most meg egy tag probálja beindítani az autóját. kb negyed órája itt berregteti, de nem igazán akar neki sikerülni...

Bányász írta:Itt nálunk(Tatabánya) megvan a napsütés is meg a hatalmas szél.
Ráadásul a szomszéd házban kiégett egy lakás az 5.en...nem kis manőver lehetett a tűzoltóknak ebben a szélben oltani a kosárból...(már ha abból oltottak.)
Gyömrőn süt a Nap?gygerike írta:Nálatok most milyen van??kudu írta:Gondolom mindenkinél ilyen jó idő van![]()
![]()
Csak azt nem tudom eldönteni, hogy most akkor ősz van, vagy már tél?![]()
Nálunk az előbb szakadt az eső most meg süt a nap , de nincs tul meleg
Nálatok most milyen van??kudu írta:Gondolom mindenkinél ilyen jó idő van![]()
![]()
Csak azt nem tudom eldönteni, hogy most akkor ősz van, vagy már tél?![]()
Ha valaki nem látta volna,erről van szó;ozsimiki írta:én elhiszem,és örülök is neki, írtam is,h ez nem semmi. (csak mivel nem ismertem én a srácot, volt kis kétely bennem, párszor előfordult már előre lebeszélés ilyen sztárkereső showkban,ami úgy tűnt,h hú de spontán)Chris0527 írta:Ozsi Mc DC underground körökben elég ismert arc és hidd el ez spontán jön belőle ezt már párszor bebozinyitotta csak nem ekkora közönség elött. Egyszer volt pesten egy graffiti jam ahol legál falakra lehetett festeni és ott volt hogy ha jól emlékszem 12 óráig folyamatos reppel pár másodpercekre megálva néhány ütemnél egy két korty vízre. Szerintem innen forumrol is hallotak már róla páran, egyébként votl TV2-n a naplóban is vagy valamelyik ilyen müsorban.
de ilyen agya nem sokaknak van,hogy egyből bármiről rímet formáljon,és még jól is hangozzon, zeneileg, stílusilag,na meg még poén oldaláról se volt rossz. remélem sokáig jut.
Klasszikus formaBányász írta:Emberek!
Visszatér a Trabant!Szerintem nem fog rosszul kinézni bár az ára elég húzós lesz,állítólag 20ezer euró körül lehet majd.(kicsit a Minire hajaz de azért felismerhetően Trabi.
)
Trabant nT
Bányász írta:Emberek!
Visszatér a Trabant!Szerintem nem fog rosszul kinézni bár az ára elég húzós lesz,állítólag 20ezer euró körül lehet majd.(kicsit a Minire hajaz de azért felismerhetően Trabi.
)
Trabant nT
én elhiszem,és örülök is neki, írtam is,h ez nem semmi. (csak mivel nem ismertem én a srácot, volt kis kétely bennem, párszor előfordult már előre lebeszélés ilyen sztárkereső showkban,ami úgy tűnt,h hú de spontán)Chris0527 írta:Ozsi Mc DC underground körökben elég ismert arc és hidd el ez spontán jön belőle ezt már párszor bebozinyitotta csak nem ekkora közönség elött. Egyszer volt pesten egy graffiti jam ahol legál falakra lehetett festeni és ott volt hogy ha jól emlékszem 12 óráig folyamatos reppel pár másodpercekre megálva néhány ütemnél egy két korty vízre. Szerintem innen forumrol is hallotak már róla páran, egyébként votl TV2-n a naplóban is vagy valamelyik ilyen müsorban.
Én is figyeltem, hihetetlen nagy volt..ozsimiki írta:csillag születikben, a frííísztájlreppes tag nem volt egyszerű![]()
![]()
ha ezt tényleg nem előre megírta,csak úgy jött spontán akkor nem sok ilyet láttam még...
bár ha meg volt írva,még úgy is jó, de így meg
jó, én is figyeltem a szöveget, de lehet olyan,h előre egyeztetik,stb,levproff írta:atom brutál volt!ozsimiki írta:csillag születikben, a frííísztájlreppes tag nem volt egyszerű![]()
![]()
ha ezt tényleg nem előre megírta,csak úgy jött spontán akkor nem sok ilyet láttam még...
bár ha meg volt írva,még úgy is jó, de így meg![]()
100%,hogy nem volt előre megírva mert a nyakendős nézőről rappelt meg ,hogy könyökölt a kopasz!
Nagyon jó volt!
atom brutál volt!ozsimiki írta:csillag születikben, a frííísztájlreppes tag nem volt egyszerű![]()
![]()
bár ha meg volt írva,még úgy is jó, de így meg
Hidd el ecsém ezen ő jobban meglepődött mint te vagy énkabekabe írta:Véleményem szerint korai, nincs megoldva Irán, Irak, Pakisztán. Ez egy jelképe annak, h csodát kell csinálnia, pedig eddig a békés kül.pol. mellett, nem lett stabil az amerikai gazdaság...miihii írta:Nobel díjat kapott a Mr. President...
http://www.google.com/hostednews/epa/ar ... 6oXwqyRzkw
Aha, oké!Krojf írta:Hosszú évek "hallgatása" után kint voltam a Dunakeszi ellen, de a mostani hétvége ugrik, mert dolgozom.El fanático írta:
Jársz a BSE meccseire? Csak azért kérdezem, mert én is balassagyaramati vagyok amúgy...
Én a Balázs, Robb, Pribeli, Lajkó, Szalai, Hornyák által is fémjelzett gyarmati "Aranycsapat" meccseire jártam sűrűn, így akkor is kint voltam a "Lékain", amikor abban a hóban 1-0-ra vertük MNK-odavágón a Nyilasit is felvonultató Fradit.
Amikor a Nagyligeti Sporttelep felújítása után itt volt a Dózsa, akkor is kint voltam. Fazekast ki is állították.
Szóval azért lassan visszaszivárgok.
A hétvégén olyan 15 óra után bent vagyok a moziban, keress meg, aztán dumálunk egyet!
Üdv egyébként a fórumon!
K.
Véleményem szerint korai, nincs megoldva Irán, Irak, Pakisztán. Ez egy jelképe annak, h csodát kell csinálnia, pedig eddig a békés kül.pol. mellett, nem lett stabil az amerikai gazdaság...miihii írta:Nobel díjat kapott a Mr. President...
http://www.google.com/hostednews/epa/ar ... 6oXwqyRzkw