Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1.: az szerinted okés lett volna,ha 10ből a 7döntős mind pontot kapBadi írta:Slither írta:Beírná vki a jelenlegi állásokat, vagyik hogy akik eddig pontot szereztek azok hány ponttal állnak összesítésben.
ti kavartok Ozsival a legjobban a pontozásról, nektek kéne tudni
Nem én vagyok a szervező, nem nekem kell feljegyeznem hogy ki hány pontot kapott.Badi írta:Slither írta:Beírná vki a jelenlegi állásokat, vagyik hogy akik eddig pontot szereztek azok hány ponttal állnak összesítésben.
ti kavartok Ozsival a legjobban a pontozásról, nektek kéne tudni
Slither írta:Beírná vki a jelenlegi állásokat, vagyik hogy akik eddig pontot szereztek azok hány ponttal állnak összesítésben.
ezmi?ozsimiki írta: Kiki üzenete
![]()
Ja szoval kicsit megcsúszva de lesz poker is...ozsimiki írta: Tehát akik eddig indúltak,ne aggódjanak mi is megszervezzük,csak Olinak sokminden nem tetszett,és megadatik a lehetőség neki is![]()
![]()
Mást úgysem tud...Chris0527 írta:Minket ugyan ne. A következő forduló TELJES programját OLEGUER szervezi mer sírt a szája régóta majd 'meglássuk' h mire jut....Slither írta:(ozsimiki, Chris0527).
![]()
THPOKER a program neve, a részletekért olvass vissza vagy írj pü-t a szervezőknek (ozsimiki, Chris0527tenkl írta:Bocsi, nem vagyok képben, de gondolom ez egy pókerbajnokság az eurobarcások között. Mien programmal játszátok? Lehet hogy negem is érdekelne.
végülisChris0527 írta:VictorValdes19 írta:Grat mypeter meg atöbbieknek is
Mit sír a szád 2. lettél![]()
Mit sír a szád 2. lettélVictorValdes19 írta:Grat mypeter meg atöbbieknek is
Ha jobban belegondolsz,teljesen felesleges lenneVIII.Henrik írta:Vigaszágról kell log-fájlt leadni?
SorryBadi írta:én lassan megyek el, légyszi csináljátok meg az asztaltozsimiki írta:Szerk: Badi akkor te is lépj be majd nemsokára...
köszi