lionelmessi19 írta:
Na nézzük:
1. Egy példát említettem arra hogy nem csak mi hanem az egész világ hatalmasra tartja a srácot. Te pedig csak kötözködsz, semmi egyébre nem volt jó ez a mondat.
2. Én azt írom hogy jobb lenne. Ez itt szimpla véleménykülönbség. Amikor én láttam ott játszani ,jobban tetszett mint Titi teljesítménye. Egyébként is nehéz az eddigiek alapján bármit mondani, mert Henry összehasonlíthatatlanul többet játszott, alig valami eredménnyel amúgy.
és nem, igazából nem szélső kell, nem szélre kell ember, ahogy Ronaldinho, Iniesta, Messi, Hleb sem szélsőjátékot csináltak és csinálnak.
3. Szeritnem meg pont te vagy az aki egyénileg szemléled a dolgot. Csak arra koncentrálsz, hogy Henry hány gólt lő. Tavaly is csak a gólszámmal dobálózott mindenki, idén is az a duma a menő, hogy ne cseszegessük már ha gólt lő. HOlott akkor is ugyanannyit tesz hozzá többnyire a játékhoz, szinte semmit.
Leköti a védőket, mondjuk, oké. Kummára nem helyezkedik sehogy, talán mostanában kezd el majd egy kicsit, megnézve a helyzeteit. Eddig sehogy sem, egyáltalán. Kényszerítőknél idén valóban meglepően jó, tavaly azért közel sem, gondolom emlékszel. Ki szerezte a labdát Guddynak? Hmm, úgy emlékszem a kapus lepasszolta Henrynek. De lehet rosszul.
4. Egyszerűen botrányos a szövegértésed, vagy tényleg csak kötekedni szándékozol. Pont hogy arról szól az a rész, hogy nyilván nem ennyit tud, csak sok hátráltató tényező van, de mégis úgy tűnik, hogy igenis vannak hiányosságai is labdakezelést illetően.
Többet nem reagálok hozzászólásodra amennyiben ennyire primitív stílusú. Amúgy is későn este leszek ma már csak. Üdv.
1. "Egy példát említettem arra hogy nem csak mi hanem az egész világ hatalmasra tartja a srácot."
na és? vitattam? az a kérdés, jobb lenne-e baloldalt, mint henry.
2. "Én azt írom hogy jobb lenne. Ez itt szimpla véleménykülönbség."
csak te nem támasztod alá a véleményed érvekkel. a te érved az, hogy van ahol többre tartják messinél is. és? ez most mi?
3. nem, én azt nézem, hogy hogyan mozog a pályán, merre passzol, merre fut. ebben egyszerűen jobb (a szélen!!!!), mint bojan, aki minden alkalommal tanácstalannak tűnt a labdával, ha nem középen játszhatott. titi több lehetőséget kap? igaz. szerinted ennek mi az oka? vajon pep direkt henryt játszatja - persze laporta külön kérésére - miközben bojan sokkal jobb lenne, vagy jobban látja a dolgokat, mint te?
nem, nem ismerem el, hogy tavaly rosszabb lett volna kényszerítőkben, az egyik legmegbízhatóbb volt ezen a téren. nem véletlenül látta őt mindenki szívesebben a baloldalon egy idő után, mint ronaldinho-t. egyébként tavaly egyáltalán nem kötekedtek itt vele ennyien.
a szavakon meg kár lovagolnod, természetesen nem klasszikus szélsőkről beszélünk, de hogy nevezzem akkor ronaldinho ex-posztját? BALOLDALI TÁMADÓ? a szélső valamivel rövidebb, ha nem baj, nem fogok szenvedni más kifejezéssel, mivel mindketten tudjuk miről van szó.
a stílusomról tett megjegyzésed (primitív) meg kb ugyanolyan felszínes, sekélyes, és üres, mint a futballról alkotott véleményed.