Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na ezzel teljesen egyet értek,,amúgy ilyenkor mit mondd LAPORTA Frenkinek????Enrique írta:Most őszintén, Rijkaard mit tehet arról, h hagyják Dinnyóék a Deport feljönni, amikor már a padlón vtak.. ?!![]()
Kapott a csapat egy balszerencsés gólt, (fogjuk rá, bár a kipattanónál mi volt mááár?? ) de utána király volt mindenki, ki lett ütve szép magyarosan a Depor. Ami utána következett az csak a játékosokon múlt, nem Franken...
Ne már! Egy napon született anyukámmal (csak 6 évvel később)? Hát akkor, mivel még benne vagyok a 8 napban, boldog születésnapot!Charlie írta:A mester ma 43éves!
C.
A Portónak is ennyivel gyengébb volt a kerete, ott sokkal irányítóbb volt. Most azér itt van Ronaldinho, aki jobb játékos nála,(és még Xavi is ide tartozik), tehát nem ő irányít, és a szabadrúgásokat sem ő lövi...Rapika írta:Az a baj,hogy ő mindig így játszik!
Tudod mikor volt jó gamer?
A PORTÓBAN!
Ott nem volt gond a tötyörészés!
Védjátek be,nem érdekel!
be is védjük. tavaly az egyik legfontosabb tagja volt a csapatnakRapika írta:Az a baj,hogy ő mindig így játszik!
Tudod mikor volt jó gamer?
A PORTÓBAN!
Ott nem volt gond a tötyörészés!
Védjátek be,nem érdekel!
Nagyon jó játékos aza Deco. Csak most nem nagyon megy neki.Rapika írta:Az a kicsi változtatás részemről deco lenne!
Úlyra "útálom"!
Van Bommel meg Messi oszt kész a kezdő, meg változtat egy kicsit a középpályán!Ennyi!Rapika írta:Jah,legyen boldog!
Jobb kezdőcsapatot is összeállíthatott volna!
Tudom h nem bírod, ettol fuggetlenul sok dolgban 1etértek veled.antiimperialista írta:Átestem volna? Eddig is mindig azt írtam, hogy szerintem nem jó edző. Most azért, mert egyszer végre jó húzásai voltak, nem fogom dicsőíteni. Főleg úgy nem, hogy az előző hetekben meg folyamatosan hülyeségeket csinált.
És érzelmi okai is vannak annak, hogy nem bírom, ugyanis kipixázta a két kedvenc játékosomat a kedvenc csapatomból. De a fentieknek semmi köze nincs az érzelmekhez.