Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valószínűleg egy belépés nélküli időintervallum után válik egy regisztráció inaktívvá, de erről biztosat én nem tudok mondani..Bányász írta:Mitől lesz egy felhasználónév inaktív?
Nézegettem a neveket a taglistában és megtaláltam magamat.![]()
![]()
Nem tudtam,h regisztráltam egy másik e-mail címről is másik névvel.És azt se tudom,h azon a néven miért nem írtam de most megpróbáltam belépni vagyis lekérni a jelszavamat és azt írta,h inaktív a felhasználónév.
Nem, jó az, csak egyszerüen nincs elöreállítva 1 órával.MichaaBee írta:nem jó az óra. legalábbis a fórum ajánlón... vagy rosszul frissíti az idő
Tudod, az a mottóm, hogy nem azt nézem mit mondanak, hanem azt, hogy ki mondja...lionelmessi19 írta:Ja, hát sajnálom. De igen, ezt az inget többek közt Te is nyugodtan magadra veheted.
(ezt csak a magam nevében, az idézett dolgot nem csak abban írtam)
"Elvette a társaság egy része a kedvüket a fórumtól. " - idézet Tőled az offtopikból. Az EGY RÉSZE című részre gondolok.lionelmessi19 írta:Nem tudom milyen általánosításra gondolsz.
Értem csak van 1 pár hosszu hsz a topikokban. De az enyém ki lett törlődve!Perrero írta:mert nem a mennyiség számít...kabekabe írta:Írtam 1 tök hosszu hsz-t a Barca Fiatalokhozés ki lett törlődve. Miért?