2008.11.16. 23:45:56
gekkodan!
Nincs értelme erről tovább beszélni. Te leírtad konkrétumként azt, hogy csak azért játszik..., erre VT írta a szerelmes dolgot, s a kettőt idézve leírtam az én álláspontom. Szóval nem értem miért hiszed, hogy ezt elsősorban neked címeztem.
Soha sem mondtam, hogy jól teljesít, csupán azt, hogy ilyenkor, mert megy a szekér, s nem csupán ő teljesít középszerűen, minek ennyit foglalkozni vele.
Azt is leírtam, hogy remélem nem lesz Bojan kárára, s szeretném én is Krkicset látni a kezdőben, azonban azt már erősen kifogásoltam, hogy a jelenlegi helyzetet annak tudtátok be, hogy csupán Laporta miatt... Mert ez volt leírva...
Viszont ami badarság számomra, azt jelzem, s ha mégis igazad van, akkor várom az érveket, kb. ez lett volna a mondandóm, de mivel egyre-másra jöttek a hasonló hozzászólások, nem vártam többet, s megköszöntem az értékes információkat, erősen ironizálva... Remélem érthető voltam, s nem bántottalak meg.
Jóéjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
torrestoni 2008.11.16. 23:47:54-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton