Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarok hüyeséget mondani, de sztem nem, összekeversz vkivel. Ha ígyvan akkor 1000 bocsTomsa írta:nem ezt írtad a Valencia elleni meccs előtt is?Fernando írta:Csak én érzem azt a levegőben? hogy egy gyenge 0-0 lesz a vége?![]()
Sajnos a margit egész jo formában van mostanság. Hugaín-tól tartok egy picit.Los Banditos írta:Szerintem is, de remélem, hogy nyerünk. Égés lenne a Madridnak egy 0-3.Fernando írta:Csak én érzem azt a levegőben? hogy egy gyenge 0-0 lesz a vége?
nem ezt írtad a Valencia elleni meccs előtt is?Fernando írta:Csak én érzem azt a levegőben? hogy egy gyenge 0-0 lesz a vége?
De szép is lenne egy 0-3 vagy nagyobb mértékű veréssel gratulálni nekik a bajnoki címhez!!!!!Los Banditos írta:Szerintem is, de remélem, hogy nyerünk. Égés lenne a Madridnak egy 0-3.Fernando írta:Csak én érzem azt a levegőben? hogy egy gyenge 0-0 lesz a vége?
Szerintem is, de remélem, hogy nyerünk. Égés lenne a Madridnak egy 0-3.Fernando írta:Csak én érzem azt a levegőben? hogy egy gyenge 0-0 lesz a vége?
az egész barcának a védelme a legrosszabbMessa írta:Na, elhiszem, hogy Real drukker vagy, de nem hinném, hogy Touréval, Zambival, Puyollal, Marquezzel, Abidallal (szal 1 ilyen védelemmel, 1 ilyen meccsen) 3 gólt kapjon a csapatunk.ultrasur írta:Sztem Real Madrid vs. Barcelona 3:1
Raul,Higuain,Saviola-remélem-ill Messi -büntetőböl-
Bár, már asszem 1-szer volt rá példa.