Úgy játszanék vele most!!!

Egy picit később mint a FIFA-t.szajko írta:a Pes 2009-et mikor is adják ki?...előre is köszi!
Menjünk át a GAmez topicba...socio66 írta:na,igen ez állandó téma,de szerintem sosem fogják beszüntetni a pc-s piacot,ha veszteséges lenne,már rég nem csinálnák a fejlesztők. És azért az,hogy nem az elvárt bevételt hoz egy bizonyos játék,még nem azt jelenti hogy nem termel profitot...Gyurinho írta:
jah és amúgy 1-2 hónapja olvastam hogy a Crisisnál alig van haszon mivel szinte mindenki letölti és nem veszi meg......szerintem ha a Warhead-nek az eladásai se mennek úgy netán még silányabbul akkor nem biztos hogy lessz több rész....
Különben nem érné meg csinálni..
na,igen ez állandó téma,de szerintem sosem fogják beszüntetni a pc-s piacot,ha veszteséges lenne,már rég nem csinálnák a fejlesztők. És azért az,hogy nem az elvárt bevételt hoz egy bizonyos játék,még nem azt jelenti hogy nem termel profitot...Gyurinho írta:
jah és amúgy 1-2 hónapja olvastam hogy a Crisisnál alig van haszon mivel szinte mindenki letölti és nem veszi meg......szerintem ha a Warhead-nek az eladásai se mennek úgy netán még silányabbul akkor nem biztos hogy lessz több rész....
Crisis rendben is van hisz annak nincs masszív multi módja de azért egy COD4 már eredetiben az igazi...jah és amúgy 1-2 hónapja olvastam hogy a Crisisnál alig van haszon mivel szinte mindenki letölti és nem veszi meg......szerintem ha a Warhead-nek az eladásai se mennek úgy netán még silányabbul akkor nem biztos hogy lessz több rész....socio66 írta:Ez igaz,bár még így is sok..Gyurinho írta: Szerintem ilyen helyzetekben az a legjobb választás(én legalábbis ezt javaslom) hogy azokat a játékokat amiknek az online/multiplayer részük azokat érdemes megvenni pl. COD,Fifa,esetleg GTA4 bár az hogy milyen lesz neten az még rejtély(remélem jó).....
Főleg úgy hogy pl. egy 6GB-os Crysis-t nemrég kevesebb mint egy nap alatt szedtem le...
Szóval annyira egyszerű letölteni,hogy egyszerűen nincs szívem kiadni értük 10-12 ezreket..
De lehet hogy én látom rosszul a dolgokat.
Ez igaz,bár még így is sok..Gyurinho írta: Szerintem ilyen helyzetekben az a legjobb választás(én legalábbis ezt javaslom) hogy azokat a játékokat amiknek az online/multiplayer részük azokat érdemes megvenni pl. COD,Fifa,esetleg GTA4 bár az hogy milyen lesz neten az még rejtély(remélem jó).....
Szerintem ilyen helyzetekben az a legjobb választás(én legalábbis ezt javaslom) hogy azokat a játékokat amiknek az online/multiplayer részük azokat érdemes megvenni pl. COD,Fifa,esetleg GTA4 bár az hogy milyen lesz neten az még rejtély(remélem jó).....socio66 írta:Igen,de ha így gondolkodok,akkor a COD,a Crysis,a Stalker,a GRID,a DIRT, a Fifa,a PES,a GTA,a SPORE meg még egy csomó játék megérdemelné hogy megvegyem eredetiben. De hát ez egy vagyon lenne...Aprieto írta:Helyes hozzáállás! Becsüllek érte.
Ha mindenki ilyen lenne...
Én is letöltöm a full verziós filmeket, játékokat ha nagyon érdekelnek. Viszont ha annyira tetszik, akkor megtisztelem a gyártót annyival hogy megveszem a boltban a termékét vagy megnézem a mozibana filmjét.
Ennyit megérdemel a Rockstar is majd a GTA IV-ért![]()
![]()
A PES-ben nem vagyok biztos, de majd meglátom
Igen,de ha így gondolkodok,akkor a COD,a Crysis,a Stalker,a GRID,a DIRT, a Fifa,a PES,a GTA,a SPORE meg még egy csomó játék megérdemelné hogy megvegyem eredetiben. De hát ez egy vagyon lenne...Aprieto írta:Helyes hozzáállás! Becsüllek érte.
Ha mindenki ilyen lenne...
Én is letöltöm a full verziós filmeket, játékokat ha nagyon érdekelnek. Viszont ha annyira tetszik, akkor megtisztelem a gyártót annyival hogy megveszem a boltban a termékét vagy megnézem a mozibana filmjét.
Ennyit megérdemel a Rockstar is majd a GTA IV-ért![]()
![]()
A PES-ben nem vagyok biztos, de majd meglátom
Minek veszed meg? Letöltöm,aztán kinyomtatom a borítóját és olyan mintha a boltban vettem volna.És így ingyen van.FCBarca88 írta:Már nagyon váromés most még pénzem is van rá
Messi Barca mezben a hivatalos boríton.. naná hogy be kell szerezni
A cim pontosan ugy hangzik hogy:
tetszik a borító
KöszDanka00792 írta:Elvileg ma vagy holnap.norbert55 írta:Mikor jön ki a 09 DEMÓJA?
Elvileg ma vagy holnap.norbert55 írta:Mikor jön ki a 09 DEMÓJA?