Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt nem erről van szó, csak, hogy rengetegen Stegent vették elő a hasonló gólokért, mint amilyeneket Bravo kapott. Nem az övé ez egyértelmű, csak sokszor ki lett elemezve, hogy biztos oda lehetett volna érni meg Bravo kivédte volna stb. Övé voltak a Celta ellenik is, mikor egy az egyben vezették akkor is be lett magyarázva, hogy kis bravúrral ki lehtett volna fogni ezért nem klasszis és hasonlók.Bob_Marley írta:Én nem értem ezt a stílust, meg hogy kiforgatják az ember szavait. Ha Bravo hibázik megkapta, ennyit a kettős mércéről. Most arról nem tehet, hogy ő kevesebbet hibázik.
kanty írta:
Ezt kellene valahogy megérteni, csak nem igazán sikerül a nagy többségnek.
Első félidőben volt egy viszonylag fontos védése, a gólokról meg nem tehetett. A mágikus erő sugárzás pedig nem jött össze, mert hátul ugyanúgy voltak hibák, mint mikor a német állt a kapuban.
Rohadt nagy túlzás ez. Lehet voltak szélsőséges vélemények, de a nagy többség mindig is elismerte a német tehetségét. A védéseit is megdicsérték, amilyen gólokat kapott azok lettek kivesézve.TripleH írta:Ugye itt meglehet magyarázni de Stegen sokak szemében az összes gólnál FGY volt, erről ennyit.
Ezt kellene valahogy megérteni, csak nem igazán sikerül a nagy többségnek.csababarca írta:
Csak remélem látják a németet szidók,hogy a kiszolgáltatottság ellen nehéz tenni (első gól).
A második meg olyan volt amiért a németet karóba húzta volna a társaság, holott nem potya.
mér is kéne?TripleH írta:Akkor most remélem ide is jönnek a hasonló kommentek mint a stegen topicba.
Amennyiben Stegen Vigóban.hajnesz írta:Hány gólban volt benne?
Nem vagyok benne biztos, hogy nem kéne módosítani a rotálásuk módján. Az ilyen Levante, Celta Vigo, Granada elleni meccsek szerintem mereven nem hiányoznak Bravonak, viszont TS-t formában tartaná. Bravo viszont nyilván szívesen védene a BL-ben is. Szerintem mindkettőjüknek jót tenne ha egy kicsit jobban ell lenne osztva.Kovbal88 írta:Más a helyzetük, Stegen készült évekig a Barcába, Bravonak meg jött a lehetőség! Nyilván másként is élik meg. Az egyik véd folyamatosan hétről hétre, a másik meg szinte úgy (ő Stegen) hogy szinte nulla hibázási lehetőség kemény meccseken. A koruk se azonos és a chileinek most nagyon összejöttek a dolgok természetes hogy nyugodtabb. Fordított helyzetbe, lehet nem lenne az ennyire.Mindenki tegye fel magának a kérdést, kit látva nyugodtabb a meccset illetően? Szerintem ez egyelőre egyértelműen Bravo. A csávó faarccal végig sétálna a parázson.
Más a helyzetük, Stegen készült évekig a Barcába, Bravonak meg jött a lehetőség! Nyilván másként is élik meg. Az egyik véd folyamatosan hétről hétre, a másik meg szinte úgy (ő Stegen) hogy szinte nulla hibázási lehetőség kemény meccseken. A koruk se azonos és a chileinek most nagyon összejöttek a dolgok természetes hogy nyugodtabb. Fordított helyzetbe, lehet nem lenne az ennyire.Mindenki tegye fel magának a kérdést, kit látva nyugodtabb a meccset illetően? Szerintem ez egyelőre egyértelműen Bravo. A csávó faarccal végig sétálna a parázson.
A teljesítménye ingadozó még meccsen belül is és vannak meggondolatlan cselekedetei. Bravo is hibázik, mert mindenki hibázik, de Bravo-ra sok mindent lehetne mondani, de hogy hektikus lenne az biztos nem.S.Agüero írta:Ez mit jelent? Egyik meccsen jól véd, aztán utána szerinted elfelejt védeni?Szerintem még nincs kész arra, hogy megkapja konstans a bajnokikat
Szerintem ennél ideálisabban ezt a szitut nem lehet kezelni. Tehetséget nem vitatom és más se. De egyelőre egy tehetséges kapusról beszélünk, és semmit többről . Fel kell építeni, hogy megfelelő szintre kerüljön. Ehhez pedig megkapja a kupa meccseket. Nem elhanyagolásról van szó, nem arról van szó hogy lemondtak volna róla. Csapat érdek ezt kívánja. Jó vicc lenne ha azért kellene védenie, mert ő a fiatalabb.Normandia írta:
Az összehasonlìtás a szituáció érzékeltetése végett volt és nem a csapaton betöltött pozìciója alapján.
Senki, még a legelvakultabb MATS rajongók sem degradálták le Bravo-t. Sőt, egytől egyik jó, megbìzható kapusnak tartja, velem együtt, csak nem a jövő kapusának. Nálunk MATS a jövő kapusa és nem Bravo. Ebben a srácban van potenciál, amit azért bizonyìtott is a BL-ben és a királykupában is. Az általad hiányolt magabiztosságot meccsekkel tudja megszerezni és nem kispaddal. Én azt nem hinném, hogy Bravo annyira odalenne, ha a kupákban védene. Pont neked kellene megértened, aki a csapatot nézi és nem az egyént, hogy miért lehetne fontos a jövőre nézve a fiatal védetése.
Egyébként ezek a vélemények annyit érnek, amennyire Lucho döntése meg nem születik, mert hát az ő döntése a mérvadó és nem a mi kìvánalmunk.![]()
Egy biztos akámelyik véd én drukkolok nekik, fenntartva a véleményemet erről.
Az összehasonlìtás a szituáció érzékeltetése végett volt és nem a csapaton betöltött pozìciója alapján.Normandia írta:Bob_Marley írta: Mezőnyjátékossal felesleges összehasonlítani. Bravo-ról beszéltek úgy mint aki egy szinte senkiházi lenne. Az hogy x éve ott van az egyik legjobb bajnokságban és kiemelkedett, plusz valamiért a válogatottban is összehozott vagy 100 meccset. És lenyomott tavaly egy kiváló szezont. Én erre tenném fel a kérdést, hogy mit kellene még tennie? Egyszerűen nálam nem is vita tárgya, hogy ki védjen a bajnokságban. A németről meg itt mindenki jós, egyelőre egy tehetséges kapus maradjunk annyiban. Bravo jelenleg még jobb hálóőr és megbízhatóbb.
[/quote]Bob_Marley írta: Mezőnyjátékossal felesleges összehasonlítani. Bravo-ról beszéltek úgy mint aki egy szinte senkiházi lenne. Az hogy x éve ott van az egyik legjobb bajnokságban és kiemelkedett, plusz valamiért a válogatottban is összehozott vagy 100 meccset. És lenyomott tavaly egy kiváló szezont. Én erre tenném fel a kérdést, hogy mit kellene még tennie? Egyszerűen nálam nem is vita tárgya, hogy ki védjen a bajnokságban. A németről meg itt mindenki jós, egyelőre egy tehetséges kapus maradjunk annyiban. Bravo jelenleg még jobb hálóőr és megbízhatóbb.