varga tamás írta:Okés. Egy picit túllőttem a célon, bocsi mindenkitől. De ettől még mérges és felháborodott vagyok. Mi kell ahhoz, hogy ezt a holland dilettánst kirúgják? Nem értem, mi tartja őt a kispadon, ill. miért. Ronaldinhót meg b@xogatják orrba-szájba. A szurkolóknak nem Dinho ellen kellett volna tüntetni a reptéren, hanem Laporta meg a Rijkaard háza előtt. Ők rászolgáltak, R10 nem.
azért ronaldinhonak nem tömegek ugattak a reptéren, hanem pár balfsz, akik bárhol előfordulhatnak.
ettől függetlenül én sem értem, h miért nem szórták már régen ki a hollandot. ez az egész szitu nem mostani téma, azóta tart a tötymörgése, mióta ten cate lekoccolt, az meg nem tegnap volt. mondjuk a másik oldalról nézve az azért nem probléma, h nem úgy váltogatják a barcánál az edzőket, mint más az alsógatyáját, de rijkaard azért már bőven elért arra a szintre, ahol bátran meg lehetne neki köszönni a bizalmat és el lehetne hajtani a francba.
visszatérve ronaldinhóra, sztem neki addig kellene megoldani a szituját vagy így, vagy úgy, amíg nem megy át kabaréba a mostani erőlködése.
ha nem tud felnőni a feladathoz a barcában, akkor legalább a szépre tudjunk emlékezni vele kapcsolatban, ne az eladott zsugáit kelljen már számolgatni...
egy gyors végkifejlet mindenkinek jobb lenne sztem.