Zlatan Ibrahimovic
- neobarca
- Director del Fútbol
Ezért szerettem és szeretem a mai napig őt... Igen, valóban nem illett hozzánk, de mennyire látványos már a játéka? És ez a gól már megint... 

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
én tegnap este fél2ig olvastam, nem bírtam letenni egyszerűenneobarca írta:Na ma meghozta a könyvét a posta! Libritől rendeltem, 2400Ft-volt ingyenes házhoz szállítással. Ráadásul MAGYAR nyelvű. Jobban vártam már, mint kisgyerek a mikulást. Tudom, hogy egy paraszt, tudom, hogy egy bunkó és azt is, hogy nem illett bele a Barca szerkezetébe. DE számomra ő a világ legjobb erőcsatára... Akármekkora felgma is és csípem a gyereket!
Első mondat a könyvből: Egyik nap oda jött hozzám Pep Guardiola...
Sztem most egy pár éjszaka fent leszek...![]()

- neobarca
- Director del Fútbol
Na ma meghozta a könyvét a posta! Libritől rendeltem, 2400Ft-volt ingyenes házhoz szállítással. Ráadásul MAGYAR nyelvű. Jobban vártam már, mint kisgyerek a mikulást. Tudom, hogy egy paraszt, tudom, hogy egy bunkó és azt is, hogy nem illett bele a Barca szerkezetébe. DE számomra ő a világ legjobb erőcsatára... Akármekkora felgma is és csípem a gyereket!
Sztem most egy pár éjszaka fent leszek...

Sztem most egy pár éjszaka fent leszek...

jó kérdés, nem tudom. De szerintem felhívod a könyvesboltot és megmondják
és lehet már kapni vagy aki előrendelte annak adnak előbb?Sanama írta:Szó szerint, most hoztam haza a boltból. Libriben rendeltem meg amikor linkeltétek, hogy van fordítás. Ma írtak emailt,hogy lehet érte menni.kanty írta:Online elérhető? Vagy szó szerint kézben van.Sanama írta:Na kézben van a könyve, rögtön Barca-s témával kezdődikMagyar fordítás lesz/van?
Szó szerint, most hoztam haza a boltból. Libriben rendeltem meg amikor linkeltétek, hogy van fordítás. Ma írtak emailt,hogy lehet érte menni.kanty írta:Online elérhető? Vagy szó szerint kézben van.Sanama írta:Na kézben van a könyve, rögtön Barca-s témával kezdődikMagyar fordítás lesz/van?
Online elérhető? Vagy szó szerint kézben van.Sanama írta:Na kézben van a könyve, rögtön Barca-s témával kezdődik

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Na kézben van a könyve, rögtön Barca-s témával kezdődik 

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Kinézed belőle, hogy tud írni ?:Dneobarca írta: Lehet én vagyok a hülye ezért sorry, de ez az a könyv, ami akkora port kavart. Ha igen, akkor le lett fordítva magyarra?
Még 1 dinka kérdés. Az író miért nem Zlatan?![]()
![]()
Amúgy gondolom, hogy az valami fordító lehet.
- neobarca
- Director del Fútbol
Lehet én vagyok a hülye ezért sorry, de ez az a könyv, ami akkora port kavart. Ha igen, akkor le lett fordítva magyarra?szszabolcs19 írta:Ennyiért sztem meg is rendelem, majd:P:)
Még 1 dinka kérdés. Az író miért nem Zlatan?

-
- Jugador del Barça
Ennyiért sztem meg is rendelem, majd:P:)
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Az szép!MichaaBee írta:46 millió + Samu volt az ár. A vezetőségünk akkor 20 millióra taksálta Samut és 66 millióként könyvelte el Ibrahimovic vételárát.Zsolti95 írta:Pontosan mennyiért vettük Ibrát annak idején, mert azt tudom h Eto'o benne volt a a transzferbe.Itt az van h 69 és fél milka de ebbe benne van Samu aki kb. 35 körül volt abban az időben.
http://www.transfermarkt.de/de/zlatan-i ... _3455.html
tehát akkor Samu+34?
azért kérdezem mert gondolkodtam h mennyi hülyeséget csinált annak idején a vezetőség az átigazolások terén
akkor most már biztos vagyok benne h volt magyar a Barca vezetőségében, az ilyen transzfereknél (ibra,csiga)

46 millió + Samu volt az ár. A vezetőségünk akkor 20 millióra taksálta Samut és 66 millióként könyvelte el Ibrahimovic vételárát.Zsolti95 írta:Pontosan mennyiért vettük Ibrát annak idején, mert azt tudom h Eto'o benne volt a a transzferbe.Itt az van h 69 és fél milka de ebbe benne van Samu aki kb. 35 körül volt abban az időben.
tehát akkor Samu+34?
azért kérdezem mert gondolkodtam h mennyi hülyeséget csinált annak idején a vezetőség az átigazolások terén
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Pontosan mennyiért vettük Ibrát annak idején, mert azt tudom h Eto'o benne volt a a transzferbe.Itt az van h 69 és fél milka de ebbe benne van Samu aki kb. 35 körül volt abban az időben.
tehát akkor Samu+34?
tehát akkor Samu+34?

- visca el barca
- Presidente del Barça
igy van, már csak két okból isBarcaman1993 írta: Ha a Milan nem hülye (már pedig miért lennének azok), akkor borsos árat kérnek érte.
- silvba mellett jelenleg az egyetlen piacképes jatekosuk.
- ha jol tudom még nekunk is tartoznak utána egy valag pénzzel...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- aka Game90
Tényleg már csak a RMadrid hiányzik...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
A korát is vedd figyelembe, már csak 1-2 szezon lehet benne a legmagasabb szinten, így nem érhet annyit, mint egy hasonló tudású, de fiatalabb játékos.Barcaman1993 írta:Ha a Milan nem hülye (már pedig miért lennének azok), akkor borsos árat kérnek érte. Talán a legjobb játékosuk. Ha a Real vinni akarja, akkor én legalább olyan 40-50 milla körül kérnék érte. Sztem ez reális érte...Sanama írta:Miért lenne drága?
31/32éves, innen lefelé van, Milan is "olcsón" vette.
szerk: mondjuk tény,ha eljönne a MIlanból, versenyezhetnének a EL helyekért.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ha a Milan nem hülye (már pedig miért lennének azok), akkor borsos árat kérnek érte. Talán a legjobb játékosuk. Ha a Real vinni akarja, akkor én legalább olyan 40-50 milla körül kérnék érte. Sztem ez reális érte...Sanama írta:Miért lenne drága?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Miért lenne drága?
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hát az biztos, hogy nem csinálná azt, mint Benzema, aki minden támadásnál azt figyeli, hogy hol van Cristiano... Én szívesen megnézném őketKatalány írta:Épp az lenne benne a gyönyörűség, amikor két önző ego találkozikLG írta:
De én nem tartanám okos ötletnek a leigazolását, két olyan egoista ember mint CR és Ibra sztem nem férne meg egymás mellett.![]()
![]()

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Ez így persze egyáltalán nem igaz...messideco írta:Mou sem tudta az Interben kezelni, ahogy Balotellit sem igazán...
Ibra annak az Internek kimagaslóan legjobb játékosa volt, ott lett belőle tényleg világklasszis, állandóan kezdett, hozta a bajnokságokat.
Mourinho pedig a világ legjobbjának nevezte (mondjuk mindig a saját csapatából mond valakit...), abszolút semmi nézeteltérés nem volt köztük. Mou ugye el se akarta passzolni Ibrát a Barcának.
-
- Director del Fútbol
Nyilván a Józsi,Karanka,Ramos,Marcelo,Arbeloa,Pepe,Cé vérvonalba beleillik.
Viszont a rohanó Madrid stílusba nem igazán még akkor se ha fajtájának legmagasabb játékintelligenciájával rendelkezik.
Viszont a rohanó Madrid stílusba nem igazán még akkor se ha fajtájának legmagasabb játékintelligenciájával rendelkezik.