Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ti most lealáztátok volna az Ecíját mi meg csak ezt az 1-2-t tudtuk volna hozni te sem ezt mondanád.R.M.C.F írta:Szerintem ha egy első osztályu csapat cseresora játszik egy másod -harmad osztályu csapattal akkor kb egyforma erőt képviselnek.nem olyan rosszak a 2-3 osztályu csapatok sem.
Ez így van! De azért abból a szempontból talán érdekes,h az állandó cserék,és fiókcsapatban játszók,itt bizonyítani akarnak,ezért nem lenne rossz,ha a fiatalok sokáig menetelnének a Kupában is! A vége felé meg már majdnem a legjobb csapattal szoktunk kiállni,szóval ha addig eljut a x csapatunk,akkor már nyerjük meg!LG írta:A kupa amugy se ér olyan csapatoknak mint a Barca v. a Real semmit. Még ha ki is esik 1 nagy csapat az 1. forduloban akkor sem történik semmi, legalább kevesebb meccset kell játxani. A kiscsapatoknak viszont csak igy van esélyük vmit nyerni, nem is bexélve az Uefa kupárol...
Pedig régebben nagyon is fontos volt a kupa, de a mai fociban a nagycsapatokat már csak a liga meg a BL érdekli, de már a BL is kezdi elveszteni, de Uefa kupa sem érdekel már senkit.
Az baj, h már nincs KEKPedig kár h a Király kupa, ami valamikor az 1ik legrangosabb trofeja volt, már nem ér semmit
Valaki mondja már meg, hogy mennyi let az eredmény. Köszi. Gondolom a zs csapatukkal állt ki a Madrid.Ronaldinho 17 írta:Beégett a [auto_cenzúra] madrid!(a tippmixem meg rajtuk ment el
)
láttad a pályát? Meg csapat fele a ZS csapatból jött...Ronaldinho 17 írta:Beégett a [auto_cenzúra] madrid!(a tippmixem meg rajtuk ment el
)
bebe beéget akko vasárnap mi csinált má bocs,mer valahol ezzel a saját csapatod fikázod,mer egy ilyen [auto_cenzúra] banda...Ronaldinho 17 írta:Beégett a [auto_cenzúra] madrid!(a tippmixem meg rajtuk ment el
)
Egyetértek!sergi1989 írta:jaj ne mond!télleg??mond má meg hány ponttal nyertek?és hogy lesz?lécci!oly kiváncsi vagyok!
hallod ez poén hogy te október 20 valahányadikán tudod hogy mi lesz májusba...![]()
jaj ne mond!télleg??mond má meg hány ponttal nyertek?és hogy lesz?lécci!oly kiváncsi vagyok!Rivaldo11 írta:Nem mellémagyarázás,csak nem tellett tőled értelmezésre...R.M.C.F írta:Mekkora mellémagyarázás ez...mai....tegnapi....nem ugy értettem...őőőő...hagyjuk.
A lényeg:hülyeség volt amit írtál....=beégtél.
Ez van.
A bajnoki cím a Valencia,és a Barca között dől majd el,méghozzá a javunkra.