Thiago Alcántara
- shutterisland
- Director del Fútbol
gyere vissza peppel együtt. 

annyira azért csak nem szívta meg. egy tavaly mindent megnyerő csapatba ment, az elmúlt évek legjobb edzőjének a keze alatt dolgozhat, akinek a külön kérése érkezett. ha ez szívás..Initom írta:Megszívta...így hogy Tito ment ő biztosan maradt volna...kellett neki türelmetlennek lennie.

és az első gólja is meglett, mellel szerezte

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2013.07.21. 18:59:47-kor.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Megszívta...így hogy Tito ment ő biztosan maradt volna...kellett neki türelmetlennek lennie. 

Abi & Tito
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Számomra az öcsi nagyobb tehetség.És amitől félek hogy Mazinho pap vele is meghúzza azt mint Thiagoval, és elviszi innen végleg. Na én akkor lennék a plafonon.
Rafat nem szabad veszni hagyni. Most letol 1 évet a Celtaban, aztán jövőre meg szépen építeni kell befele a csapatba.
Rafat nem szabad veszni hagyni. Most letol 1 évet a Celtaban, aztán jövőre meg szépen építeni kell befele a csapatba.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nyugi, ennyire nem vészes a helyzet. Azért kapásból van 3 kp-nk, akik jobbak, mint Thiago.Dr.Dre írta:Thiago... Miért csinálta ezt velünk??Ő pár év múlva a világ egyik legjobb középpályása lesz.Legalább kölcsönbe ment volna... Megfájdul a szivem, hogy látom a Bayernben játszani...
A real 3 spanyol igéretet vett(Carvajal,Isco,Illara), mi meg a SZERINTEM legnagyobb spanyol igérettől váltunk meg sajnos(tudom, ő akart menni,nem a mi hibánk).

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Nyugi már ott van a La Masía, amíg a realnak vennie kell ezeket a tehetségeket nekünk csak felhívni az első csapatbaDr.Dre írta:Thiago... Miért csinálta ezt velünk??Ő pár év múlva a világ egyik legjobb középpályása lesz.Legalább kölcsönbe ment volna... Megfájdul a szivem, hogy látom a Bayernben játszani...
A real 3 spanyol igéretet vett(Carvajal,Isco,Illara), mi meg a SZERINTEM legnagyobb spanyol igérettől váltunk meg sajnos(tudom, ő akart menni,nem a mi hibánk).

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

nem csak szerinted...Dr.Dre írta:A real 3 spanyol igéretet vett(Carvajal,Isco,Illara), mi meg a SZERINTEM legnagyobb spanyol ígérettől váltunk meg sajnos(tudom, ő akart menni,nem a mi hibánk).
sokkal jobban örültem volna, ha Thiago jön a Realba, nem Isco, de ez sajnos esélytelen volt...
Pep nagyot húzott vele az biztos.
Hihetetlen, hogy tudta nálatok a vezetőség így elvesztegetni ezt az embert...
Én imádtam Thiago játékát, hiába játszott nálatok.
madridista
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Thiago... Miért csinálta ezt velünk??
Ő pár év múlva a világ egyik legjobb középpályása lesz.Legalább kölcsönbe ment volna... Megfájdul a szivem, hogy látom a Bayernben játszani...

Titi - The Legend!
-
- Jugador del Barça
Jól játszott, bár ez várható volt, ha megkapja a bizalmat végre.
Nem tudom megérteni minek adtuk el, Tito nem tudott neki elég játéklehetőséget ígérni, de most már Tito sincs sehol, az új edzőnk lehet számította volna rá. Óriási Fail. Ha tökösebb a vezetőségünk és idejében meghúzza az edzőváltást (A BL práharcok idején Roura-s időszakban), Thiago még mindig Barca mezben szaladgálna.
Nem tudom megérteni minek adtuk el, Tito nem tudott neki elég játéklehetőséget ígérni, de most már Tito sincs sehol, az új edzőnk lehet számította volna rá. Óriási Fail. Ha tökösebb a vezetőségünk és idejében meghúzza az edzőváltást (A BL práharcok idején Roura-s időszakban), Thiago még mindig Barca mezben szaladgálna.
Hamburg vs Thaigo
http://www.youtube.com/watch?v=V6VM1r0fKgI
Egy meccsből nem lehet kiindulni, de elég nagy stabilitást adott a középpályának. Nem egy ziccert teremtett meg. 2-3 év múlva szívesen látnám újra itt, de szerintem hosszabb procedúra lenne mint Fabregasé volt.
Remélem Rafinhaban több lesz, mint benne.
http://www.youtube.com/watch?v=V6VM1r0fKgI
Egy meccsből nem lehet kiindulni, de elég nagy stabilitást adott a középpályának. Nem egy ziccert teremtett meg. 2-3 év múlva szívesen látnám újra itt, de szerintem hosszabb procedúra lenne mint Fabregasé volt.
Remélem Rafinhaban több lesz, mint benne.
- shutterisland
- Director del Fútbol
ne aggódj, bármennyire is jók lesznek, a tavalyi 7-0-nál azért nagyobb zakót nem fogunk kapni.StickyFingaz írta:Na Én most kezdek félni ettől a Bayerntől...

-
- Capitá del Barça
Na Én most kezdek félni ettől a Bayerntől...
- visca el barca
- Presidente del Barça
majd ő lesz az új buszkecc 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- shutterisland
- Director del Fútbol
amiért giuly vagy oleguer topic is van.StickyFingaz írta:Eddig jól tolja.Az előbb jól megetetett egy védőt a szélen.
Amúgy miért van még Thiagós topic?

egyébként tényleg ügyes, de azért látszik, hogy 3 napja van a csapatnál.
-
- Capitá del Barça
Eddig jól tolja.Az előbb jól megetetett egy védőt a szélen. 

- shutterisland
- Director del Fútbol
eddig úgy néz ki, mintha ilyen mélységi irányítós szerepkör lenne rábízva.
starke - lahm, van buyten, boateng, alaba - thiago - ribery, kroos, pizarro, shaqiri - mandzukic
két edzés után kezdő thiago, vagy ő lesz a középpálya és a védelem között, vagy kroos és akkor thiago előtte.
két edzés után kezdő thiago, vagy ő lesz a középpálya és a védelem között, vagy kroos és akkor thiago előtte.
- shutterisland
- Director del Fútbol
kezdő thiago, az előbb melegített ha jól láttam schweinivel vagy kroos-al...rossz volt látni.
18.30, és igen, adja a sport 1.
18.30, és igen, adja a sport 1.
A SportTV. Nézni fogom én is, kíváncsi vagyok Guardiola elképzeléseire.. 

- BritishKnight
- Capitá del Barça
közvetíti-e valamelyik magyar adó?kristop írta:holnap, meg holnapután lesz a telekom kupa (először a hamburg, majd másnap a mönchengladbach - dortmund meccs győztesével/vesztesével). még csak pár napja edz a csapattal, de talán már pályára fog lépni és akkor találgathatunk tovább az alapján, hogy milyen posztokon játszik majd.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
holnap, meg holnapután lesz a telekom kupa (először a hamburg, majd másnap a mönchengladbach - dortmund meccs győztesével/vesztesével). még csak pár napja edz a csapattal, de talán már pályára fog lépni és akkor találgathatunk tovább az alapján, hogy milyen posztokon játszik majd.