ez most hogy jön ideMr. Master írta:Tényleg, akkor hogy is lesz a meccs közvetítése? már nagyon várom a mai sztármeccset.

Larsson helyére.boggabor írta:Vegre lattam jatszani es imadom ot mert argentin, de tobbet egyenlore nehez mondani rolla bar kivancsi lennek ki helyere igazoltuk
Oan fiatal játékosokra gondoltam, akkik még nem futottak be.Stike írta:Mert az atletikó biztos eladja és nem kis csapat fogja megvenni.
Probálnánk megvbenni C. Ronaldót, szeritnem nem sikerülne
Mitol lenne megvásárolhatatlan?Stike írta:Egy év múlva Torres megvásárolhatatlan leszLG írta:Nem lesz igazad!Stike írta:Szerintem meg jönni fog Torrrrres, és szükség is lesz rá mert én valahogy úgy vagyok vele, hogy lassan elfeledhetjük Larsont (persze ne legyen igazam)En is orulnék Torresnek, de még lehetne 1 évet várni.
Egy év múlva Torres megvásárolhatatlan leszLG írta:Nem lesz igazad!Stike írta:Szerintem meg jönni fog Torrrrres, és szükség is lesz rá mert én valahogy úgy vagyok vele, hogy lassan elfeledhetjük Larsont (persze ne legyen igazam)En is orulnék Torresnek, de még lehetne 1 évet várni.
Nem lesz igazad!Stike írta:Szerintem meg jönni fog Torrrrres, és szükség is lesz rá mert én valahogy úgy vagyok vele, hogy lassan elfeledhetjük Larsont (persze ne legyen igazam)
azért én egy középsővédőt még el tudnék képzelni,mert ott lesz Puyol,meg Edmílson,ha minden igaz,de még egy hasonló szintű védő elkellene,mert sztem Oleguer kicsit kilóg ebből a Barcából.Grege írta:Én még azt is hozzátenném, hogy nem vagyunk mi Margit, hogy tényleg minden nyáron csak úgy poénból a padra vegyünk egy "sztárt", és nem is illene ez a mostani vezetéshez. Ha szükség lesz rá, akkor megveszik, addig nem, és ez így helyes...
Igazából az utóbbi pár hétben többször is elgondolkoztam, hogy vajon a nyáron melyik részt kéne megerősíteni a csapatban, de nem nagyon találtam ilyet...Annyi baj legyen... Valakinek ötlete van? Max a védelembe még egy középső védőt és egy cserét Bellettinek. Bár arra meg ott lesz Gabri, ááááá, túl jó a csapat, minek nekünk igazolások?
![]()
![]()