Bár ezt nyilván a partjelző nem láthatta de a végén kiderül,h jó ítélet volt...

Pontosan miért is? Az idézett hsz-edben írtál még a MU-ról, és Benitez sikerességéről. Én csupán Benitezre szerettem volna reagálni. De ha probléma, következőleg beidézem az egészet.Varga Tamás írta:Az pedig külön szépsége a dolognak, hogy egy hsz-ből kiemelsz egy mondatot, és arra reagálsz.
Ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem ígért volna bajnoki címet. De ígért. Innentől kezdve kevés a BL-győzelem.Varga Tamás írta:Mondom: van egy edzői elképzelése, amire egy csapatot épített fel. Ez a csapat a kupákban eredményes, ami tiszteletre méltó
Persze, évkönyvekben jól mutat a sok BL-serleg, de mint már írtam: ha tavasszal nincs más dolgod, mint készülni ezekre a meccsekre, akkor jóval egyszerűbb a dologod, mintha még minden egyes pontért küzdeni kellene a bajnokságban is. Persze így sem egyszerű.Varga Tamás írta:Ennek értéke semmivel sem kevesebb, mint ha valaki mellette nyer bajnokságot vagy hazai kupát. A kettő között ok-okozati összefüggés nincs. Mindkettő, együttesen és külön-külön is értékes, és dícséretet érdemel. Számomra egy bajnoki cím önmagában is értékes, mint ahogy egy BL-győzelem is nagyszerű, még ha önmagában is áll.
Nah utolsó+1 hsz.Boixos írta:uccsó: jobb volt a mu, csak vmi kummanagy tévedés ez az 1-4.
tessék újrajátszani a meccset.
vagy hagyták a poolt. lehet, h megsajnálták őket.
(szr liverpool, négyszer átmennek a felezőn, erre négyszer piszkálja ki a zsugát van der saar, a mu meg ott lakik az ellenfél térfelén, a semmiért...
tényleg egyértelműen a mencseszter akarata dominált a meccsen.
komolyan mondom, politikusnak kellene lenned!)
Hangsúlyozom,h nem a meccsről magáról alkottam meg a korábbi véleményemet!Benga írta:... nehéz véleményt alkotni, ha valaki nem látta a meccset. Persze lehet.
Ezek szerint 2005-ben a Liverpool a bajnokságban nem lépett pályára, csak úgy szerezte a pontokat...barca99 írta:Ja, végülis vagy 5 éve nem jön rá, hogy ezzel a rotálással sosem lesznek bajnokok. Az meg megint egy érdekes téma, hogy simán ráfeküdhetnek minden évben a BL-re, mert a tavasz a bajnokságban már nem oszt nem szoroz Benitezéknek. Szóval oké, hogy a BL-ben jól megy nekik, de ugye nem mindegy, hogy 38 meccsen játszol jól, vagy egy-egyre szívod fel magad.Varga Tamás írta:Lehet nem szeretni Rafa Benítez edzői stílusát, de hogy eredményes - az biztos. Az eredmények őt igazolják, mint ahogy Sr Alex esetében is erről van szó.
Én személy szerint azokat a sikereket tudom teljességgel elismerni, ahol a bajnokság mellett csinál valamit az ember (tavalyi MU, 2006-os Barca...).
Ja, végülis vagy 5 éve nem jön rá, hogy ezzel a rotálással sosem lesznek bajnokok. Az meg megint egy érdekes téma, hogy simán ráfeküdhetnek minden évben a BL-re, mert a tavasz a bajnokságban már nem oszt nem szoroz Benitezéknek. Szóval oké, hogy a BL-ben jól megy nekik, de ugye nem mindegy, hogy 38 meccsen játszol jól, vagy egy-egyre szívod fel magad.Varga Tamás írta:Lehet nem szeretni Rafa Benítez edzői stílusát, de hogy eredményes - az biztos. Az eredmények őt igazolják, mint ahogy Sr Alex esetében is erről van szó.
sznted áll messze.Varga Tamás írta:....ozsimiki írta:mihii-t nem kell idézzem, jókat ír.
...
Szerintem mindenki elismeri, hogy nagyon erős a 'Pool, ettől viszont még nem lesznek szimpatikusak. Szerintem oylan csapat, amelyik hibára kényszeríti az ellenfelét, az aktuális riválisok "hibáiból élnek". Emellett vannak nehéztüzéreik (Gerrard, Xabi Alonso), egy brusztolós, erőszakos (Kuyt), illetve egy világklasszis támadójuk (Torres). Emellett ott egy jó cserepad.gekkodan írta:Szánalmas játékkal illetni egy 4-1re győztes csapatot, vicc![]()
Amúgy pedig senkit sem érdekel a játék képe, mint ahogy az sem, hogy Tevez mennyire játszott jól, Rooney balszélen nyújtott teljesítménye is indifferens. Egy dolog volt a lényeg: 3 pontra mérik a focit és azon a délutánon ezt a 3 pontot a Pool kapta. Halálosan mind1, hogy hány helyzetből.
Vidicre fogni megint vicces, ennyi erővel 3-0 v. 2-0 lett volna, ha Reina nem úgy jön ki.
Ezek a fociban nem létező eszmefuttatások. Aki meg helyzet nélküli Pool győzelemről ír címlapon, az gondolkodjon el azon, hogy talán fát kéne vágnia újságírás helyett.
Én viszont idéznélek Téged, mert ez a vélemény eléggé túlzó, és az objektivitástól nagyon messze áll.ozsimiki írta:mihii-t nem kell idézzem, jókat ír.
...
szntem senki sem írta,h azon a délutánon többet érdemelt volna a M.U., én is elismertem,h a Pool kihasználta amit ki kell,és megérdemelten nyert.Benga írta:csak nem tudom, hogy azon a délutánon mit tett többet a Mu? Mert az ő játékukat senki nem illette szánalmas jelzővel...