chi omega írta:"Ezesetben Bojant a fél világ túlértékeli. Firenzében példának okáért többre tartják majdnem, mint Messit."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1.aha, és ha többre tartják, akkor biztos úgy is van.
2. és ahogy lentebb is írták: a balszélen nem lenne jobb krkic. nem tapogatózom, amikor ezt mondom, hanem már láthattuk a szélen játszani (jobboldalon mondjuk, az igaz), és nem volt sok haszna. márpedig most szélre kell ember.
3. az a baj, hogy sokan csak egyénileg látják a focistákat, külön-külön, a csapatban elfoglalt helyüket nem. és ez még akkor is igaz, ha észreveszik, hogy mittudomén, ez egy nagy labda volt.
látni kéne, hogy henry leköti a védőket, mindig jól, okosan helyezkedik, tökéletes ütemben lép be a támadásokba, tökéletesen adja vissza a labdákat pl kényszerítőnél, és sokat küzd, jön vissza segíteni, szerez pár labdát. most legutóbb is ki szerezte meg gudjonsen gólja előtt?
"Henrynél szerintem ennyiszer nem lehet rossz passz/nap, azaz vannak hiányosságai ilyen téren. "
4.ez is egy röhejes megállapítás. ennyit tud szerinted? lol
Na nézzük:
1. Egy példát említettem arra hogy nem csak mi hanem az egész világ hatalmasra tartja a srácot. Te pedig csak kötözködsz, semmi egyébre nem volt jó ez a mondat.
2. Én azt írom hogy jobb lenne. Ez itt szimpla véleménykülönbség. Amikor én láttam ott játszani ,jobban tetszett mint Titi teljesítménye. Egyébként is nehéz az eddigiek alapján bármit mondani, mert Henry összehasonlíthatatlanul többet játszott, alig valami eredménnyel amúgy.
és nem, igazából nem szélső kell, nem szélre kell ember, ahogy Ronaldinho, Iniesta, Messi, Hleb sem szélsőjátékot csináltak és csinálnak.
3. Szeritnem meg pont te vagy az aki egyénileg szemléled a dolgot. Csak arra koncentrálsz, hogy Henry hány gólt lő. Tavaly is csak a gólszámmal dobálózott mindenki, idén is az a duma a menő, hogy ne cseszegessük már ha gólt lő. HOlott akkor is ugyanannyit tesz hozzá többnyire a játékhoz, szinte semmit.
Leköti a védőket, mondjuk, oké. Kummára nem helyezkedik sehogy, talán mostanában kezd el majd egy kicsit, megnézve a helyzeteit. Eddig sehogy sem, egyáltalán. Kényszerítőknél idén valóban meglepően jó, tavaly azért közel sem, gondolom emlékszel. Ki szerezte a labdát Guddynak? Hmm, úgy emlékszem a kapus lepasszolta Henrynek. De lehet rosszul.
4. Egyszerűen botrányos a szövegértésed, vagy tényleg csak kötekedni szándékozol. Pont hogy arról szól az a rész, hogy nyilván nem ennyit tud, csak sok hátráltató tényező van, de mégis úgy tűnik, hogy igenis vannak hiányosságai is labdakezelést illetően.
Többet nem reagálok hozzászólásodra amennyiben ennyire primitív stílusú. Amúgy is későn este leszek ma már csak. Üdv.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila