Bojan Krkic
-
- Barça B
Két gól két gólpassz , lenyűgöző teljesitmény .
sinyavr6
- Messi-#19
- Capitá del Barça
persze-persze! én nemis arra céloztam. Inkább most hogy így mondtad még ha végiggondolom nagyon okosan és higgadtan helyezkedett mert ha a labda elé fut bfújják a lest. és ő kivárta míg eto'ó passzolt, aztán indult.LG írta:Igen Etoo a golja előtt nagyon önzetlen volt, ugyanakkor igy lett biztos, mert már eléggé kisodródott Etoo. Nem azt mondom, nem tudta volna belőni, de igy volt tuti![]()
De Bojan érdemeiből ez ne vonjon le semmit, ott kellett lennie.
Az az ember aki az avatarodon van ki?? Kétlem hogy normális

Més que un club
Igen Etoo a golja előtt nagyon önzetlen volt, ugyanakkor igy lett biztos, mert már eléggé kisodródott Etoo. Nem azt mondom, nem tudta volna belőni, de igy volt tuti

- Messi-#19
- Capitá del Barça
az uccsó 3 percet néztemVarga Tamás írta:Már ne is haragudj, de Te melyik meccset nézted? Mert Bojan két gólt lőtt. Ez, biztos!Messi-#19 írta:inkább azt az 1 gólt és gólpasszt. Eto'o rúgott 2-t. Persze nem akarom sérteni a Bojan szurkolókat. a 2. gólja amolyan szívesség volt Eto'o tol
de ettöl függetlenül nekem ottvan a favoritjaim közt a csapatban
aranyos kis srác

egyébként ez a meccs tiszta levante volt. 1-et rúgtunk ők eggyet tizenegyesvől, aztán osztottuk szépen és ha bojan rúg még eggyet akkor Eto'o "hasonmása lett volna"
mármint ő is pont a végén rúgott volna 3-at úgy mint etó a lev. ellen

Més que un club
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igaz! "Helyes a bőgés, oroszlán!"Drigo írta:Tamás!
Én azért vitatkoznék Veled (igaz ez csak szőrszálhasogatás) szerintem a 2 gól mellett 2 gólpasszt is jegyzett. Iniesta gólja előtt Touré labdáját ő csúsztatta meg, de legalábbis benne volt abban, hogy a labda túljusson a védőkön, illetve eljusson Inihez.
De ez csak azért, nehogy már nyugi legyen egy kicsit![]()
De most valóban nem lesz nehéz megnevezni a mérkőzés emberét.
Amúgy meg visszábbfoghatta volna magát, így jó sok munkát fog adni a videók tekintetében.
Már várom az összefoglalót, Dani!
Bence a bannermester, Te pedig az összefoglalók készítésének koronázatlan királya vagy!

-
- Eurobarca Staff
Tamás!
Én azért vitatkoznék Veled (igaz ez csak szőrszálhasogatás) szerintem a 2 gól mellett 2 gólpasszt is jegyzett. Iniesta gólja előtt Touré labdáját ő csúsztatta meg, de legalábbis benne volt abban, hogy a labda túljusson a védőkön, illetve eljusson Inihez.
De ez csak azért, nehogy már nyugi legyen egy kicsit
Amúgy meg visszábbfoghatta volna magát, így jó sok munkát fog adni a videók tekintetében.
De ez csak azért, nehogy már nyugi legyen egy kicsit

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Fernando
- Llegenda del Barça
Úgy értette hogy a 2.-at Eto'o üres kapunál passzolta le nekiVarga Tamás írta:Már ne is haragudj, de Te melyik meccset nézted? Mert Bojan két gólt lőtt. Ez, biztos!Messi-#19 írta:inkább azt az 1 gólt és gólpasszt. Eto'o rúgott 2-t. Persze nem akarom sérteni a Bojan szurkolókat. a 2. gólja amolyan szívesség volt Eto'o tol
aranyos kis srác

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Nem volt olyan gyenge sztem a Valladolid, eleinte meg is nehezitették a dolgunkat.Fernando írta:Ismét Bojan volt a csapat legjobbja. Grat!![]()
Az eredmény szempontjából tökéletes meccset játszottunk egy gyenge Valladolid ellen
Ez a Bojan meccse volt, meg van az első duplája is.
7 gól, és méh nincs vége a szezonnak

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Már ne is haragudj, de Te melyik meccset nézted? Mert Bojan két gólt lőtt. Ez, biztos!Messi-#19 írta:inkább azt az 1 gólt és gólpasszt. Eto'o rúgott 2-t. Persze nem akarom sérteni a Bojan szurkolókat. a 2. gólja amolyan szívesség volt Eto'o tol
aranyos kis srác

- Fernando
- Llegenda del Barça
Ismét Bojan volt a csapat legjobbja. Grat!
Az eredmény szempontjából tökéletes meccset játszottunk egy gyenge Valladolid ellen

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Messi-#19
- Capitá del Barça
inkább azt az 1 gólt és gólpasszt. Eto'o rúgott 2-t. Persze nem akarom sérteni a Bojan szurkolókat. a 2. gólja amolyan szívesség volt Eto'o tol
aranyos kis srác
aranyos kis srác

Més que un club
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Bojan!
Köszönjük a mai délutánt: 2 gól + 1 gólpassz. Messze a csapat legjobbja volt ma délután. Agilisen, taktikusan játszott. Messze a legveszélyesebb volt a támadók közül. Henry tanulhat tőle.
Köszönjük a mai délutánt: 2 gól + 1 gólpassz. Messze a csapat legjobbja volt ma délután. Agilisen, taktikusan játszott. Messze a legveszélyesebb volt a támadók közül. Henry tanulhat tőle.

Sztem a Barcából a legjobb volt tegnap, nagyon aktiv volt vele a jobb oldal, nem mondom, h tökéletesen potolta Messit, de olyan messze nem volt tőle. Egy 17 éves gyerktől ez mindenképpen hatalmas dolog. És védekezni is hátrajött, nem egyszert szerelt is gyönyörűen. Kár, h kiálitás miatt le kellet jönnie, még ugy éreztem, volt benne...
Már mikor elősször láttam játszani, éreztem, h nagy játékos lesz, azota meccsről-meccsre 1re jobb csak. Ha igy folytassa, sztem akár már jövőre kell nagyon komolyan számolni vele. Ugyhogy támadó igazolását el is lehet felejteni
Már mikor elősször láttam játszani, éreztem, h nagy játékos lesz, azota meccsről-meccsre 1re jobb csak. Ha igy folytassa, sztem akár már jövőre kell nagyon komolyan számolni vele. Ugyhogy támadó igazolását el is lehet felejteni

Sokan szokták irni, h Bojan meg Giovanni nem akkora tehetségek mint Messi, rájuk nem szabad még ekkora terhet rakni, ne várjunk tőlük még sokat, stb...De ez sztem Krkicre nem igaz
Ő már most is mindig hozzá tud vmit tenni a játékhoz, gólokat is lő, golpasszokat ad, mint pl. ma. Pedig csak 17 éves, de már most hasznos tagja csapatnak, és igen is lehet rá számitani
Év elején még nagyon elnyomták a védők, de mostanában már nem nagyon tudják szabályosan megálitani, mert gyors, és kumma jol cselez. Ez az év még tanuló év neki, de szvsz mér jövőre be fog robbani üstökösként

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 01537.html
Ha minden igaz ez alatt a link alatt megtalálható.
Aztán ki ki mondja el a véleményét
Mert igazából egy szavát se értem,csak nekem úgy tűnik azt mondja rögtön az eljén,Krikics.
De asszem fent volt itt is ez a vidi.
Ha minden igaz ez alatt a link alatt megtalálható.
Aztán ki ki mondja el a véleményét

De asszem fent volt itt is ez a vidi.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Andris
- Adminisztrátor
Akk legyél már oly szives, linkeld be a videot!
Lehet hogy mi emléxünk rosszul, de mostmár végképp eldöntene mindent.

Lehet hogy mi emléxünk rosszul, de mostmár végképp eldöntene mindent.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én viszont most néztem meg a videót....és az eljén Ő is azt mondja Bojan Krikics.Legalábbis úgy hallani
És az interjú közepén mondja,h nem tudják kimondani a nevét...sokan azt mondják Kirkics meg ienek....
Bár a spanyolom nem túl erős...
egy szavát se értem,de sztem Ő is azt mondja Krikics.
Primitive:ne hagyd magad ien könnyen meggyőzni...sztem igazad van

És az interjú közepén mondja,h nem tudják kimondani a nevét...sokan azt mondják Kirkics meg ienek....
Bár a spanyolom nem túl erős...

Primitive:ne hagyd magad ien könnyen meggyőzni...sztem igazad van

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Primitive
- Entrenador del Barça
Akkor meg lettem győzve, nem hallottam ezt az intejút. De, egyébként nálunk így ejtenék (: Dehát, szerintem Ő is egy kicsit spanyolosítani akarta...lionelmessi19 írta:Hát most nem hiszünk. Krkic maga mondta ezt egy interjúban, pont a félreértések elkerülése végett.Primitive írta:Hát, ha már itt tartunk, akkor Boján Krkicsnek kell ejteni a nevét. Mivel itt lakom Szerbiában, ezért hihettek nekem. Nem Kirkics, és nem is Bozsán (:
Majd lehet megkeresem a videot.De most Te higyj nekünk.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Andris
- Adminisztrátor
Hát most nem hiszünk. Krkic maga mondta ezt egy interjúban, pont a félreértések elkerülése végett.Primitive írta:Hát, ha már itt tartunk, akkor Boján Krkicsnek kell ejteni a nevét. Mivel itt lakom Szerbiában, ezért hihettek nekem. Nem Kirkics, és nem is Bozsán (:
Majd lehet megkeresem a videot.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Primitive
- Entrenador del Barça
Hát, ha már itt tartunk, akkor Boján Krkicsnek kell ejteni a nevét. Mivel itt lakom Szerbiában, ezért hihettek nekem. Nem Kirkics, és nem is Bozsán (: 

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Ha már itt tartuk, akkor nem Bojan, hanem Bozsannak ejtik, de haggyuk, egy magyar embernek nem könnyű egy szláv nevet kiejteniÁkocka írta:Remélem Bojan rúg kettőt a Sevillának, és akkor mindenki megtanulja, hogy nem 'Krikics'-nek, hanem 'Kirkics'-nek kell ejteni a nevét. Főleg a honi kommentátorok nincsenek ezzel tisztában.
Egyébként itt a debütáló meccsen az a bizonyos pillanat, ami után mindenkinek levágos lett, hogy mekkora őstehetségről is van szó:
http://www.youtube.com/watch?v=kJLWm54mKfU