bticz írta:
Kiváncsi lennék mi a véleményetek erről, kivel lehetne erősíteni a középpályát...
én Thuarmban bízok, ahogy Zambriban is.
az nem lehet, hogy évekig tökéletesen működtették a klubcsapatukban és a válogatottban a védelmet itt pedig ki kellene tenni őket a csapatból! nagyon örültem nekik nyáron. dehát Puyol sem az igazi mostanában, ő is sokat hibázik, eddig nem ezt szoktuk meg tőle sem!
én abszolút a középpályás védekezésben látom a káoszt.
nézzük meg, ezzel a középpályával mi történt az utóbbi nagymeccseken:
Bréma, Chelsea, Madrid, mind-mind vezetést szerzett és utána egyszerűen beálltak védekezni és jöttek a kontrák, a gyors támadások. ezek ellen a labdatartó középpályások 'mit is' ? sem érnek. érdekes eljátszani agondolattal: mi lett volna, ha ezeken a meccseken a Barca szerez vezetést?!
ezeken a meccseken semmi nem látszott a tavalyi Barcaból. semmi.
tavaly könnyedén alakították ki a helyzeteket, könnyedén verték rommá
a világot. most pedig görcsösek, körülményesek, lassúak.
először is nagyjából állandósítanám a csapatot, mert év elején is megjegyeztem: nem biztos, hogy nyerünk az ilyen hosszú paddal. a Chelseanél is hosszú a pad, de ott Moruinho általában mindig hasonló kezdővel játszik a komoly meccseken, Frank pedig össze-vissza variál.
ez eddig nem jött be.
és, ha kialakul egy egységes csapat, akkor majd el lehetne kezdeni néha(!) rotálni a fontos posztokon.
Zambri-Thuram-Puyol-Gio
----Ini(Deco)---Rafa---Xavi
a fontosabb meccsekre ezt a csapatot kellene összeszoktatni, mert egyelőre totális fejetlenség van a Nou Campban!