Ibrahim Afellay

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Subinho
Director del Fútbol

2011.09.23. 15:08:35

Afellaynak a gyors kontra játék illene, amit valóban pl. a Real csinál, de nem igaz, hogy nekünk nem hasznos, mert igenis kell olyan játékos, aki nem csak oda-vissza tili-tolizik, hanem meghúzza a szélen, lefutja a védőt és beteszi középre. lásd a Real elleni elfutását és gólpasszát Messinek!!! ki csinálta volna ezt??? Xavi? Ini? Villa? Alves???
én azt mondom, kell nekünk ő, nem szabad eladni semmiképp!!!
azt nagyon sajnálom, hogy megsérült! tavaly szezon közben érkezett. idén a felkészülés alatt megsérült és talán ha szerencséje lett volna, akkor esetleg október körül játszhatott volna néha és felvette volna a ritmust mondjuk tavaszra... de így... elég gáz!!! leghamarabb áprilisban játszik, de mire felvenné a ritmust, vége a szezonnak és akkor lehet megint találgatni, hogy marad-e, kell-e egyáltalán??? szerintem meg kéne kapnia a bizonyítási lehetőséget!!!!! fiatal és annyit megérdemelne, mint pl. Bojan......
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.23. 15:07:00

shutterisland írta:
socio66 írta:az az igazság,hogy totálisan nem passzol a játékunkba,ennyi idő után sem érzi a mozgásokat,az összjátékot,egy idegen test a csapatban.
nem véletlen hogy nem játszik és inkább kényszermegoldásokat alkalmaz guardiola,minthogy őt tenné be.
sz.r dolog ez,mert amúgy ügyes játékos és sok jó csapatba beférne, pechjére olyan helyre jött,ahol sokkal jobb játékosok vannak előtte és a büdös életben nem lesz lehetősége rendszeresen játszani.
amikor megvettük,azt hittem üzleti céljaink vannak vele és bevonjuk a fabregas-üzletbe,vagy eladjuk valaki másnak,de ezek szerint nem.
így viszont egyik fél sem jár jól,de különösen affelay nem.
pontosan így gondolom, le is írtam mindig, ha szóba került, de mindig lehurrogtak 2-3-an :D

pl. a real játékba 10x jobban beleillene, tök idegen neki a tili-toli féle felfogás.
Nem hurrogtak le, csak nem értettek veled egyet. Ha nem haragszol akkor most sem teszem, most meg Rafinházol, meg Deulofeuzol, nem hiszem el :D

Amúgy egy jó tanács: ha újraregelsz madridistára akkor az igazi neveddel ne írd le ugyanazt ide :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.23. 14:52:13

socio66 írta:az az igazság,hogy totálisan nem passzol a játékunkba,ennyi idő után sem érzi a mozgásokat,az összjátékot,egy idegen test a csapatban.
nem véletlen hogy nem játszik és inkább kényszermegoldásokat alkalmaz guardiola,minthogy őt tenné be.
sz.r dolog ez,mert amúgy ügyes játékos és sok jó csapatba beférne, pechjére olyan helyre jött,ahol sokkal jobb játékosok vannak előtte és a büdös életben nem lesz lehetősége rendszeresen játszani.
amikor megvettük,azt hittem üzleti céljaink vannak vele és bevonjuk a fabregas-üzletbe,vagy eladjuk valaki másnak,de ezek szerint nem.
pontosan így gondolom, le is írtam mindig, ha szóba került, de mindig lehurrogtak 2-3-an :D

pl. a real játékba 10x jobban beleillene, tök idegen neki a tili-toli féle felfogás.
socio66

2011.09.23. 14:44:45

az az igazság,hogy totálisan nem passzol a játékunkba,ennyi idő után sem érzi a mozgásokat,az összjátékot,egy idegen test a csapatban.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.09.23. 14:31:48

Na, ez egyáltalán nem jó hír, már csak ez kellett a sok sérülés mellett. :(
Sajnálom szegényt. Lehet, h már nem látjuk többet barca mezben. :?
Meggyőződésem, h nyáron el fogjuk adni és akkor a helyére veszünk valakit télen vagy felhívunk valaki fiatalt.

Pedig kedveltem a fiút, azért remélem a csapatnál marad.
De egy biztos, ezt a megmozdulását sosem fogom elfelejteni! :)
http://www.youtube.com/watch?v=8LlHSeDEQoE
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.09.23. 13:18:05

Te jézus atya úristen.. Az nagyon durva sérülés. Nagyon sajnálom a fiút. Sokáig nem számíthatunk rá.. És ez rossz. Ő szerintem egy remek csereember mivel ha beáll akkor általában lendületet ad a csapatnak a megindulásaival. Bár sokszor szerelik, de nem Messiről van szó.

Jobbulást, és kitartás Afellay!

Szerk: sutterisland, lehet a felállás úgy néz ki, de a játék nem. Most nincs Sánchez, de ha kiesne mondjuk Pedro, akkor konkrétan egy szélsővel (Pedro), és Messivel és mögöttük ékként Fabregas. Szerintem.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.23. 12:58:25

barca0417 írta:mondjuk így 3 támadó van aki bevethető jelenleg. még a B-ből is sérült Soriano, akit fel elehetne hívni a kispadra.
Sajnálom Afellayt nagyon. Őt duplán, mert mondjuk Iniesta, ha felépül, egyből szinte jöhet vissza a csapatba, De a hollandnak, pont minél több meccsre, önbizalom növelő, ritmus felvevő játékpercre lett volna szüksége. Így nem tudom mi lesz vele. Remélem azért még majd meg tudja itt is mutatni, hogy jó játékos.
De ez nem tetszik, hogy az amúgy sem túl bő keret csak fogy....
így szerintem egyértelműen érvénybe lép az, hogy mivel afellay kiírta magát, akkor alexis felépülése után az lesz a szitu, hogy lesz 4 támadónk, és onnantól fogva akármilyen zűr lesz valamelyikkel (sérülés/eltiltás/esetleg iszonyatosan nagy formahanyatlás) akkor cescet vagy iniestát többet fogjuk látni feltolva...sőt...én azt mondom, lehet, hogy adrianot is, mint a valencia ellen.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2011.09.23. 10:32:23

SuperMessi írta:Afellay is lesérült...Akár 6 hónap is lehet...
http://www.totalbarca.com/2011/news/ibr ... on-friday/
Vagy több...
Miért a legkegyetlenebb térdsérülés a keresztszalag-szakadás?
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.23. 10:22:25

Szegénynek még szerencséje sincs. Nagyon nem egyszerű innen visszatérni. Adott egy csapat, ahol nagy ritkán csereként játszhat, erre lesérül.
Pech.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
barca0417
Entrenador del Barça

2011.09.23. 08:22:27

mondjuk így 3 támadó van aki bevethető jelenleg. még a B-ből is sérült Soriano, akit fel elehetne hívni a kispadra.
Sajnálom Afellayt nagyon. Őt duplán, mert mondjuk Iniesta, ha felépül, egyből szinte jöhet vissza a csapatba, De a hollandnak, pont minél több meccsre, önbizalom növelő, ritmus felvevő játékpercre lett volna szüksége. Így nem tudom mi lesz vele. Remélem azért még majd meg tudja itt is mutatni, hogy jó játékos.
De ez nem tetszik, hogy az amúgy sem túl bő keret csak fogy....
Kép
noname
Llegenda del Barça

2011.09.23. 07:25:04

Az utóbbi időben elkerültek az ilyenek minket! :roll: :cry:
Jobbulást!
A Fifa egy szégyen
messideco
Presidente del Barça

2011.09.23. 07:20:41

Hát ez nagyon nem okés :roll: Szegény Ibi. Félek, hogy ez a búcsúját jelentheti a klubtól. Jobbulást!
Kép
"And my heart will leave you never."
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.22. 23:26:40

kedvelem alapjáraton, tetszett, hogy hajt, de amúgy rohadtul sajnáltam (bár ezt már többször is leírtam) hogy itt nem focizhat úgy, ahogy szeretne, és az erényei diktálnák, szerintem fél vállalkozni, mert itt nem divat eladni a labdát, főleg nem egy olyan kiegésztő embertől, akinek be kéne magát verekednie.

a lehető legjobb megoldás neki, ha elmegy egy olyan csapathoz, ahol fix kezdő lehet, és játszhatja bátran azt, amit szeret, és tud. (cselezgetés,távolról lövés, lendület, dinamika...mert ezek nálunk 80%-ban ki vannak ölve a focijából.)

viszont ha megy, akkor a rafa alcantara - deolofeu duóból egyet szívesen látnék a felnőtt keret közelségében AZOKBAN az esetekben, mikor sérült a 4 támadónk közül az egyik.
Pavel
Entrenador del Barça

2011.09.22. 23:19:58

Szegény.
Nagyon sajnálom remélem hamar visszatér és jobb lesz, mint valaha.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.22. 23:12:44

Irtózatos pech!
Így gyakorlatilag az idény végére térhet vissza, s mire formába lendül!Ráadásul az egyik legrosszabb sérülés :? Nekem is ilyen volt, így tudom, hogy ezzel nem lehet viccelni!Ez az év elég kínkeserves neki, s ha hoznak támadót, akkor szerintem nyáron távozni is fog!Szimpatikus srác, de nem nagyon tudott beilleszkedni!Szerintem nyáron ebből távozás lesz, de amilyen olcsón jött, a klub csak nyer vele!Sajnálom őt, főleg így sérülten, de nem lesz itt szerintem jövőre helye!
Azért persze jobbulást, s az idényben talán még láthatjuk!
Kép
Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.09.22. 22:57:21

No comment... :x
KépKép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.09.22. 22:55:05

Gyönyörű.... Nem tartom kizártnak, hogy a télen hoznak egy támadót a csapathoz. (Neymar... :D)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2011.09.22. 23:02:54-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
SuperMessi
Capitá del Barça

2011.09.22. 22:30:38

Afellay is lesérült...Akár 6 hónap is lehet...
http://www.totalbarca.com/2011/news/ibr ... on-friday/
Tocy
Director del Fútbol

2011.09.18. 10:21:25

Hát szegényt én nagyon sajnálom, mert szimpatikus srác, küzd, hajt, de egyszerűen nem egy. Tavaly sem értette igazán, hogy mikor mit kell csinálni, és ez nem változott. Persze nem egyszerű ezt a játékot megtanulni...gyors, lendületes, de sajnos gondolkodásban lassabb a többieknél, és mintha technikai tudásban is gyengébb lenne. Neki sem éri meg igazán az ittlét így, mert még 2 ilyen meccs, és többet sosem kap lehetőséget. Pep most elég korán cserélt, volt ideje neki is és Maxwellnek is játszani, nem 5 percet kaptak. Én bízok benne, sérülés után nem lehet igazán jó játékot várni tőle, főleg hogy tavaly is keveset játszott, de az az igazság, hogy sok lehetősége nem lesz :? Fábregas elöl is játszik, Messi alap, Villa sem nagyon marad ki, Pedro is azért fog játszani, plusz Alexis is visszatér majd...nem sok jövője van a csapatnál, de cáfoljon rám.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.18. 10:02:28

egyre nyilvanvalobb h jövőre nem már fog itt játszani... egyszeruen olyan keves percet kap, h nem tud semmit felmutatni, csak a görcsös akarás van... én pedig bíztam benne...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.09.17. 22:26:56

Nagyon nem találta a helyét. Persze sokat hagyott ki, de most borzasztó volt a pályán látni. Nem is emlékszem igazán értékelhető megmozdulására. Remélem, hogy csak átmeneti állapot és gyorsan összeszedi magát, mert ilyen kispad mellett nincs túl hosszú ideje arra, hogy bizonyítsa, ő is befér a csapatba. (Remélem bizonyítja)
Firefox
Capitá del Barça

2011.09.10. 20:49:44

Afellayt a kezdőbe! Maximum cserélgetnek Fabreval!
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
barcelonaforever
Jugador del Barça

2011.09.10. 20:39:21

Most hogy felépült könyörögve kérem Pepet, h adja meg neki a lehetőséget,!! Az összes meccsen amin csak perceket kapott bizonyított, alázattal edz, nem reklamált sosem, hogy keveset játszik!! Itt a lehetőség :ALexis sérült, Villa formán kívül!!
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.02. 12:28:29

gergo9 írta:Fals9-ként max Cesc-et vagy Thiago-t tudom még elképzelni , Affelay játékintelligenciája édes kevésnek tűnik nekem. Ezen a poszton meg rengeteg játékperc kéne neki amúgy is hogy használható legyen.
Most már lehetetlen lenne beleszoknia, játékintelligenciából a szélen nem lehet semmit sem látni, középen kéne lennie. Amúgy inkább mentális gyorsaság kéne oda, amiből megint semmit se látni szinte a szélen, nem ezek a szavak jutnak eszünkbe ha Pedrora gondolunk pl.

Fránya egy szitu ez.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.02. 12:27:53

akárhogy "csűrjük-csavarjuk", ha jobban megnézzük, akkor a középpályások és támadók közül (mivel ibi elvileg ezen két csapatrészben is tud játszani) mindenki előtte van a sorban.

középpályán a 2 támadóbb posztra ott van előtte a sorban xavi, iniesta, cesc, szerintem thiago is...+ amúgy sem szerepelt 1x sem nálunk a kp-n, lehet azért, mert most szokik a csapatban, de inkább azért, mert ott egyáltalán nem számít rá pep.
a támadósorban meg ugye tudjuk mi a helyzet.

ergo el lehet mondani, hogy a támadóbb középályások, szélsők, és csatárok összevetésében is szerintem utolsó a rangsorban.
és ez ellen különösebben tenni nem tud, mert ha kihozza magából a maximumot, akkor sem lesz (sajnos vagy nem sajnos) sem kezdő, sem szerintem fixcsere.
szerintem az ő sorsa alexissel pecsételődött meg, erre még jött cesc, aki csak a hab volt a tortán.
és akkor még lesérült a legfontosabb időszakban, ahol bizonyíthatott volna.

sajnálom a gyereket, mert hajt és akar bizonyítani, de annyira erős a konkurencia, hogy lehet, nyáron lelép egy fokkal gyengébb csapatba.
Lezárt