HAnonymus írta:Remélem hogy nyerünk a mai meccsen. Szerintem örülni kell annak, hogy ennyire jól kijöttünk ebből a szezonból. A legjobb négy között voltunk a BL-ben, nagyon kevésen múlott, hogy nem jutottunk ismét döntőbe. [Nem a bírón, a mi impotenciánkon.] A bajnokságban végig tűrhetően, időnként jól mentünk, annak ellenére, hogy természetes lett volna ha leenged a csapat, miután megnyerte az összes elképzelhető díjat. Szerintem Ibrahimovics leigazolásának ez volt a fő célja, ha ugyanazzal a stratégiával megyünk ebben az évben is, elképzelhetőnek tartom hogy valami jóllakottságféle miatt elvernek bennünket, annak ellenére, hogy nyilván jobban illik a Busman a csapatba, mint a Bosnyák Paraszt. Ha behúznánk a bajnokságot, úgy tudnánk le ezt a kritikus szezont, hogy csak nyertünk valamit.
Egyébként meg nyerjünk, mégpedig azért, mert az egész tetű szezonban 2 olyan bajnoki meccs volt, amelyen bármelyik csapat tudott ellenünk vezetni (ez összesen 120 perc), az meg azért nem semmi, na. Valaki írta, hogy a teljesítmény pontokkal mérése baromság, mert rögtön máshogy áll a bajnokság ha megváltoztatjuk a pontszámítási rendszer. Ezzel baromira egyet tudok érteni.
Hajrá, meg bocs az összeszedetlen írásért.
Ebből a szezonból úgy jövünk ki jól, ha ma nyerünk. Függetlenül attól, hogy a világ egyik, ha nem a legjobb csapata vagyunk, könnyen trófea nélkül zárhatjuk az idényt. Szerintem pont a szerencsefaktor (IS) döntött mind a kupában, mind a BL-ben. A bajnokságban is a Real több meccsen utolsó percben fordított, míg mi utolsó percben öngólt vétettünk, illetve több szerencsétlen X is volt.
Pep mondandója pedig helyén kezelendő (arról hogy csodálatos a pontrekord). Ez a spanyol bajnokság már közel nem nevezhető a világ legjobbjának, nagyon messze áll attól, mint amikor a Depor is topon volt, és olyan színes kiscsapatok játékát élvezhettük, mint a Celta vagy a Sociedad. A Xerez például még a magyar bajnokságban sem lenne kiemelkedő csapat (bár ezzel lehet, hogy túlzok). Óriási a szakadék a két elitklub és a többiek közt. A kiváló Valencia anyagi gondok miatt el kell, hogy adja több zsenijét, a Sevilla is nagy kérdés, hogy mennyire lesz jó hosszabb távon (remélem, hogy igen).
OFF
A csapatról meg annyit, hogy 2-3 igazolással szinte verhetetlenek lennénk, ez nálam egy középpályást, egy baloldali támadót és esetleg egy cserejobbhátvédet jelent. Pont azért játszunk most a Sevillával "bajnoki döntőt", mert Xavi mellett Busquets és Keita játszott, a mali középpályás közel sem tudta pótolni Iniestát, aki a tavalyi idény legjobbja volt szerintem. Henryn pedig látszott, hogy a tavalyi szezonbeli produktumát nem tudja átmenteni idénre. Sajnos azzal foglalkoztunk a nyáron, hogy a világ egyik legjobb csatárát kitegyük a csapatból, és hozzunk egy másik centert (aki még a játékunkba is kevésbé illik, bár nem tartozom a nagy Ibra-fikázók közé).
ON
Mindenesetre nagyon örülök, hogy idén is jópár meccsen varázslatot láthattunk (még ha nem is annyiszor, mint tavaly), és élveztem az idényt. Az más kérdés, hogy ez címekben hogy fog meglátszani, de úgy gondolom, hogy mi érdemeljük meg a bajnokságot. Ezért ma nagyon fogok szurkolni: Forca Barca!