fanbarca írta:Na, hát ez igen. Örülök, hogy végre nem volt gond a befejezésekkel , és sok "nem barcás" góllal (ha értitek mire célzok), nyertünk.
Viszont nem szabad elbizakodni, most az hiányzott , ami más meccseken megvolt, a figyelem, és csapatjáték (ez csak Alves-Messi-Villa között működött) összessége hiányzott. Ezen mindenképpen javítani kell. Iniesta játéka meg fantasztikus pocsék volt, megharagudtam rá egy kicsit. De mindent összevetve jó kis meccs volt, és remélem üdvös folytatás következik .

Iniesta tényleg rosszul tolta, szinte nem is emlékszem jó megoldására, de lehet nem voltam elég éber, azért azon a poszton elég nehéz magad kivonni a játékból.
A másik. Ennyire szép, gyors, hatékony összjátékot mondanám, hogy régen láttam, de nem mondanék igazat, mert mostanában rendszeresen ezt játssza megint a Barca. Nem értem mire mondod ezt. Xavi és Busquets is kifejezetten sokat volt játékban, de ők akkor nem passzoltak? Abidal is nem egyszer tűnt fel a balon, Pedro igazából gólpasszt adott, bár ő tényleg talán kicsit kevésbé vette ki a részét a konkrét játékból, abóbl, amit Messi, Villa és Alvés csinál.
De megjegyezném, hogy pl Messi második góljánál Bojan nem kapott labdát, de elvitt egy embert, ami által keletkezett egy lyuk, ahol aztán Messi ellőtte a labdát.
Egy csapatjátékban nem csak úgy lehet részt venni, hogy belerúgsz a labdába, nagyon sokszor azzal, hogy elmozogsz teremtesz rést, ahova bemozog a másik. Ha csak nem mozog mindenki együtt, ha nem veszi ki az összes támadó játékos a részét ebből, akkor nem valósulhat meg ennyire folyamatosan és hasznosan a passzjáték. Ezért a fent említett állításodat teljesen alaptalannak érzem.