Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.12. 14:25:00

Livia Drusilla írta:Többek között az is a dolga, h pont ott álljon, nem? :(
Valóban! Ebben igazad van! De akkor meg ne legyen itt pár olyan alak, aki elkezd engem oltogatni, hogy így meg úgy jó játékos Henry! Mert OLEGUER is be tudná lőni ezeket! Igen! Még ő is be tudná!
Részemről lezártnak tekintem a témát, és kívánok neki mielőbbi formajavulást, vagy ha ez nem megy, mielőbbi távozást!
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
sub_bass
Príncipe Sastre

2008.11.12. 14:10:30

McLovin írta:lazán lehetne más játékosok érdeme, csak Henry állt ott és nem Xavi pl...
van Nistelrooy góljainak ez kb. a 90%-ra elmondható :D
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.11.12. 13:58:50

McLovin írta:Most viszont lőtt 6ot, amiből 3 lazán lehetne más játékosok érdeme, csak Henry állt ott és nem Xavi pl...
Többek között az is a dolga, h pont ott álljon, nem? :(
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.12. 13:45:28

Benga írta:Nem a gólok milyensége a kérdés.
Am én se vagyok vele elégedett éspont.
De akkor sem fogadom el, hogy jön itt pár nagyszájú kölyök és megmagyarázza, hogy mekkora klasszis! :evil:
Sztem a gólok milyensége is számít vmennyire! Majd erről akkor beszélünk, ha lő 15 gólt! Most viszont lőtt 6ot, amiből 3 lazán lehetne más játékosok érdeme, csak Henry állt ott és nem Xavi pl...
Kép
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.11.12. 13:22:55

chi omega írta:
egyébként itt nem az a lényeg, hogy ki a hasznosabb, hanem hogy henry tényleg ANNYIVAL haszontalanabb-e, hogy undorító hangnemben beszéljenek róla egyesek, mint holmi oleguerről?
(egy ilyen kérdésemre is válaszolhatna már valaki)
A válasz egyértelműen NEM!
De kitartó vagy, h még vitatkozol, itt a többség érzelmi alapon fikázza, ahogyan Balinho is megjegyezte....

És csak csendesen: Olegüer sem volt annyira iszonyúan rossz... :wink:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Balinho
Entrenador del Barça

2008.11.11. 22:52:59

MichaaBee írta:
Balinho írta:Henry??? legalább letett annyit mint Dinho.

Henryval már nyertünk BL-t?
már nem azért de ilyet ki írt? Én Rijkaardra mondtam, hogy elért annyit mint Dinho. Mégis mindenki a távoztát akarta. Ezt az egészet Tamásnak arra a felvetésére írtam, hogy Dinho megérdemelte az esélyt mert tett már le annyit a Barca asztalára, míg Henry nem érdemli meg, mert a Barcával még nem ért el semmit.

Én csupán annyit akartam mondani, hogy Tamás érvelése a ki hol mit tett le dolog, teljesen értelmét veszti. Ugyanis ez nem más mint szimpátia és antipátia alapján történő szelektálás ,ami egyrészt Dinho irányába fennálló tisztelet miatt érv volt Dinho mellett, ugyanakkor a Frank mennyit tett le a Barca asztalára hiba elengedni, hagyjuk bizonyítani dolog már nem stimmelt. szimpátia-antipátia. Ha teszem azt ha idejönne mindenki kedvence és egy leszálló ágban lévő Barcában teljesítene sz*rul, akkor senkit nem érdekelne, hogy itt nem tett le semmit, mindenki védené. Egyébként lehet szídni, mert van is miért, de egyenlő mércével objektívan kell tenni. Ha már tavaly VT Dinhonak, lionelmessi19 pedig Deconak volt minden meccs után fogadatlan prókátora, és védte minden meccs után ki-ki kedvencét, akkor szimpla ellenszenvből ne írja le egy olyan meccs után is Henryt amikor gólt lő/gólpasszt ad, vagy amúgy jól játszik és teszem azt a közönség felállva tapsolja meg lecseréléskor.

Na mindegy ezzel csak annyit akartam mondani, hogy Henry megérdemli a bizalmat, és megérdemelné azt, hogy akik nem kedvelik legalább direkt indokokat ne keressenek a fikázására minden meccs után.

peace.
lui1698
Llegenda del Barça

2008.11.11. 22:03:28

cruyff írta:Iniestához azért ne nagyon hasonlítgassuk már... Ini volt mikor a hátán vitte a csapatot egyedül, mikor Eto'o, Messi sérültek voltak, Deco meg Roni csalták a focit.... Talajon, labdabiztonságban, fordulékonyságban pedig Iniesta és Xavi nemhogy a Barca, de a világ legjobbjai. Henry hozzájuk képest egy lépegető eszkabátor. Mindazonáltal én nem adnám el. Van egy olyan érzésem, hogy a brit csapatok ellen nyerő ember lenne még mindig Henry. Ahogy például Guily anno. Messze nem ő volt az első számú csatárunk, mégis továbbrúgott minket a Milán ellen idegenben.... Ha például a BL-ben összesorsolnának minket a poollal vagy a MUval nálam kezdő lenne...
Van benne valami.
Azok ellen a nagydarab, magas védős ellen többet érhet, mint Eto'o, Messi.
(Modjuk az is igaz, hogy Messi úgy viszi el mellettük a labdát, mint a bóják mellett.)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
cruyff
Entrenador del Barça

2008.11.11. 21:48:12

Iniestához azért ne nagyon hasonlítgassuk már... Ini volt mikor a hátán vitte a csapatot egyedül, mikor Eto'o, Messi sérültek voltak, Deco meg Roni csalták a focit.... Talajon, labdabiztonságban, fordulékonyságban pedig Iniesta és Xavi nemhogy a Barca, de a világ legjobbjai. Henry hozzájuk képest egy lépegető eszkabátor. Mindazonáltal én nem adnám el. Van egy olyan érzésem, hogy a brit csapatok ellen nyerő ember lenne még mindig Henry. Ahogy például Guily anno. Messze nem ő volt az első számú csatárunk, mégis továbbrúgott minket a Milán ellen idegenben.... Ha például a BL-ben összesorsolnának minket a poollal vagy a MUval nálam kezdő lenne...
VISCA EL BARCA!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.11. 21:46:00

csabimo írta:
chi omega írta:henry a balszélen játszik. milyen ziccereket hagyott ki múltkor? volt egy labda, amit eléggé a szélről kellett rátekernie, megtette, jól eltalálta, a kapus csak kiütni tudta, eto'o beverte a kipattanót.

akkor ez most nektek komolyan rossz megmozdulás? nem, ez egy hasznos, jó lövés volt.

amikor vihette volna a kapura, de rosszul vette át, és felpörgött, az valóban nagy hiba volt, de utána jól oldotta meg, kicselezte a kapust, beadta középre, pech, hogy senki sem érkezett.

nem tudom, nem érzem ezt annyira tragikusnak..
tavaly pl egyértelműen gyengébb volt, amikor középcsatár posztról rontotta el ajtó-ablak.

iniesta jobb, mint henry, ez nem is vitás, de ő sem lő több gólt, és ad több gólpasszt UGYANAZON A POSZTON, sőt. ez meg tény.
ja meg utánna volt két lövésnek sem mondhato mozzanata 16 méterröl, hazaadta a labdát...
Amit meg etoo bevágott kipattanot az is mellé ment volna :wink:
amit eto'o bevágott kipattanót, az kapura ment. vagy szerinted csak úgy poénból vetődött rá a kapus?

egyébként itt nem az a lényeg, hogy ki a hasznosabb, hanem hogy henry tényleg ANNYIVAL haszontalanabb-e, hogy undorító hangnemben beszéljenek róla egyesek, mint holmi oleguerről?
(egy ilyen kérdésemre is válaszolhatna már valaki)
csabimo
Capitá del Barça

2008.11.11. 21:44:48

chi omega írta:henry a balszélen játszik. milyen ziccereket hagyott ki múltkor? volt egy labda, amit eléggé a szélről kellett rátekernie, megtette, jól eltalálta, a kapus csak kiütni tudta, eto'o beverte a kipattanót.

akkor ez most nektek komolyan rossz megmozdulás? nem, ez egy hasznos, jó lövés volt.

amikor vihette volna a kapura, de rosszul vette át, és felpörgött, az valóban nagy hiba volt, de utána jól oldotta meg, kicselezte a kapust, beadta középre, pech, hogy senki sem érkezett.

tavaly pl egyértelműen gyengébb volt, amikor középcsatár posztról rontotta el ajtó-ablak.

iniesta jobb, mint henry, ez nem is vitás, de ő sem lő több gólt, és ad több gólpasszt UGYANAZON A POSZTON, sőt. ez meg tény.
ja meg utánna volt két lövésnek sem mondhato mozzanata 16 méterröl, hazaadta a labdát...
Amit meg etoo bevágott kipattanot az is mellé ment volna :wink:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.11. 21:42:54

nem mondtam, hogy hasznosabb. direkt leírtam, hogy iniesta jobb. milyen szintű hülyeség kell, hogy olyasmit próbálj rámerőltetni, aminek pont az ellenkezőjét már leírtam?
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.11. 21:41:30

chi omega írta:henry a balszélen játszik. milyen ziccereket hagyott ki múltkor? volt egy labda, amit eléggé a szélről kellett rátekernie, megtette, jól eltalálta a kapus csak kiütni tudta, eto'o beverte a kipattanót.

Ajaj, ki ne hozzuk már,hogy Henry hasznosabb.. pff
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.11. 21:39:57

henry a balszélen játszik. milyen ziccereket hagyott ki múltkor? volt egy labda, amit eléggé a szélről kellett rátekernie, megtette, jól eltalálta, a kapus csak kiütni tudta, eto'o beverte a kipattanót.

danko94
Entrenador del Barça

2008.11.11. 21:35:30

chi omega írta:miért, eddig szenved a csapat henry halványabb játékától?
Hát így nem láccik de mondjuk ha belőtte vna a ziccerekett akk jobb lett van a csapat(az eredmények biztosan) és lehet h lesznek oylan meccsek amikor 1 ziccer lesz és ha kihaggya akk kiesünk stb...
Benga
Entrenador del Barça

2008.11.11. 21:35:05

McLovin írta:..[ kb abból a 6 gólból 3 olyat lőtt, amibe csak belerakta a lábát! Értsd: kb áll mint egy cölöp, és bepattant róla!
ez tré érv.
Nem a gólok milyensége a kérdés.
Am én se vagyok vele elégedett éspont.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Benga 2008.11.11. 21:35:42-kor.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.11. 21:31:54

miért, eddig szenved a csapat henry halványabb játékától?
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.11. 21:28:05

Addig fogom is szapulni, amíg nem bír belőni ziccereket! Pedig csak meg kellett volna emelni azt kumma labdát 2x is, hogy gól legyen! Nagyon nem tetszik, amit csinál, mostanában olyan ellenszenves nekem! Fellöki, felborítja a védőket könyékkel! és még csodálkozik, meg raplizik, ha kap egy sárgát! Soha nem fog úgy játszani, mint az Arsenalban, itt a felét sem mutatja annak, aki VOLT! Nekem nem kell Henry, tisztelem, ha akar és küzd vki, de ha ennek ellenére se megy neki, akkor minek erőlteti?

szerk.: kb abból a 6 gólból 3 olyat lőtt, amibe csak belerakta a lábát! Értsd: kb áll mint egy cölöp, és bepattant róla!

Tavaly a bajnokság végén kezdte jól nyomni, de ne akkor legyen már jó, amikor már nem kell! Na...
Kép
Varga
Capitá del Barça

2008.11.11. 21:27:39

chi omega írta: iniesta is kihagy 5 helyzetből 4et, nem valami nagy lövő. a baloldalon sem sokkal gólerősebb.
akkor most mivan?
Szerinted mostanában Henry jobb mint Iniesta?
(amúgy csak egy érvet írtam le. Nem olvasgattam vissza gondolom százszor leírták már előttem ezeket ).
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.11. 21:25:01

Varga írta:
Drukker írta:
Ki mondta hogy ez a Chealsea??? mert én azt mondtam hogy PL a Chealseaban... 2: Sztem te alapból nem bírod Henryt és csak ezért fikázod ...:S
Én alapból bírom Titit, mégis fikázom, mert 5 helyzetből 4-et kihagy. Nekem ennyi elég, van nála jobb azon a poszton.
iniesta is kihagy 5 helyzetből 4et, nem valami nagy lövő. a baloldalon sem sokkal gólerősebb.
akkor most mivan?
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.11. 21:23:49

larsson egyébként 40 meccsen rúgott 13 gólt. henry most jár 38 meccsen 16nál
(forrás: wiki)

előbbi közönségkedvenc volt, utóbbit senki sem szereti. persze tudom, nem a gólok számítanak.
Varga
Capitá del Barça

2008.11.11. 21:23:09

Drukker írta:
Ki mondta hogy ez a Chealsea??? mert én azt mondtam hogy PL a Chealseaban... 2: Sztem te alapból nem bírod Henryt és csak ezért fikázod ...:S
Én alapból bírom Titit, mégis fikázom, mert 5 helyzetből 4-et kihagy. Nekem ennyi elég, van nála jobb azon a poszton.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.11. 21:20:59

Csodák pedig nincsenek, ha mégis összejön egy, az is csak 3 napig tart :lol:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Drukker
Jugador d'estrella

2008.11.11. 21:20:43

csabimo írta:
Drukker írta:Nem tom miért szarozza le mindenki Henryt... Ha már ennyire fújoljátok meg minden lóguanó akkor mondjatok okot. Most jön majd az hogy mert nem úgy jáccik mint az Arsenalba. Erre 2 válaszom van: 1.: Ez nem az Arsenal. 2.: Ki mondta neked hogy úgy fog jáccani???

Jah és még vmi. Ha már kakiztok vkit akko vegyetek viszonyítási alapot és úgy fújóljátok... Pl a Chealseanek nem tom ki jáccik ott a balszélen csatárt de hogy biztos nem rúgott ennyi gólt és nem adott ennyi gólpasszt.:@

Go Titi
1: Ez nem a Chelsea! Ne azzal nyugtasd magadat hogy más csapatnál sincsen jobb ember azon a poszton...

Nehéz mostanában negativumokat irni a csapatról a mutatott játékoról vagy éppen a játékosokról mert mindenki jol végzi a dolgát!
Egyedül Titi a kivétel mert ö nagyon kilog a teljesitményével és nem pozitiv irányba...Senki nem várja az arsenalos Henryt mert mi nem az arsenal vagyunk, de a ziccereket nálunk is be kell rugni!!!

mrmonster
Entrenador del Barça

2008.11.11. 21:12:26

Annyit tennék hozzá az Henry jó/Henry sz@r vitához (és ez nem sarkítás, mert valaki itt vagy kirúgná, vagy kezdő lenne nála), hogy:
1. Pep nem játszat senkit sem többet azért, hogy több legyen az önbizalma. Azért játszik Henry, mert neki van a legtöbb haszna a bal oldalon (Sem Bojan, sem Hleb nem játszik jobban), csak Iniesta előzné meg ha nem lenne most sérült, de a legerősebb csapat akkor is az, ahol Ini középre megy vissza, és Henry a balszélső.
2. Milyen hülyeség hogy nem tud megverni senkit egy-egyben? Nem látjátok, hogy akkor húz le az alapvonalig, amikor akar? Nem helyezkedik jól a támadásoknál? Ugyan már, elfogultság.
Valaki írta az "Arsenalos szögletből fejelt góljait". Vicc? Ebben a vitában semmilyen szerepe ennek a ténynek (ha egyáltalán tény).
De remélem, majd a pályán (továbbra is) bizonyít.
Előre a TITOlusokért!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.11. 21:07:38

lionelmessi19 írta:
Na nézzük:

1. Egy példát említettem arra hogy nem csak mi hanem az egész világ hatalmasra tartja a srácot. Te pedig csak kötözködsz, semmi egyébre nem volt jó ez a mondat.

2. Én azt írom hogy jobb lenne. Ez itt szimpla véleménykülönbség. Amikor én láttam ott játszani ,jobban tetszett mint Titi teljesítménye. Egyébként is nehéz az eddigiek alapján bármit mondani, mert Henry összehasonlíthatatlanul többet játszott, alig valami eredménnyel amúgy.
és nem, igazából nem szélső kell, nem szélre kell ember, ahogy Ronaldinho, Iniesta, Messi, Hleb sem szélsőjátékot csináltak és csinálnak.

3. Szeritnem meg pont te vagy az aki egyénileg szemléled a dolgot. Csak arra koncentrálsz, hogy Henry hány gólt lő. Tavaly is csak a gólszámmal dobálózott mindenki, idén is az a duma a menő, hogy ne cseszegessük már ha gólt lő. HOlott akkor is ugyanannyit tesz hozzá többnyire a játékhoz, szinte semmit.
Leköti a védőket, mondjuk, oké. Kummára nem helyezkedik sehogy, talán mostanában kezd el majd egy kicsit, megnézve a helyzeteit. Eddig sehogy sem, egyáltalán. Kényszerítőknél idén valóban meglepően jó, tavaly azért közel sem, gondolom emlékszel. Ki szerezte a labdát Guddynak? Hmm, úgy emlékszem a kapus lepasszolta Henrynek. De lehet rosszul.

4. Egyszerűen botrányos a szövegértésed, vagy tényleg csak kötekedni szándékozol. Pont hogy arról szól az a rész, hogy nyilván nem ennyit tud, csak sok hátráltató tényező van, de mégis úgy tűnik, hogy igenis vannak hiányosságai is labdakezelést illetően.

Többet nem reagálok hozzászólásodra amennyiben ennyire primitív stílusú. Amúgy is későn este leszek ma már csak. Üdv.
1. "Egy példát említettem arra hogy nem csak mi hanem az egész világ hatalmasra tartja a srácot."

na és? vitattam? az a kérdés, jobb lenne-e baloldalt, mint henry.

2. "Én azt írom hogy jobb lenne. Ez itt szimpla véleménykülönbség."

csak te nem támasztod alá a véleményed érvekkel. a te érved az, hogy van ahol többre tartják messinél is. és? ez most mi?

3. nem, én azt nézem, hogy hogyan mozog a pályán, merre passzol, merre fut. ebben egyszerűen jobb (a szélen!!!!), mint bojan, aki minden alkalommal tanácstalannak tűnt a labdával, ha nem középen játszhatott. titi több lehetőséget kap? igaz. szerinted ennek mi az oka? vajon pep direkt henryt játszatja - persze laporta külön kérésére - miközben bojan sokkal jobb lenne, vagy jobban látja a dolgokat, mint te?
nem, nem ismerem el, hogy tavaly rosszabb lett volna kényszerítőkben, az egyik legmegbízhatóbb volt ezen a téren. nem véletlenül látta őt mindenki szívesebben a baloldalon egy idő után, mint ronaldinho-t. egyébként tavaly egyáltalán nem kötekedtek itt vele ennyien.

a szavakon meg kár lovagolnod, természetesen nem klasszikus szélsőkről beszélünk, de hogy nevezzem akkor ronaldinho ex-posztját? BALOLDALI TÁMADÓ? a szélső valamivel rövidebb, ha nem baj, nem fogok szenvedni más kifejezéssel, mivel mindketten tudjuk miről van szó.

a stílusomról tett megjegyzésed (primitív) meg kb ugyanolyan felszínes, sekélyes, és üres, mint a futballról alkotott véleményed.
Lezárt