Hiddinknél nem az a fontos, hogy milyen eredményt ért el, ahogy egyébként senkinél sem szerintem, hanem az hogy milyen focit tud/akar játszatni a csapataival.
Amit a Koreai, az Ausztrál és főleg az Orosz válogatottal csinált, az szerintem egészen elképesztő volt.
Ahogy az sem mellékes, hogy ha jól rémlik, év közben vett át egy nyögdécselő Chelseat, és csak Övrebö&Iniesta állta útját a BL győzelem felé. Talán még emlékszünk, 2*90 olyan percünk volt, mint talán azóta soha, még a Bayern ellen sem, amikor is tényleg nem jutottunk közelebb a kapuhoz 20 méternél.
Ez elsőre ilyesztően hangzana, kinek kell a bunker, de ha valaki, hát ő biztos tudja hol lehetne javítani rajtunk. Emellett pedig jellemzően ugye gördülékeny támadófocit nyomat, klasszik holland edző.
Két napja írtam talán, de még egyszer mondom, a világ legnagyobb koponyájának tartom, ha kispadokról van szó.
Megörültem a lehetőségnek, mitagadás
szerk: lehet rosszul rémlik, de 2008ban az oroszok szerintem elődöntősök voltak, és Xaviék ellen véreztek csak el, pedig nagyon tartottunk tőlük

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila