remélem most már megjeleleníti a képet, előbb sajnos lemaradt :S most csinálok ilyet először forumba, elnézést a moderátoroktól ha valamit elszúrok

ott a pontsocio66 írta:Akkor mi a hivatalos?MichaaBee írta: az nem hivatalosna mind1. engem akkor is a letöltési idő aggaszt
![]()
A letöltés pedig a neted sebességéhez mérten a leggyorsabb ha domeról töltöd.
épp ez az, h nincs hivatalos... megpróbálom a domét, de ez akkoris idegesít... mind1socio66 írta:Akkor mi a hivatalos?MichaaBee írta: az nem hivatalosna mind1. engem akkor is a letöltési idő aggaszt
![]()
A letöltés pedig a neted sebességéhez mérten a leggyorsabb ha domeról töltöd.
Hát néztem majd' 1 giga. Végülis a Fifa demoja is 800 mega volt. Ha van legalább 2 megás neted kb 1 óra alatt lent van. De ha gyorsabb az csak jobbMichaaBee írta: az nem hivatalosna mind1. engem akkor is a letöltési idő aggaszt
Akkor mi a hivatalos?MichaaBee írta: az nem hivatalosna mind1. engem akkor is a letöltési idő aggaszt
az nem hivatalossocio66 írta:pcdome-on már rég fent van..MichaaBee írta:
nekem az a fura, h nem találtam hivatalos demót
pcdome-on már rég fent van..MichaaBee írta:
nekem az a fura, h nem találtam hivatalos demót
nekem az a fura, h nem találtam hivatalos demótvlxe írta:én innen szedtemMichaaBee írta:hivatalos oldalon okt. 17-et ír
http://www.gamestar.hu/pro-evolution-so ... datum.html
én innen szedtemMichaaBee írta:hivatalos oldalon okt. 17-et ír
tuti biztonságos?MessiFan írta:innen
Azt hittem,hogy ez már a teljes és nem DEMO!...a Demo nekem is megvan!
Honnan szeded?MessiFan írta:most töltöttem le a pes 2009-et. hát valami csodás grafika és végre normálisan tud védeni a kapus.
ide:bouba írta:megtaláltam az adatbázist,de hová kell bemásolni?
megvan a magyarosítás is ,most szedek hozzá dkz studio-t..
viszont az irányatáshoz meg az angol csapatokhoz nem találtam cuccot!
Itt nézelődj!bouba írta:Sziasztok! Pes 6- hoz kéne egy kis segítség!
Először is: mondták,hogy van hozzá valamiféle adatbázis frissítés , ezt honnan lehet beszerezni és hogy kell betenni?
Másodszor : van hozzá magyarosítás?
3. : azt hogy kell megcsináni ,hogy normális angol csapatok legyenek benne?
4.: milyen patcheket ajánlotok még hozzá?
5. az irányítást hol lehet átállítani?
Sürgős lenne, mert nagyon tetszik ,és nagy játszanék vele...![]()
Köszönöm előre is!!!
A legegyszerűbb www.serials.ws és itt szinte minden játékhoz találsz kódot.ZS10 írta:Nagyon nagyon fontos lenne!
Megtudja valaki írni a Pes 6 regisztrációs kódját!