Valdés-Alves-Piqué-Chigrinsky-Maxwell-Touré-Xavi-Iniesta-Robinho-Ibrahimovic-Messi!!

Tegnap egyáltalán nem játszottunk jól, de a gyep minősége nagyon rossz volt, ami zavarhatta a játékosokat. Viszont az akaraterő felülmúlta az ellenfelet, nemhiába van egy Messink.Sanyikaaa=D írta:Ez igaz,tényleg ő volt a Shakhtar-nál a legjobb.
Nemhiába már a miénk.
De ez a Messi,amit művelt az elképesztő.A meccsen ő volt a legjobb és látszik hogy ő kapta meg az "ÉV JÁTÉKOSA" cimet.
Nagyon jól játszottunk csak még Ibrahimovic-nak időt kell adni hogy jobban be tudjon illeszkedni!
Nagyon szép volt!!
Szerintem is nagyon jól játszott az ukrán. Végig nyomás alatt tartottuk a Shaktar védelmét, de ő képes volt szinte hiba nélkül lehozni a mecset.noname írta:Csak úgy mellesleg megjegyezném h a Shaktharból sztem Csigrinszkyy volt a legjobb! Remek szerelései voltak, nagyon magabiztos volt mind földön, mind a levegőben.
Hát figyelj. 2védővel nem lehet középen letolni 1 évet.CFirpo3 írta:Ezt Muniesa és Fontás miatt sajnálnám, de nagyon. Mondjuk ha jól tudom, Muniesa tud bal oldalt is játszani, Fontás meg alapvetően középpályás, szóval lesz még esélyük.Sanama írta: Ha jön,akkor jó sokáig meg is lenne,egy Pique-Csiga duó középen.
Ezt Muniesa és Fontás miatt sajnálnám, de nagyon. Mondjuk ha jól tudom, Muniesa tud bal oldalt is játszani, Fontás meg alapvetően középpályás, szóval lesz még esélyük.Sanama írta: Ha jön,akkor jó sokáig meg is lenne,egy Pique-Csiga duó középen.
Valóban, nekem is tetszett a mai játéka. Tegnap hallottam,hogy csak 22éves?lionelmessi19 írta:Elképesztő szeme van Guardiolának, azt kell mondjam. A mai meccs alapján legalábbis. Ennyiszer és ilyen tisztán szerelni Messit még sosem láttam senkit. Az előreívelések pedig valóban hihetetlenek. 2-3 hajszálpontos volt, többre alkalom se.
Ez szerintem nem igaz! Nagyon is jól játszott, rengeteg mentése volt. (ma még sajnos)socio66 írta: Jogos a kérdés,gyakorlatilag nincs is játékban,annak ellenére,hogy végig támadunk,így egyenlőre nem sokat szűrhetünk le 'klasszisából'..
Nem szeretem az ilyen pletykákat. Nagyon örülnék Robinhonak, de nem érzem, hogy reális esély lenne rá. Sajnos!lui1698 írta:palesz77 írta:AZTAAA!!! Ez hihetetlen![]()
És ki a legújabb Barcapletyka?
![]()
KATT és kiderülBeszarás komolyan, hogy mit össze nem hoznak már az újságok... Én ammondó vagyok, hogy Chygrinskijen kívül - asszem utoljára írtam le a nevét, és nem is biztos, hogy jól - nem jön senki. De mindegy, ez az utcsó pár nap úgytűnik vicces lesz
Ha a Robinhos cikkre gondolsz, nemtom mennyi a valóságalapja.
Egyszer már befuccsolt ez az üzlet, de ezen a nyáron semmi sem lehetetlen.
Jogos a kérdés,gyakorlatilag nincs is játékban,annak ellenére,hogy végig támadunk,így egyenlőre nem sokat szűrhetünk le 'klasszisából'..M.I.P.A.X. írta:Csigrinszkij játszik??
Azért szvsz annyi lesz, hogy igyekszik majd sérülést nem okozni jövendőbeli csapattársainak....danikaa10 írta:mindent megfog tenni azért, hogy az ukránok hódítsák el a trófeát.
palesz77 írta:AZTAAA!!! Ez hihetetlen![]()
És ki a legújabb Barcapletyka?
![]()
KATT és kiderülBeszarás komolyan, hogy mit össze nem hoznak már az újságok... Én ammondó vagyok, hogy Chygrinskijen kívül - asszem utoljára írtam le a nevét, és nem is biztos, hogy jól - nem jön senki. De mindegy, ez az utcsó pár nap úgytűnik vicces lesz
Pontosan. Kétlem, hogy Xavi vagy épp Henry megvetné amiatt, mert jól játszott, jelenleg még a Sahtar játékosa, biztos vagyok benne, hogy mindent megfog tenni azért, hogy az ukránok hódítsák el a trófeát.noname írta:Csigrinskyy sztem teljes erőbedobással fog játszani. Profikról van szó, nem fog finomkodni, annál sokkal többel tartozik a Donyecknek mintsemhogy szándékosan játsszon rosszul, illetve Pep se nézné jó szemmel a dolgot, ebben biztos vagyok. Csiga most még minden erejével azért fog küznei, h a Donyeck nyerjen, utána visoznt már a Barca lesz az, amiért küzeni fog.
Ez igaz, de azt is hozzá kell teni, hogy a leigazolása előtt pár héttel már találkozott Laporta és az Inter elnöke. Ki tudja, hogy akkor miről beszéltek...Barcaman14 írta:Mindenesetre Maxvell leigazolása is úgymond a semmiből jött, szóval nem lepődnék meg ha még bejelentenének egy újabb érkezőt Txikiék.