Grat. Ati! Jó lesz a kiscsaj is, hidd el. Aztán meg ha majd megnő, lesz mellé egy kisfiú. Vagy még egy kislány.
Hát ez a kiscsaj gyönyörű!Tim írta:Annyira biztos voltam benne... :lol:Fogadjunk Andi nincs annyira elkeseredve!antiimperialista írta:Tegnap voltunk ultrahangon, és végre megtudtuk, hogy... kislányunk lesz.
Most ez kicsit letört, én fiút szerettem volna... De eddig minden rendben megy, és ez a legfontosabb!
De ha már a gyerekkérdés szóba került:büszkén bejelentem Réka lányom ma ünnepli első születésnapját! Nagy buli lesz hétvégénHogy elrepült ez az egy év..
Annyira biztos voltam benne... :lol:Fogadjunk Andi nincs annyira elkeseredve!antiimperialista írta:Tegnap voltunk ultrahangon, és végre megtudtuk, hogy... kislányunk lesz.
Most ez kicsit letört, én fiút szerettem volna... De eddig minden rendben megy, és ez a legfontosabb!
Keresd a nőt!!!antiimperialista írta:Tegnap voltunk ultrahangon, és végre megtudtuk, hogy... kislányunk lesz.
Ez ne törjön le, hisz ez fantasztikus! A lényeg, hogy minden rendben, ez a fő!antiimperialista írta:Tegnap voltunk ultrahangon, és végre megtudtuk, hogy... kislányunk lesz.
Minden esetre én gratulálok a kislányhoz is! Remélem egészséges lesz.antiimperialista írta:Tegnap voltunk ultrahangon, és végre megtudtuk, hogy... kislányunk lesz.
Nem értem az ilyen hsz-eknek mi értelme van?!lui1698 írta:Isten éltesse Névnapjukon az Iréneket, és az Íriszeket
Ezzel maximálisan egyet értekLG írta:Ha más nem is, de ez igaz belőleAz emberi butaság, avagy a tudatlanság kamatozó vagyon,
melyet egyes körök szívesen ki is használnak.
Ha más nem is, de ez igaz belőleAz emberi butaság, avagy a tudatlanság kamatozó vagyon,
melyet egyes körök szívesen ki is használnak.