyörűen rúgta el a hosszúba. Mindkét gólunk csodálatos volt. 1-4 szebben mutatott volna, mert nagy helyzetek alapján ennyinek kelllett volna lennie. Öröm és bódottá' van, hogy madridékat ismét helyreraktuk és remélem a magabiztos nyilatkozatok, szurkolói kommentek után feébrednek,hogy ez a valami amit ők cspatnak neveznek ez közel sem nevezhető annak. Higuain pedig maradjon csak a kisebb csaptoknál,mert azok ellen nagyon villog, ronaldo minden seggreülés után könnyes szemmel nézett a bíróra,hogy fúúúúúújd már be!!!! Ettől függetlenül a legveszélyesebb volt elől és a madrid egyik legjobbja, Casillas mellett. De ezt is csak annak köszönheti, hogy saját képességből erre volt képes, mert egy darab játszótársa nem akadt. Ramosról mindig is tudtam, hogy 1 vadparaszt, tegnap is bebizonyította. Kaphatott volna pirosat,ha az első könyöklése után nem is (ott is csak jóindulatból), a második barbárkodásáért az alapvonalnál simán, tisztán látszódott,hogy a "halálra kigyúrt, colos"Messiről lepattant és utána dühből úgy ment oda,hogy mindent visz. Igaz labdához semmi köze nem volt, de majdnem elrúgott egy kerek tárgyat, Messi fejét...Semmit nem adott a bíro, ya de szögletet. Zárom lassan soraim, nagy élmény volt még a mérkőzés végén látni perez fejét, kiváncsi lennék, hogy mi játszódott le benne. Remélhetőleg elküld 5-6 játékost, ismét kiszór 300milliót és semmivel se lesz előrébb, mint ez a csürhe ami ma real madrid néven futott ki a pályára. Kemény meccsre számítottam tegnap, de beigazolódott amit sokan mondtak, eddig 2 erősebb ellenféllel találkoztak...MI voltunk a harmadikak. Végszónak annyit, hogy saját kezünkbe van a sorsunk, a realt pedig remélem elindítottuk a lejtőn, és nincs megállás a számukra.

Elnézést a hosszáért, és az össze-vissza gondolatmenetért, de így korán reggel így alakult.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
daffy
Madridista

2010.04.11. 09:52:31

no akkor elemezzünk:
A meccs embere Xavi. Hihetetlen passzokat tud adni és merem állítani,hogy legalább olyan fontos láncszem nálatok mint Messi. Pótolhatatlan mind2.
A pozitívulmok: -vége a meccsnek
-Marcelo jól játszott a középpályán,van benne fantázia
-Casillas védései
-Guti is tud életet vinni a játékba...
Negatívumok: ...Viszont senki más nem.
-Gago. Ember,ilyen nincs. Nem tud labdát kezelni,passzolni,futni,szerelni. Nem értem mit keres a csapatban.
-Higuain. Ismét bizonyította,hogy valamire való csapat ellen semmit nem tud. Ezalatt értem a lövést,passzolást. Nem vett részt a játékban,amire magyarázat a középpályás sor is,de labdát lehet kérni mozgással,meg lehet szerezni. Amikor megkapja,nem tud vele mit kezdeni. Ez minden nagycsapat elleni meccsén bebizonyosodik. Nem való nemzetközi porondra. Ronaldo(brazil természetesen) ennyi idősem világsztár volt. Mindenki ámult és bámult rajta. Na Ő volt a csatár,nem Higany. Egyedüli éknek nem való az ilyen.
-Pellegrini. Nem varrnám az ő nyakába,de cserélni nem a végén kell. 80. percben rájön,hogy Higu kevés. Hát köszönöm. 60. percben eszmélt,hogy nincs kapcsolat a támadósor és a középpálya között-> jön Guti. Miért nem kezdett? Mind1. Pellét azonos szinten tartom számon,mint Schustert és Ramost. Nekik a lábuk nem érte a földet. Pelléé sem fogja. Ez 100. Mourinhonak elege van a digókból és sztem jönni is fog.(ez nem a vágyam,csak a véleményem)
-Negatívumként mondhatnék még bármi és bárki mást,kezdve a helyzetkihasználással,futásmennyiséggel,"passzjátékkal",bármivel. Pelle mást játszat a csapattal,mint tavaly,de ez simán lehet jórészt az új játékosok hozománya,viszont onnantól nem látni a fejlődést.Tegnap reális képet kaptunk a két csapat közti különbségről. Mi nem tudunk futni,passzolni és lőni(nagy csapat ellen),mégis focicsapat vagyunk és másodikak a bajnokságban. Ez a mi érdemünk vagy a többiek szégyene?
no mind1 is,a tippmixem legalább bejött és tudom,hogy fifában kiket kell kirugdosni,hisz úgysem tudnak focizni. Egyébként szomorúan vettem észre azt,hogy lehet h nem azzal kéne foglalkozni,hogy Gago meg az Isten tudja ki,nem Real szint(vezetés,edzőség,orvosi kar,fél csapat). Lehet h azzal,hogy Ronaldo,Kaka,Casillas nem az,hisz ők lógnak ki a sorból. És ez a szégyen.
kanty
Llegenda del Barça

2010.04.11. 09:44:56

Ez az egymás utáni 4 győzelem és a 11-2-es gólkülömbség mindent elmond arról, h mekkora differencia van(volt) a két csapat között az elmúlt két évben.

:) :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Lezárt