Premiership / The FA Cup
-
- Entrenador del Barça
Vezet a chelsea is
vezet a múúú, vesztésre áll az Arsenal eddig... 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Liverpool - Blackburn 4-0
Fernando Torres dupla, Agger + N'Gog góljaival. A Balckburnnek momentumai, másodpercei sem voltak. A Pool félgőzzel is magabiztos győzelmet aratott.
Nemhiába képzeltem volna el a Barcában is Torres-t, egy két lábon járó életveszély. Első gólja valami eszméletlenül zseniális volt, hatalmas gratulációm érte!
A Blackburnnek még kapura lövése sem volt jóformán, nagyon könnyen megadták magukat. Mintha feltartott kézzel érkeztek volna az Anfield Roadra.
A mérkőzés gyászszünettel kezdődött, amivel a 20 évvel ezelőtti hillsborough-i tragédia áldozataira emlékeztek. A tragédia legfiatalabb áldozata Steven Gerrard 10 éves unokatestvére volt.
Béke legyen az elhunytak poraira!
http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ge ... 30715.html
http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ti ... v=1&next=0
Fernando Torres dupla, Agger + N'Gog góljaival. A Balckburnnek momentumai, másodpercei sem voltak. A Pool félgőzzel is magabiztos győzelmet aratott.
Nemhiába képzeltem volna el a Barcában is Torres-t, egy két lábon járó életveszély. Első gólja valami eszméletlenül zseniális volt, hatalmas gratulációm érte!
A Blackburnnek még kapura lövése sem volt jóformán, nagyon könnyen megadták magukat. Mintha feltartott kézzel érkeztek volna az Anfield Roadra.
A mérkőzés gyászszünettel kezdődött, amivel a 20 évvel ezelőtti hillsborough-i tragédia áldozataira emlékeztek. A tragédia legfiatalabb áldozata Steven Gerrard 10 éves unokatestvére volt.
Béke legyen az elhunytak poraira!
http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ge ... 30715.html
http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ti ... v=1&next=0

-
- Director del Fútbol
Attól azért nem kell tartani, max 1 pontot fognak elérni az Old Traffordon, de szerintem annyit se fognak szerezni. Azért klasszisokkal jobb a Man Utd egyiket sem szeretem, de ezt klub hovatartozástól függetlenül be kell ismerni. Viszont Bl elődöntőben elnézném a fightotLG írta:Lehet, h Porto könnyű ellenfél, de a felszálló ágban lévő Arsenal közel sem az. És ha jól tudom, még a bajnokságban is ütköztök velük, szóval belepiszkálhatnak, még bőven

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Director del Fútbol
És az idei rangadós formát ismerve, a Pool nyerni fog, a ManU pedig X-el egyet. És így lesz bajnok a Liverpoolgergo9 írta:Annyit írtam hogy könnyebbek nem azt hogy könnyű lesz. És ezt tartom most is Porto,Arsenal duó lényegesen gyengébb játékerőt képvisel mint a Barca,dinamó kettős. A bajnokságban pedig a púl is találkozik az Arsenallal. Ugyanugy otthon ahogy a MU isLG írta:Lehet, h Porto könnyű ellenfél, de a felszálló ágban lévő Arsenal közel sem az. És ha jól tudom, még a bajnokságban is ütköztök velük, szóval belepiszkálhatnak, még bőven

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Director del Fútbol
Annyit írtam hogy könnyebbek nem azt hogy könnyű lesz. És ezt tartom most is Porto,Arsenal duó lényegesen gyengébb játékerőt képvisel mint a Barca,dinamó kettős. A bajnokságban pedig a púl is találkozik az Arsenallal. Ugyanugy otthon ahogy a MU isLG írta:Lehet, h Porto könnyű ellenfél, de a felszálló ágban lévő Arsenal közel sem az. És ha jól tudom, még a bajnokságban is ütköztök velük, szóval belepiszkálhatnak, még bőven
Lehet, h Porto könnyű ellenfél, de a felszálló ágban lévő Arsenal közel sem az. És ha jól tudom, még a bajnokságban is ütköztök velük, szóval belepiszkálhatnak, még bőven 

-
- Director del Fútbol
barca52 írta: A hsz végére elfogyott az önbizalom, fiacskám?Amúgy szerintem is Mr. Nagyarcúék nyerik a bajnokságot, bár én jobban örülnék a Poolnak, de ha a ManUtd nyer, az se baj. A lényeg h ne a Cselszkij
A United meg majd elveszíti a BL-döntőt ellenünk, és teljesen elégedett leszek

Ezen jót nevettem

- barca52
- Jugador d'estrella
A hsz végére elfogyott az önbizalom, fiacskám?gergo9 írta:A MU pedig simán megcsinálhatja hogy megnyeri mind a 8 meccset ami elmaradt de belefér 2db X-is akkor is bajnokok leszünk 95%osan biztos vagyok benne. Tavaly is meg idén is volt 10db meccsen felüli győzelemi sorozat. Könnyebbek a BL meccseink, hosszú a padja a MU-nak satöbbi szinte minden melletünk szól. 85% hogy bajnokok leszünk

-
- Director del Fútbol
Ezaz. Pont egy ilyen győzelem kellett nagyon tartalékosan de hoztuk meccset egy jól játszó csapat ellen utolsó percekben. Ha a Porto ellen is hozzuk a meccset akkor ujra vissza áll a lelkiegyensúly a csapatban. A poolba 1000000% biztos vagyok hogy nem nyerik az összes hátralevő meccsüket (azok nem ők ,nem jellemző rájuk főleg ugy hogy hálistennek kemény ellenfelet kapott az negyeddöntőbe dinamóékat, utána meg minket remélem ezért fel kell áldozni vmelyik sorozatot) . 11meccset nyernének sorban
ami náluk sztem 30éve nem fordult elő megspékelve dinamóékkal meg velünk oda vissza. A MU pedig simán megcsinálhatja hogy megnyeri mind a 8 meccset ami elmaradt de belefér 2db X-is akkor is bajnokok leszünk 95%osan biztos vagyok benne. Tavaly is meg idén is volt 10db meccsen felüli győzelemi sorozat. Könnyebbek a BL meccseink, hosszú a padja a MU-nak satöbbi szinte minden melletünk szól. 85% hogy bajnokok leszünk sztem .
GO GO MU!!!!!!!!!!!!!
ami náluk sztem 30éve nem fordult elő megspékelve dinamóékkal meg velünk oda vissza. A MU pedig simán megcsinálhatja hogy megnyeri mind a 8 meccset ami elmaradt de belefér 2db X-is akkor is bajnokok leszünk 95%osan biztos vagyok benne. Tavaly is meg idén is volt 10db meccsen felüli győzelemi sorozat. Könnyebbek a BL meccseink, hosszú a padja a MU-nak satöbbi szinte minden melletünk szól. 85% hogy bajnokok leszünk sztem .
GO GO MU!!!!!!!!!!!!!
Most hogy mondod ez tényleg nem fordul előozsimiki írta:Jah mert pont az a Bl döntők sajátja,h megsemmisítő vereséget mér az egyik fél a másikra![]()
Remélem végeredményt tekintve igazad lesz,meg a párosítást tekintve is.

Csak remélem hogy a MU lesz az ellenfél a döntőben mert látni akarom sírni CR7-et és Fergi-et ahogy tátva marad a szája és kiesik belőle a rágógumi.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jah mert pont az a Bl döntők sajátja,h megsemmisítő vereséget mér az egyik fél a másikra

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Emiatt a kis senki miatt fogja a Pool elveszíteni a bajnokságot.
Nem baj...remélem ez egy kis biztatást ad nekik és bejutnak a BL döntőbe ahol későb a Barca megsemmisítő vereséget mér rájuk.

Nem baj...remélem ez egy kis biztatást ad nekik és bejutnak a BL döntőbe ahol későb a Barca megsemmisítő vereséget mér rájuk.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
1-2 után végre úgy játszottunk ahogy kell, beszorítottuk a Villat és szép gólokkal megnyertük a meccset. védelem megingásain látom a gyengébb teljesítményt, ma is két beívelős gólt kaptunk, ha ezeket elhagyjuk, akkor ismét helyes útra lép a csapat.
GO M.U.!
GO M.U.!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
gekkodan írta:na a bíró kicsit megtolja a ManU-t, hátha sikerül 5 perc alatt beverni egy győztes gólt

-
- Director del Fútbol
na a bíró kicsit megtolja a ManU-t, hátha sikerül 5 perc alatt beverni egy győztes gólt 

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
sajnos elkiabáltam...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nah bekapott gól után legalább hajtunk, 2-2, még van 10 perc.

vezet a Villa az OT-on! 
gyerünk így tovább! nem vagyok oda a pool-ért (arsenal
) de 1000x inkább a pool legyen a bajnok, mint rinyáldóék!
bocsi ozsimiki
(meg a többi mu-stól)

gyerünk így tovább! nem vagyok oda a pool-ért (arsenal

bocsi ozsimiki

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Aztaa, nem ismerek rá a M.U.ra...megint 1-0ás vezetés után fordít az ellenfél, 74.perc jelenleg,és otthon állunk 1-2re a Villa ellen
hát elég rossz időpontokra időzítették a formahanyatlást, elmaradt meccs ide, vagy oda, így bajok lesznek.

hát elég rossz időpontokra időzítették a formahanyatlást, elmaradt meccs ide, vagy oda, így bajok lesznek.