Igen, vmikor mindenképpen meg kell néznem Rékát, egy éves... nagyon durva... biztos tök sokat nőtt, mert már elég rég láttamTim írta:Köszönöm szépen a jó kívánságokat srácok,Réka nevében is! Bár írni még nem tud de ha nem figyelek rá akkor ide settenkedik a számítógép asztal mellé,és lekesen püföli a billenyűket![]()
Szandi!Bocs hogy elrontottam a meglepetésed,de jövő héten itthon vagyok,ha van időd/kedved felugorhatsz felköszönteni.Biztos jól kijönnétek nagyon barátkozós,és szereti a vendégeket.
Atikám,fogadd meg Krojf koma tanácsát(akinek gratulálok a címvédéséhez!)legyen apás szülés! Eleinte én is ódzkodtam tőle,de hatalmas élmény,és Andinak is sokat jelentene,ha ott vagy mellette.
Végül gratulálok az év cikkíróinak,forumozóinak remélem még sokáig fogtok minket "boldogítani"!

Krojf, küüüüüldöm az smst, bocsi, csak eléggé szétszórt vagyok. Olyannyira, hogy még a jegyemet se vettem meg, de semmi gond, vmikor elmegyek oda is, csak nyernék már időt valahonnan, pedig suliba se nagyon járok. Nem értem én ezt.