FC Barcelona 08/09
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Előre nem lehet leírni,h mi elég "csak",v mi nem.
Nagyon kétlem,h legjobb 8/4-be ne kerüljünk be elég simán,és onnan már senki sem esik ki jó szívvel, főleg,h Europa top csapatai nem fognak hirtelen felénk nőni, akik eddig sem voltank egy súlyban velünk, pl Inter,Bayern,Milan,stb,stb,stb.
viszont bajnokság kapcsán egyetértek, akárhogy is nézzük egy elég új kerettel rendelkező Madrid, még koránt sem összeszokva áll majd ki ellenünk ősztől , többi csapatban meg nem érzek hosszú távú potenciált, úgy h biztosra veszem,h mindenki minket tart majd esélyesnek, ezzel pedig jó lenne majd élni is. meglátjuk. Pep nem engedi őket kizökkenni, és akkor hazai porondon SZERINTEM nem lehet nagy probléma.
Nagyon kétlem,h legjobb 8/4-be ne kerüljünk be elég simán,és onnan már senki sem esik ki jó szívvel, főleg,h Europa top csapatai nem fognak hirtelen felénk nőni, akik eddig sem voltank egy súlyban velünk, pl Inter,Bayern,Milan,stb,stb,stb.
viszont bajnokság kapcsán egyetértek, akárhogy is nézzük egy elég új kerettel rendelkező Madrid, még koránt sem összeszokva áll majd ki ellenünk ősztől , többi csapatban meg nem érzek hosszú távú potenciált, úgy h biztosra veszem,h mindenki minket tart majd esélyesnek, ezzel pedig jó lenne majd élni is. meglátjuk. Pep nem engedi őket kizökkenni, és akkor hazai porondon SZERINTEM nem lehet nagy probléma.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- bojanfan
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
lehet, hogy megköveztek érte, de ezek után nálam már sikertelennek számítana a szezon, ha csak a bajnokságot nyernénk meg. illene most már a cdr-t is behúzni. a bl-ben szerintem már nem vagyunk olyan esélyesek megtizedelt védelemmel, így ott nem nagyon lepődök meg, ha kikapunk. nagyon nehéz volt idáig eljutni. szerintem ez jövőre nem fog menni, ami persze nem baj. jövőre már elég "csak" a bajnoki cím.
♥fcbarca.♥
-
- Entrenador del Barça
Egyszerű. Egy rosszul megítélt büntető, vele együtt jött egy (hoppá, még sárgát sem érő) piros, aztán meg egy szerencsés gól.MQuC írta:![]()
Nem kapsz, mert túl simán haladsz az 50 milla felé. DE akkor is. Meg lehetett volna a bajnokság, és ki akkor ki lehet engedni. Kár,hogy a volna nem játszott. Pl. Abidal helyén.
Egy gyors kis elemzés a pirosról: A Villarealos hátradőlt mert hát miért ne, hátha jön egy büntető, ezt meg is ítélte a bíró de utána a piros?

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Úgy, ha az ellenfél rúg 3 vagy annál több gólt!MQuC írta:Én csak egy topicba irok most és az ez.
A kérdés pedig az lenne, hogy hogyan lehet 3-1 ről elbukni....

Jöhet az ötezres kérdés.

- t.henry5511
- Jugador del Barça
Madrid se quema - a madrid égeti magát
- bojanfan
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
mit jelent az a mondat, hogy "madrid se quema"? ha jól tudom valami jó kis madrid-ellenes nóta. 
http://www.youtube.com/watch?v=QZTfY2Ya ... annel_page

http://www.youtube.com/watch?v=QZTfY2Ya ... annel_page
♥fcbarca.♥
Na azért azt ne mond, h a Chelsea ellen(az egész párharcot figyelembe véve) nem voltak jó alkalmak a lövésre. Számtalanszor fogtam a fejem, h miért nem lőtte el a játékos, minek tovább gurigatni. Ha meg vannak emberek az útban akkor is lehet próbálkozni, ki tudja, lehet pont egy megpattanó lövésből születik a gól. Ugye az a sok hátvéd ott a kapust is zavarja, mert [auto_cenzúra] sem lát.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Akkor sosem leszünk a világ legjobb csapata. Vajon ki lenne képes magabiztosan legyőzni 40 méteren belülre tömörülő, fizikálisan tökéletes, gyors ellenfélből álló csapatot? A marslakó fc esetleg. A másik: 20-ról miért nem lövünk? Azért, mert nincs rá mód és lehetőség. Hogyan is lehetne, 20-ról lövőhelyzetbe kerülni egy ilyen brigád ellenozsimiki írta:Akkor leszünk egyértelműen a világ legjobb csapata, ha az ilyen taktikát alkalmazó ellenfelet is magabiztosan,és kétségtelenül tudjuk legyőzni.

Egyébként az ilyen csapatokat akkor lehet egyértelműen verni, hogy ha mi szerzünk valamilyen módon előnyt. De ha ők, akkor küszködős a meccs.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Örülök a BL továbbjutásnak. Csak így tovább. 

Nagyon szeretném ha hétvégén a Barca bebiztosítaná a bajnoki címet. HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!!!!!!!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A távolról kapura lövés tényleg nagyon jól jönne
Az a baj, hogy mindent 100%-ig akarunk játszani, de ez nem jó, bár szép, meg minden, de lőni kell távolról a bunkerfoci ellen. Ha ezt megtesszük, akkor talán egy kicsit jobban kinyílnak és akkor meg már van esély a ziccerek kidogozására is!
Ha nem lépnek ki jobban, akkor meg csak lövöldözzünk, 15-20-ból 5 kapura megy és ebből 2-3 nagyon jó helyre, amiből bravúrral kifog egyet a kapus és akkor 1-2 bemegy!
Ezt így könnyű elmondani, megtenni nehezebb, de ahogy elnéztem a MU-t, ők is hasonlóan játszanak, nagyon sokat lőnek a 16-son kívülről. És elég eredményesek! 

Hát kitartásból,küzdésből ez a csapat 10/10.
Nagyon örülök a továbbjutásnak,és én azt mondom,hogy megérdemeltük.
Azért,mert a Chelsea undoritó stílusa ellenére,próbáltuk játszani a saját játékunkat,nem bunkerfociztunk.
Viszont. Pep-et tegnap sem értettem,hogy miért csak a 84.percben cserélt,de mind1,legalább továbbjutottunk.
A másik dolog,hogy 1szer találtuk el a kaput,az utolsó előtti percben.
Ez megmutat valamit.. TÁVOLRÓL KELL PRÓBÁLKOZNI
A gól sem 2méterről bepasszolt guritás volt..
Mert,hogy a MU is ilyen játékot fog játszani abban teljesen biztos vagyok.
És láthattuk nem 1x nyílt lövési lehetőség Messi,Xavi,Iniesta,Eto'o előtt olyan 18-22méterre a kaputól. El kell vállalni,mert tegnap is továbbvittük és elvesztettük a zsugát.
Remélem Pep észrevette,és fogunk lövöldözni legközelebb,a MU ellen.
Egyébként csupa szív a csapat,és küzdenek télleg az utolsó pillanatokig.
FORCA BARCA!
Nagyon örülök a továbbjutásnak,és én azt mondom,hogy megérdemeltük.
Azért,mert a Chelsea undoritó stílusa ellenére,próbáltuk játszani a saját játékunkat,nem bunkerfociztunk.
Viszont. Pep-et tegnap sem értettem,hogy miért csak a 84.percben cserélt,de mind1,legalább továbbjutottunk.
A másik dolog,hogy 1szer találtuk el a kaput,az utolsó előtti percben.
Ez megmutat valamit.. TÁVOLRÓL KELL PRÓBÁLKOZNI
A gól sem 2méterről bepasszolt guritás volt..

Mert,hogy a MU is ilyen játékot fog játszani abban teljesen biztos vagyok.
És láthattuk nem 1x nyílt lövési lehetőség Messi,Xavi,Iniesta,Eto'o előtt olyan 18-22méterre a kaputól. El kell vállalni,mert tegnap is továbbvittük és elvesztettük a zsugát.
Remélem Pep észrevette,és fogunk lövöldözni legközelebb,a MU ellen.
Egyébként csupa szív a csapat,és küzdenek télleg az utolsó pillanatokig.
FORCA BARCA!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát pedig a legkönnyebb dolgom lesz, mindig is a BARCA volt az első nekem, szimpatizálok a M.U.val,és tisztelem is őket,(ezért örülök,h ők is eljutottak ide)de nem okoz gondot az sem, ha kitömné a BARCA a M.U.t. Manchester tavaly megnyerte, akkor úgy éreztem meg is érdemlik, idén elhódítjuk tőlük. és nagyon nagy marha lennék,ha nem élőbe nézném ezt a meccset.gekkodan írta:
Miki! Téged meg baromira nem irigyellek a döntőre, mert mondhatod, hogy Barca ide-oda, nem lesz könnyű dolgod. Lehet felvételről kéne nézned
+ ha ne Adj Isten kikapnánk tőlük, akkor nem olyan csapat nyeri ellenünk a kupát,akit rühellek, de erre gondolni sem akarok, megnyerjük, de legalább olyan nehéz lesz mint a mai!

-
- Director del Fútbol
Ez a csapat már most maradantót alkotott! Köszönöm az idei évet és a 3 kupa esélyt, még így Májusban is!!!!
Miki! Téged meg baromira nem irigyellek a döntőre, mert mondhatod, hogy Barca ide-oda, nem lesz könnyű dolgod. Lehet felvételről kéne nézned

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Az ilyen csapatok ellen egy nagyon jó taktika van és kizártnak tartom h ezt Pep miért nem próbálja erőltetni mégpedig ez a 20ról lövöldözni... és lássunk csodát, hogy rúgtuk a gólt? Na ja, egyszer kellett csak eltalálni a kaput... Xavi, Ini, Yaya, Keita, Messi próbálkozhatna ilyenkor kicsit többet, mikor még Drogba típusú playák is a 11-es pontuknál védekeznek. Egyedül Henry lóg ki a sorból ilyen téren, ő néha megpróbálja. Azért jövőre egy Riberyt szívesen elnézegetnék ahogy néha el-el sülögetne a lába... (sry ha kicsit off és inkább Pep topicba illik)ozsimiki írta:Akkor leszünk egyértelműen a világ legjobb csapata, ha az ilyen taktikát alkalmazó ellenfelet is magabiztosan,és kétségtelenül tudjuk legyőzni.
Egyetértek Miki.
Viszont én úgy látom,gondolom,hogy a 05/06os csapat teljesen más,mint a mostani.
ott azért volt a támadó szekcióban pár magasabb erősebb játékos.
Pl emlékszek,mikor Gattuso csak őgy lepattant Ronaldinhoról.
Sajna ilyen,meg hasonló nem fog megtörténni Messivel,Iniestaval,mert egyszerűen alacsonyak,és fizikailag nincsennek egy szinten az ilyen Pitbullokkal.
Ezért is lesz nagyon nehéz a döntő. Ferdinand-Vidic két Pitbull,róluk őgy fogunk lepattani,mint a bogár. Ezért lesz nagyon fontos Eto'o-Henry duo,hogy mennyire tudják majd kihasználni azt,hogy nem 170cm magasak.
De teljesen igazad van. Addig nem vagyunk Európa királyai,ameddig nem nyerünk egy ilyen meccset 2góllal magabiztosan.
Mondjuk szerintem nagyon látszódott a sok hiányzó,az is,hogy KP nem igazán volt Keita-Sergi duóval,de nem baj lényeg a döntő,és,hogy Puyol játszhat majd.
FORCA BARCA
Viszont én úgy látom,gondolom,hogy a 05/06os csapat teljesen más,mint a mostani.
ott azért volt a támadó szekcióban pár magasabb erősebb játékos.
Pl emlékszek,mikor Gattuso csak őgy lepattant Ronaldinhoról.
Sajna ilyen,meg hasonló nem fog megtörténni Messivel,Iniestaval,mert egyszerűen alacsonyak,és fizikailag nincsennek egy szinten az ilyen Pitbullokkal.
Ezért is lesz nagyon nehéz a döntő. Ferdinand-Vidic két Pitbull,róluk őgy fogunk lepattani,mint a bogár. Ezért lesz nagyon fontos Eto'o-Henry duo,hogy mennyire tudják majd kihasználni azt,hogy nem 170cm magasak.
De teljesen igazad van. Addig nem vagyunk Európa királyai,ameddig nem nyerünk egy ilyen meccset 2góllal magabiztosan.
Mondjuk szerintem nagyon látszódott a sok hiányzó,az is,hogy KP nem igazán volt Keita-Sergi duóval,de nem baj lényeg a döntő,és,hogy Puyol játszhat majd.
FORCA BARCA
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ugyanúgy örülve a mai továbbjutásnak, pár dolgot megjegyeznék:
Akkor leszünk egyértelműen a világ legjobb csapata, ha az ilyen taktikát alkalmazó ellenfelet is magabiztosan,és kétségtelenül tudjuk legyőzni. tavaly egy gyengébb (agyban) Barca nem bírt a M.U.val, most egy nagyon jó Barca egyszer találta el a kaput,és nem került egyszer sem ziccerbe a Chelsea ellen. itt jön az elő, hogy a Bl-hez szerencse is kell,és ezek ellenére is megnyerhetjük a címet bőven.
Csupán azért írtam amit, mert a 06os sikerünk alkalmával SZERINTEM sokkal inkább felnőttünk az ilyen taktikus ellenfeleink mellé is,és tudtunk változtatni a mindenki által ismert játékunkon, mint idén. nem véletlen az a cím, egy bunkerfocit játszó Milan ellen idegenben, a megfelelő eszközöket bevetve, nyertünk. hazai pályán sem borult fel a pálya,és döntőbe jutottunk.
Előtte a Chelsea-t idegenben, úgy győztük le, hogy nem volt érezhető az ami ma, hogy az ő akaratuk érvényesül. Majd otthon sem volt kérdéses a továbbjutásunk egy pillanatig sem.
Nem vagyok elégedetlen, de arról képet kaphattunk,h meg lehet fogni ezt a csapatunkat, és akkor nem elég az eddig (mások ellen) gálázásra is bőven elegendő taktika, játékfelállás.
de mivel már fentebb írtam, Bl az vmilyen szinten lutri, így idén ezek ELLENÉRE is leeshet a cím, legnagyobb örömömre.
Akkor leszünk egyértelműen a világ legjobb csapata, ha az ilyen taktikát alkalmazó ellenfelet is magabiztosan,és kétségtelenül tudjuk legyőzni. tavaly egy gyengébb (agyban) Barca nem bírt a M.U.val, most egy nagyon jó Barca egyszer találta el a kaput,és nem került egyszer sem ziccerbe a Chelsea ellen. itt jön az elő, hogy a Bl-hez szerencse is kell,és ezek ellenére is megnyerhetjük a címet bőven.
Csupán azért írtam amit, mert a 06os sikerünk alkalmával SZERINTEM sokkal inkább felnőttünk az ilyen taktikus ellenfeleink mellé is,és tudtunk változtatni a mindenki által ismert játékunkon, mint idén. nem véletlen az a cím, egy bunkerfocit játszó Milan ellen idegenben, a megfelelő eszközöket bevetve, nyertünk. hazai pályán sem borult fel a pálya,és döntőbe jutottunk.
Előtte a Chelsea-t idegenben, úgy győztük le, hogy nem volt érezhető az ami ma, hogy az ő akaratuk érvényesül. Majd otthon sem volt kérdéses a továbbjutásunk egy pillanatig sem.
Nem vagyok elégedetlen, de arról képet kaphattunk,h meg lehet fogni ezt a csapatunkat, és akkor nem elég az eddig (mások ellen) gálázásra is bőven elegendő taktika, játékfelállás.
de mivel már fentebb írtam, Bl az vmilyen szinten lutri, így idén ezek ELLENÉRE is leeshet a cím, legnagyobb örömömre.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Úgy gondolom, mindent, elmond a csapatról az a megnyilvánulás, h 2 félidőben, minden gól után, mentek a sarokba megköszönni a szurkolóknak, h elkísérték őket.
Messiről meg nem is beszélve.
Messiről meg nem is beszélve.

-
- Entrenador del Barça
lionelfan írta:Lécci valaki írja már le az utolsó 4 Bajnoki fordulóját a Barcának!!
itt meg tudod nézni:
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... rtits.html
- danko94
- Entrenador del Barça
35. FORDULÓ, 2009. MÁJUS 10.lionelfan írta:Lécci valaki írja már le az utolsó 4 Bajnoki fordulóját a Barcának!!
Valencia–Real Madrid
Barcelona–Villarreal
36. FORDULÓ, 2009. MÁJUS 17.
Villarreal–Real Madrid
Real Mallorca–Barcelona
37. FORDULÓ, 2008. MÁJUS 24.
Real Madrid–Real Mallorca
Barcelona–Osasuna
38. FORDULÓ, 2008. MÁJUS 31.
Deportivo La Coruna–Barcelona
Osasuna–Real Madrid
Barcelona vs. CF Villarreallionelfan írta:Lécci valaki írja már le az utolsó 4 Bajnoki fordulóját a Barcának!!
Mallorca vs. Barcelona
Barcelona vs. Osasuna
Deportivo La Coruna vs. Barcelona

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Lécci valaki írja már le az utolsó 4 Bajnoki fordulóját a Barcának!!