hát az elég lenne de azért nem szabad akárkit megvenni,mert volt 1-2 jó meccsebarcafankid írta:Jah hat ha Silva mutat olyat,meccseinek 75%an a Barcanal amiet a Chelsea ellen mutatott a bajnokok ligajaban akkor azt hiszem az eleg lesz..nem???
Barça Igazolások 2007-08
-
- Jugador del Barça
Visça el Barça! Visça el Catalunya!

ZS10 írta:Nekem ez lenne a csapatom:
Cech
Puyol Milito(Garay)
Dani Alves Abidal
Yaya
Iniesta Diego
Messi Van der Vaart
Eto'o
Cs: Oier, Lahm, Marc Valiente, Marquez, Gai, Thiago, Xavi,
Edző: Josep Guardiola

1 hét eltiltás a gép mellől

- robertfcb
- Capitá del Barça
Messi t nem szabad eladni, de azt hogy örökre itt marad, még ne kiabáljuk el. Nagyon remélem, hogy sokáig jó formában fog labdarúgni, de R10 után én már nem tudom, hogy mit higyjek.barcafankid írta:Amugy a Chelsea 80millat igert Messiert.......pfffffff szerintem tobbet er:Dnah meg amugy nem megy el....remlem orokre itt marad

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Jah hat ha Silva mutat olyat,meccseinek 75%an a Barcanal amiet a Chelsea ellen mutatott a bajnokok ligajaban akkor azt hiszem az eleg lesz..nem???
ZS10 írta:A Barcának a nyáron a legjobb igazolása az lesz, ha Guardiola felhozza a B-ből Gai-t és Thiago-t!
Dehogy is!Pont ő mondta h nagy erősítések kellenek.
A Barcának a nyáron a legjobb igazolása az lesz, ha Guardiola felhozza a B-ből Gai-t és Thiago-t!
Fernando írta:Szerintem 15-20 között valahol lenne a reális. Bár attól függ ha azt vesszük h Pep lesz az edző és ő azt veszi h szüksége van a kezdőbe egy balszélső játékosra akkor vehetjük úgy h annyit megérne. De viszont ha azt vesszük h Pep nem úgy veszi h a kezdőbe venné akkor sztem drága mulatság lenne ha azt vesszük.norbert55 írta:Nem tudjátok h Silva-ért mennyit kell perkálni?nem hiszem h 90 h ha Villa 25-30.
Tuti h a kezdőbe.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem 15-20 között valahol lenne a reális. Bár attól függ ha azt vesszük h Pep lesz az edző és ő azt veszi h szüksége van a kezdőbe egy balszélső játékosra akkor vehetjük úgy h annyit megérne. De viszont ha azt vesszük h Pep nem úgy veszi h a kezdőbe venné akkor sztem drága mulatság lenne ha azt vesszük.norbert55 írta:Nem tudjátok h Silva-ért mennyit kell perkálni?nem hiszem h 90 h ha Villa 25-30.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Drogbát én sem birom..olyan mint murinnyó:nagyképű,arrogáns...
ha murinnyó nem kellett akkor drogba se kelljen...
különben is van elég csatár a piacon,akik fiatalabbak,golerősebbek is..
pl:Benzema,Villa
Ja,amugy a madridistán olvastam hogy állitolag érdeklődünk Villa iránt...

ha murinnyó nem kellett akkor drogba se kelljen...
különben is van elég csatár a piacon,akik fiatalabbak,golerősebbek is..
pl:Benzema,Villa
Ja,amugy a madridistán olvastam hogy állitolag érdeklődünk Villa iránt...

-
- Barça B
- Kapcsolat:
Henry,Eto'o,Bojan,Drogba egy poszton játszanak!!! És egyik sem érzi jól magát szélen tehát nem kell egy újabb középcsatár főleg ha jövőre Krikic,Henry is igazán formába lendül!
de ha nem lendul???mi lesz megint szivtunk nem??
Nekem ez lenne a csapatom:
Cech
Puyol Milito(Garay)
Dani Alves Abidal
Yaya
Iniesta Diego
Messi Van der Vaart
Eto'o
Cech
Puyol Milito(Garay)
Dani Alves Abidal
Yaya
Iniesta Diego
Messi Van der Vaart
Eto'o
-
- Barça B
- Kapcsolat:
szerintetek Diego;Cesc fabregas;Van der Vart;vagy lucho lenne a legmegfelelobb????szerintem akarmeikuk megtenne
-
- Director del Fútbol
Henry,Eto'o,Bojan,Drogba egy poszton játszanak!!! És egyik sem érzi jól magát szélen tehát nem kell egy újabb középcsatár főleg ha jövőre Krikic,Henry is igazán formába lendül!!!!barcafankid írta:S ha nem drogba???akkor ki??szerintem nem eleg csak Henry Etoo..bar eleg sok huesegt mondtam amiota fentvagyok
Nem tudjátok h Silva-ért mennyit kell perkálni?nem hiszem h 90 h ha Villa 25-30.
-
- Barça B
- Kapcsolat:
szerintem komoly lenne egy:Victor Valdesp;Daniel Alves,Puyol,Millito,Abidal;toure;messi;VdV;Xavi/silva/capel/henry;etoo,drogba felallas nem???
S ha nem drogba???akkor ki??szerintem nem eleg csak Henry Etoo..bar eleg sok huesegt mondtam amiota fentvagyok
Ne írj egymás után több hszt! Használd a SZERKESZT gombot!
S.
S ha nem drogba???akkor ki??szerintem nem eleg csak Henry Etoo..bar eleg sok huesegt mondtam amiota fentvagyok

Ne írj egymás után több hszt! Használd a SZERKESZT gombot!
S.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Drogba? minek? Uramisten. Sztem hasonló kaliber mint Henry. És nem hinném hogy nagyobb szezonja lenne itt mint a mostani a Franciának. Azthiszem idősebb is nála. Fölösleges. Ráadásul mint embert sem szeretem. De hát ez csak az én véleményem.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Megnyugtato latni,hogy sem Abidal,sem Henry nem megy el! Szerintem 1 csatar nem eleg Etoo egyedul nem birna,igaz segiteneg ot Messiek..szerintem elkelne meg 1 csatar...azt olvastam,hogy Drogba is kozelall a Barcahoz...o negyon jo volna..bar ha etoo es Henry visszanyerik azt a formajukat amit 06-07ben mutattak az pont eleg volna a barca tamadasahoz..
miért van most mindenki erre a szilvára rákattanva? mit tud, h ennyire kellene? ellenünk is, még a nevét se hallottam!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Egyetértek barca99-el, Silva jobban kéne mint Capel, szerintem Silvát kéne először megszerezni a nyáron, meg egy jobbhátvédet (Alves). Ők ketten 60 millió euro körül lennének, meg még irányító lehet hogy kéne.
4-2-3-1-et lehetne játszani:
VV
Alves-Puyol-Milito-Abidal
Xavi-Touré
Messi-irányító?-Silva
Eto'o
Vagy esetleg 4-3-3mat:
VV
Alves Puyol Milito Abidal
Touré
Xavi Irányító(ini)
messi silva
Eto'o
Iniesta játszhat a középpálya BÁRMELY pontján.
Irányítónak Van der Vaart lenne a legjobb szerintem, Lucho Gonzalez sem lenne rossz, de én őt nem igazán ismerem, bár a válogatottban jól nyomta.
Ha maradunk az 1 ékes taktikánál akkor csatár nem kell, ha 4-4-2-t játszanánk akkor se szerintem, bár félhetnénk a szezon közben nehogy Eto'o megsérüljön...
Lehetséges Távozók:
-Ronaldinho : menni akar, menni fog, az a kérdés hogy hova, remélem a mancitybe, ők fizetnek rendesen
-Deco : ő nem biztos hogy megy, bár azt nyilatkozta hogy ha a csapat nem nyer semmit akkor megy. Ha visszamenne Portoba akkor Lucho üzletben bennelehetne.
- Oleguer : ?
- Zambrotta : NAGYON remélem hogy nem megy el, nem lenne kezdő mindenképpen, de lehetne rotálni őt, mint a MUban Scholest, Giggs-et pl.
- Ezquerro : Én bírom őt, kiegészítő embernek nem rossz, nem sír hogy nem játszik, felőlem maradhat ha sok a sérült .
- Sylvinho : Remélem marad, az egyik legjobb csere balbekk, idős de gyors, semmi baj nincs vele.
- Gudjohnsen : ?
-
Lehetséges Érkezők:
- Alves : Drága lenne, de nagyon sok időre megoldaná a jobbhátvéd posztot. MINDENKÉPPEN kéne.
- Silva : Óriási tehetség, spanyol, válságban a Valencia, mi kell még ?
- Van der Vaart : kinőtte a Hamburgot, nekünk kell egy irányító, jobb játékos mint Sneijder, Sneijder meg megállta a helyét Madridban.
- cserejobbhátvéd : nincs ötletem, de ha megy Zambrotta akkor mindenképpen kell valaki.
- Garay : Most mindenképpen kellene hogy Milito kidőlt.
Ha érkezik egy középhátvéd akkor nem kell cserevkp, Marquez is játszhat ott. Benzema nagy álmom lenne, de nem kell ő ide, van elég csatárunk, max ha Henry elmegy, de idén még marad.
4-2-3-1-et lehetne játszani:
VV
Alves-Puyol-Milito-Abidal
Xavi-Touré
Messi-irányító?-Silva
Eto'o
Vagy esetleg 4-3-3mat:
VV
Alves Puyol Milito Abidal
Touré
Xavi Irányító(ini)
messi silva
Eto'o
Iniesta játszhat a középpálya BÁRMELY pontján.
Irányítónak Van der Vaart lenne a legjobb szerintem, Lucho Gonzalez sem lenne rossz, de én őt nem igazán ismerem, bár a válogatottban jól nyomta.
Ha maradunk az 1 ékes taktikánál akkor csatár nem kell, ha 4-4-2-t játszanánk akkor se szerintem, bár félhetnénk a szezon közben nehogy Eto'o megsérüljön...
Lehetséges Távozók:
-Ronaldinho : menni akar, menni fog, az a kérdés hogy hova, remélem a mancitybe, ők fizetnek rendesen

-Deco : ő nem biztos hogy megy, bár azt nyilatkozta hogy ha a csapat nem nyer semmit akkor megy. Ha visszamenne Portoba akkor Lucho üzletben bennelehetne.
- Oleguer : ?
- Zambrotta : NAGYON remélem hogy nem megy el, nem lenne kezdő mindenképpen, de lehetne rotálni őt, mint a MUban Scholest, Giggs-et pl.
- Ezquerro : Én bírom őt, kiegészítő embernek nem rossz, nem sír hogy nem játszik, felőlem maradhat ha sok a sérült .
- Sylvinho : Remélem marad, az egyik legjobb csere balbekk, idős de gyors, semmi baj nincs vele.
- Gudjohnsen : ?
-
Lehetséges Érkezők:
- Alves : Drága lenne, de nagyon sok időre megoldaná a jobbhátvéd posztot. MINDENKÉPPEN kéne.
- Silva : Óriási tehetség, spanyol, válságban a Valencia, mi kell még ?

- Van der Vaart : kinőtte a Hamburgot, nekünk kell egy irányító, jobb játékos mint Sneijder, Sneijder meg megállta a helyét Madridban.
- cserejobbhátvéd : nincs ötletem, de ha megy Zambrotta akkor mindenképpen kell valaki.
- Garay : Most mindenképpen kellene hogy Milito kidőlt.
Ha érkezik egy középhátvéd akkor nem kell cserevkp, Marquez is játszhat ott. Benzema nagy álmom lenne, de nem kell ő ide, van elég csatárunk, max ha Henry elmegy, de idén még marad.
Csak Silva valamivel nagyobb kaliber. Kezdő spanyol válogatott, nem mellékesen irányítói adottságia is vannak. 4-3-3-ban R10 posztjára tökéletes lehet. De egy 4-4-2-ben is megél a balszélen. Capelben nem látok annyit, mint Silvában.barcafankid írta:Es ha Silva hejjett Diego Capel jonne????az nagyon jo volna sztem...
-
- Barça C
szerintem ez a felállás lenne a jó
--------------------------Valdes-------------------------
----Alves-----Puyol-----------------Garay----Abidal---
(vagy Coloccini)
-------------Keita----------------Toure----------------
(vagy Poulsen)
--Messi-------------------VDV--------------------Silva-
---------------------------Eto-----------------------------
(vagy henry)
--------------------------Valdes-------------------------