topfoci eléggé kamugyár szokott lenni...de eleve hihetetlen:Dnorbert55 írta:topfoci
Van der Vaart a Barcában?Örülnék neki.
Abidal tuti h marad sztem.
Villa meg sztem se a Barcába se a Real-ba nem megy.Angliába megy.
Inkább Silva kell.
Barça Igazolások 2007-08
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Es ha Silva hejjett Diego Capel jonne????az nagyon jo volna sztem... 

topfoci
Inkább Silva kell.
Inkább Silva kell.
Sport szerint Abidal-ért 15milliót ajánlott a Liverpool.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ha minden igaz, Guardiola az első "igazolásunk"...Ha már Mourinho nem jön,. nem tűnik rossz megoldásnak. Hihetetlen intelligens futballista volt, szenzációsan átlátta a játékot. Ezt a képességét a padon is bizonyíthatja.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- A katalán Sport szerint a Barcelona is beszállt a David Villáért folytatott harcba. Az újság úgy tudja, hogy a jákékos ügynöke a Barcelona - Valencia találkozó után tárgyalt a klub vezetőivel, akik egy 25 millió euró körüli összeget, plusz egy fiatal játékost ajánlanának a válogatott támadóért.
A Cadena SER szerint a Barcelona egyik nagy kiszemeltje nem más, mint David Villa!
Érdekes!Én örülnék neki,bár Eto'o,Henry,Villa plusz a fiatalok... Hát nem tom
A Cadena SER szerint a Barcelona egyik nagy kiszemeltje nem más, mint David Villa!
Érdekes!Én örülnék neki,bár Eto'o,Henry,Villa plusz a fiatalok... Hát nem tom

A Barça név megint szép lesz,
Méltó régi,nagy híréhez!
!!Tots units fem força!!
Jöhetne mind2ő 

- djtrack
- Capitá del Barça
jah és még annyi ha Ronit vinni akarja a chelsea csere Essienre:D hatalmas ület lenne számunkra:D
egyébként nekem Malouda játéka is tetszik nagyon:D meg eladó. sztem a spanyol foci jobban feküdne neki mint az angol:D
egyébként nekem Malouda játéka is tetszik nagyon:D meg eladó. sztem a spanyol foci jobban feküdne neki mint az angol:D
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Ilyen gyerekek kellneek nekünk mint VdV is. Szereti a klubbot szeretne válatani és óriási játékos akar lenni! Mi a fa**ért nem kapcsolunk emberek? :O
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ne felejtsük el, hogy Ten Cate is ott vanÉrsek Zsolt írta:Remélem nálunk is az lesz mint a Chelsea-nél hogy idehoznak egy nevesincs edzőt és a bajnokságba is nagy csata lesz a real madriddal és a bajnokok ligájában is a döntőben leszünk!Azt se tudták eddig ki ez a Grant és lehet hogy a bajnokságot és BL-t is megynyerik.Ez azé nagyon nagy csata lesz hogy a Manchesterrel játsszák a döntőt mind a 2 helyen.
-
- Barça C
Remélem nálunk is az lesz mint a Chelsea-nél hogy idehoznak egy nevesincs edzőt és a bajnokságba is nagy csata lesz a real madriddal és a bajnokok ligájában is a döntőben leszünk!Azt se tudták eddig ki ez a Grant és lehet hogy a bajnokságot és BL-t is megynyerik.Ez azé nagyon nagy csata lesz hogy a Manchesterrel játsszák a döntőt mind a 2 helyen.
Szavaztam ezen az oldalon, és látom Messi 4% 
Majdnem leesett az álam! Hogy lenne képes ép eszű ember elküldeni őt? :S

Majdnem leesett az álam! Hogy lenne képes ép eszű ember elküldeni őt? :S
- the Legend
- Barça B
OLEGUER PRESASFernando írta:Giunluca Zambrottanorbert55 írta:Ti kit igazolnátok Alves pótlására ha pl rotációzni kéne?
Olyan játékos kéne mint Belletti.
Hasznos és olcsó is.

- Titinho
- Director del Fútbol
Akinek van kedve az részt vehet egy voksoláson, amit az El Mundo Deportivo indított még hetekkel ezelőtt:
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 29715.html
Jelenleg majdnem 250.000 szavazat érkezett eddig be, az a kérdés, hogy kinek a szolgálataira nem számítanál a jövő évtől? A szavazást Ezquerro, Oleguer, Thuram és Ronaldinho vezeti. Ha gondoljátok szavazzatok ti is.
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 29715.html
Jelenleg majdnem 250.000 szavazat érkezett eddig be, az a kérdés, hogy kinek a szolgálataira nem számítanál a jövő évtől? A szavazást Ezquerro, Oleguer, Thuram és Ronaldinho vezeti. Ha gondoljátok szavazzatok ti is.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Fernando
- Llegenda del Barça
Giunluca Zambrottanorbert55 írta:Ti kit igazolnátok Alves pótlására ha pl rotációzni kéne?
Hasznos és olcsó is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Gonzalo Castro-t a Bayer Leverkusenből. Fiatal tehetséges és a középpályán is bevethető nem csak a védelemben. Jó lenne kiegészítő embernek.norbert55 írta:Ti kit igazolnátok Alves pótlására ha pl rotációzni kéne?
Hasznos és olcsó is.
Persze, hogy örülnek! Murinho rendet rakott volna a fejekben is, meg a lábakban is... Így meg ki tudja, mennyire erős kezű lesz az edző. Bízom benne, hogy még nincs ez a kérdés lezárva...socio66 írta:Szerintem a játékosok nagyon örülnek a döntésnek!
Én örülök Guardiolának,nagyon bírom,szerintem meg fog felelni edzőként is ahogy játékosként is fantasztikus volt. Képzeljétek magatokat a játékosok helyébe: Mi a nagyobb motiváció számukra? Jön egy számukra ismeretlen, messziről jött edző(mourinho,scolari,lippi) vagy jön a Barca legendája, a klub gyermeke,büszkesége? szerintem a játékosok nagyon örülnek a döntésnek!
Örüljünk mi is!
Örüljünk mi is!

- noname
- Llegenda del Barça
Hát-hát-hát...
Nemtom mit mondjak.Ha Pep képes lesz kezelni a sztárokat, és képes lesz felnőni a kerethez, illetve lesz bátorsága nagy változásokra(felállás...), akor jobb edzőt nem is találhattunk volna, de ha ezek közül z egyik nem teljesül, akkor ugyanott vagyunk, ahol eddig.

Nemtom mit mondjak.Ha Pep képes lesz kezelni a sztárokat, és képes lesz felnőni a kerethez, illetve lesz bátorsága nagy változásokra(felállás...), akor jobb edzőt nem is találhattunk volna, de ha ezek közül z egyik nem teljesül, akkor ugyanott vagyunk, ahol eddig.

A Fifa egy szégyen
1: Moderátorok, nem kéne lassan egy Guardiola topic? csak kérdezem..
2: Nekem elég preferencia az Guardiolanak, hogy kiváló játékos volt, látott a pályán, ami nagy szó lesz edzőként, plussz csapatkapitány, szóval azért volt valami tekintélye, ami gondolom nem szállt tova edzói pályafutásakor...gondolom én
2: Nekem elég preferencia az Guardiolanak, hogy kiváló játékos volt, látott a pályán, ami nagy szó lesz edzőként, plussz csapatkapitány, szóval azért volt valami tekintélye, ami gondolom nem szállt tova edzói pályafutásakor...gondolom én