2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
LE fiatal centert keresett - és ő az. Sok szóba hozott inkább Neymar helyére lett volna jó - de ott már Arda van. Center legfeljebb fiatal brazil lett volna, de azoknál Alcacer valószínűleg nem csak per pillanat jobb.Subinho írta:Örülök neki, szerintem jó igazolás, a Nolito, Vietto párostól jobb, Gameiro meg halva született ötlet volt, nem jött volna padozni. Láthattuk az utóbbi 2-3 évben a ligában, szerintem ügyes játékos. Meglepett h nem került az EB utazó keretbe... most majd bizonyíthat. Fiatal, lendületes, remélem sok gólt fog lőni és esetleg pár év múlva méltó utódja lesz Luisnak! Hajrá!!!
visca el barca írta:szerencse, hogy nem ő írta, különben be kellene számoltatni - szóban és írásban is - a vezetőség felé.
Az jo, mert a kepen 21-e vanMessiNeymarSuarez írta:
Kiderült hogy a Real drukkerek szerkesztették a képet, de annyira bénán hogy a dátumot se találták el mert nem is meccseltünk akkor
2011 oktober 11-én nem is játszottunk![]()
![]()
voltam olyan hülye és végigpörgettem a twitterjét, mondanom sem kell, nem találtam meg a képen látható bejegyzéseket, viszont ha igazak is voltak hülye lett volna nem törölni őket.
Hát reméljük, hogy nem Pákónak.visca el barca írta:szerintem sokkal fontosabb, hogy hogy kell ejteni a nevétpalesz77 írta:A legfontosabb kerdest meg nem is boncolgattuk, hanyas szamot fogja vajon viselni?![]()
Na takarodjvisca el barca írta:szerintem sokkal fontosabb, hogy hogy kell ejteni a nevétpalesz77 írta:A legfontosabb kerdest meg nem is boncolgattuk, hanyas szamot fogja vajon viselni?![]()
André Gomesnek lett volna jó a 15-ős, akkor a cseretámadóhoz jobban illő 21-es mehetne neki.palesz77 írta:A legfontosabb kerdest meg nem is boncolgattuk, hanyas szamot fogja vajon viselni?En a 16-osra tippelek, a Valenciaban is abba tolta eleinte, elotte meg 26-os volt a Getafeban, lehet van valami kotodese a 6-oshoz..
szerintem sokkal fontosabb, hogy hogy kell ejteni a nevétpalesz77 írta:A legfontosabb kerdest meg nem is boncolgattuk, hanyas szamot fogja vajon viselni?![]()
Ha jól emlékszem Madridomon szúrta ki a szemem a posztpalesz77 írta: MNS: Nem tudom te milyen forditasokat olvastal arrol az Asensio interjurol, de ezek kozul egyiket se igy mondta..