Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem mondom, szép teljesítmény! ezek verseny zsetonok nem? fémmel a közepében asszem...Nekem szombaton volt egy ilyen köröm:Badi írta:előző pénteken voltam élő versenen
0+1 beugró, ul. rb (2) + add on (2)
69en indultunk, végül 5. lettem, nyertem 17.000ret (első 84et..)
csomó ideig csiplíder is voltam, ezekből életképek:
(fekete -100, piros -500, kék -1000, sárga -5000, fehér -20000; 10000 induló)
ozsimiki írta:Badi!
GrtAmúgy azért a partykról is csinálhattál volna pár képet
![]()
És nem is lesz már, nem tudod?ozsimiki írta:Yah,csak március végéig voltak...azt hiszem 3hónapon keresztűl,de legalább ezalatt szedtem ki rendesen![]()
Ott meg majd maradnak a cash tournamentek,meg ring gamesek.
Azóta sikerült? Haverom is próbált de neki is visszadobta,állítólag volt vmi rendszer zavar a regeknél,de most már tudott ő is...lionelmessi19 írta:Nem enged regisztrálni, szal még nem küldi el a cuccot..Enrique írta:Aktiválós mél?
Nem enged regisztrálni, szal még nem küldi el a cuccot..Enrique írta:Aktiválós mél?
nem mondtam, hogy ez így nem igazságos -hozzátéve, hogy fogalmam sem volt, most éppen melyik pontozás van érvényben, pontosan a kavarás miattozsimiki írta:1.: az szerinted okés lett volna,ha 10ből a 7döntős mind pontot kap![]()
Ez nem kavarás.
Slither írta:Nem az kéne hogy alulról kezdjük a pontokat osztani? Mármint úgyértem, hogy nem csak a díjatozzak száma a kevesebb, hanem ilyen kor a kiosztott pontok is arányosan kevesebbnek kéne lennie (a lényeg hogy az utolsó díjazott mindig csak 1 pontot nyer, a többit pedig ahhoz képes igazítjuk):ozsimiki írta: 1.-->10p
2.--> 8p
3.--> 6p
4.--> 5p
1.-->8p
2.--> 4p
3.--> 2p
4.--> 1p