Claudio Bravo

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány pontra értékeled az idei szezonját?

1
0
0 szavazat
2
0
0 szavazat
3
0
0 szavazat
4
0
0 szavazat
5
1
2%
6
0
0 szavazat
7
6
14%
8
12
29%
9
15
36%
10
8
19%

Szavazatok száma: 42
Chino
Llegenda del Barça

2015.10.03. 18:55:01

Bob_Marley írta:Én nem értem ezt a stílust, meg hogy kiforgatják az ember szavait. Ha Bravo hibázik megkapta, ennyit a kettős mércéről. Most arról nem tehet, hogy ő kevesebbet hibázik. :D
Itt nem erről van szó, csak, hogy rengetegen Stegent vették elő a hasonló gólokért, mint amilyeneket Bravo kapott. Nem az övé ez egyértelmű, csak sokszor ki lett elemezve, hogy biztos oda lehetett volna érni meg Bravo kivédte volna stb. Övé voltak a Celta ellenik is, mikor egy az egyben vezették akkor is be lett magyarázva, hogy kis bravúrral ki lehtett volna fogni ezért nem klasszis és hasonlók.

Ezért kéne objektívebben látni, mert az a normális, ha a mai kettőnél sem a kapust vesszük elő.

Bár a nyakamat rá, hogy Rico ezeket is védte volna, minden összejött neki.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.03. 18:38:49

Én nem értem ezt a stílust, meg hogy kiforgatják az ember szavait. Ha Bravo hibázik megkapta, ennyit a kettős mércéről. Most arról nem tehet, hogy ő kevesebbet hibázik. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.03. 18:29:38

kanty írta:
Ezt kellene valahogy megérteni, csak nem igazán sikerül a nagy többségnek.

Első félidőben volt egy viszonylag fontos védése, a gólokról meg nem tehetett. A mágikus erő sugárzás pedig nem jött össze, mert hátul ugyanúgy voltak hibák, mint mikor a német állt a kapuban.

Én elengedem, felesleges,mert kiforgatják az ember szavait, és addig csűrik-csavarják, még totál másról van már szó,és kijönnek "győztesen".
Kapusok topikjába sem írok, mint ahogy Busiéba sem, teljesen felesleges úgy látom.

Mindemellett nem érdekel ki véd, legyen minél kevesebb a bekapott gól száma,aztán kész.
Csak a kettős mércét kéne félredobni pár másodpercig egyes embereknek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.03. 18:24:47

TripleH írta:Ugye itt meglehet magyarázni de Stegen sokak szemében az összes gólnál FGY volt, erről ennyit.
Rohadt nagy túlzás ez. Lehet voltak szélsőséges vélemények, de a nagy többség mindig is elismerte a német tehetségét. A védéseit is megdicsérték, amilyen gólokat kapott azok lettek kivesézve.

Én tényleg csak azt nem értem, hogy ez most akkor boldogsággal tölt el bárkit, hogy gólt kapott Bravo? Nyilván nem, de ezt írtam meccs előtt is, hogy most valaki direkt az ő teljesítményét vesézi ki. Úgymond Bravo védők amikor potyát kapott tavaly, szintén meglett jegyezve. De most már kb ott tartunk, hogy de bezzeg. Nincs de bezzeg, Bravo jobb kapus, megbízhatóbb kapus, de attól még ugyanúgy kaphat gólt. Olyanról sem volt szó, hogy bevehetetlen a kapuja meg Isten lenne. Ma is jól jellemzi milyen amúgy Bravo. Komoly extrát nem nyújtott, de végig hozott egy fix teljesítményt, amiben sajnos benne volt két gól. Igen kapott kettő gólt.

Mi az, hogy FGY? Ez megint valami új szleng?.....
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.03. 18:21:35

csababarca írta:
Csak remélem látják a németet szidók,hogy a kiszolgáltatottság ellen nehéz tenni (első gól).
A második meg olyan volt amiért a németet karóba húzta volna a társaság, holott nem potya.
Ezt kellene valahogy megérteni, csak nem igazán sikerül a nagy többségnek.

Első félidőben volt egy viszonylag fontos védése, a gólokról meg nem tehetett. A mágikus erő sugárzás pedig nem jött össze, mert hátul ugyanúgy voltak hibák, mint mikor a német állt a kapuban.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
TripleH
Entrenador del Barça

2015.10.03. 18:14:06

Ugye itt meglehet magyarázni de Stegen sokak szemében az összes gólnál FGY volt, erről ennyit.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.03. 18:13:58

Senki nem szidja.
Megint a szövegértelmezés fájdalmasan nehéz egyeseknek.

Én személy szerint csak arra akartam kilyukadni,hogy vannak olyan meccsek, szituk,hogy teljesen mindegy ki áll a kapuban. A mai ilyen volt, konkrétan nem tehetett egyikről sem, mégis,itt mikor a német állt a kapuban,olyan legendák szövődtek Bravoról,hogy Isten se tudna neki gólt lőni.
Ez nem tetszett/tetszik, pont megmutatta a mai is,hogy amikor kiszolgáltatott vagy, akkor csak a szerencsében bízhatsz.
Mint Rico pl Sandronál, aki telibeverte a kapufát.

Nekem mindegy ki véd, de amíg Matyi nincs elfelejtve pl kezdőként, illetve ilyen szituációkat okoznak a védők hátul, addig teljesen felesleges szidni a kapust, legyen az Stegen,vagy Bravo.

(Nolito emelése meg klasszis megoldás volt, váratlan, ha azóta ott áll Nolito és próbálkozna se találta volna el úgy mégegyszer.)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.10.03. 18:04:36

Csak érdeklődésképpen: Mit tehetett volna a 2. gólnál (viccen kívül érdekel). Tény, ha kivédi, benne lenne az idei top5 védésben, szóval nem volt háríthatatlan, de ezen felül nem tudok a gólról mást mondani. Kb. a 11-es pontról fejelt, oda nem mozdulhatott ki. Arról a gólról 2 ember tehet:
Piqué,aki a labdát nézte, és nem az embert, és Mathieu, aki beragadt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.03. 18:04:02

Ne menjünk ebbe bele, mert amiket kapott az totál kiszolgáltatott volt, de hogy Nolito átemeli Stegent, az nem biztos és ezen ment leginkább a vita.

Nem úszta meg gól nélkül, voltak fontos védései, de az egyik bekapott gólt nagy bravúrral kilehetett volna talán szedni. Őt is megzavarták a gólok, a második félidőben több pontatlan megjátszása volt, pedig az elsőben nagyon jól dobálta és rúgdosta ki a labdákat.
Kép
Kép
Kép
Pavel
Entrenador del Barça

2015.10.03. 18:02:49

Ilyen a kapussors. Kapott 2 gólt a semmiből.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.10.03. 18:02:37

TripleH írta:Akkor most remélem ide is jönnek a hasonló kommentek mint a stegen topicba.
mér is kéne? :D vagy akkor ha mostantól gólt kap, akkor mindig elő lesz véve, mert szegény Stegen is le lett oltva, amikor félpályáról kapott gólokat? sztem is túlzásba lett vive már Stegen fikázása, de most ettől felesleges meghülyülni Bravoval kapcsolatban is...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.03. 18:00:34

hajnesz írta:Hány gólban volt benne? :D
Amennyiben Stegen Vigóban.
Aztán jött is a mocskolódás.

Csak remélem látják a németet szidók,hogy a kiszolgáltatottság ellen nehéz tenni (első gól).
A második meg olyan volt amiért a németet karóba húzta volna a társaság, holott nem potya.

De megmagyarázható a két gól,hogy még azt hitte a védelem,hogy a német áll mögöttük,ezért nem voltak magabiztosak.

(nem Bravot szidom,mielőtt valaki félreértelmezné, eszembe sincs a nyakába varrni a vereséget,még minimális szinten se.)
Leon
Director del Fútbol

2015.10.03. 17:58:37

Nagy nulla volt épp mint Ter Stegen, mind az 5 gólban benne volt,ja csak 2 volt?Nem baj az is az ő hibája!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.10.03. 17:56:39

Hány gólban volt benne? :D
TripleH
Entrenador del Barça

2015.10.03. 17:52:56

Akkor most remélem ide is jönnek a hasonló kommentek mint a stegen topicba.
Chino
Llegenda del Barça

2015.10.03. 13:51:37

Pont a Sevilla ellen potyázott tavaly egy nagyot, ami két pontunkba került. Jó lenne, ha ezt most néhány bravúrral kamatostól visszafizetné nekik. Már ha ő játszik.
Forca Barca!!!!
Nero.
Llegenda del Barça

2015.10.03. 12:17:09

Végre ma visszatér a kezdőbe, ahová való. Tuti durrogtatni fog a Sevilla és nagyon kéne a 3 pont, úgyhogy remélem úgy véd majd és úgy állítja majd fel maga előtt a védelmet, ahogy szokta.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Feast4
Director del Fútbol

2015.09.19. 14:23:24

Kovbal88 írta:
Mindenki tegye fel magának a kérdést, kit látva nyugodtabb a meccset illetően? Szerintem ez egyelőre egyértelműen Bravo. A csávó faarccal végig sétálna a parázson.
Más a helyzetük, Stegen készült évekig a Barcába, Bravonak meg jött a lehetőség! Nyilván másként is élik meg. Az egyik véd folyamatosan hétről hétre, a másik meg szinte úgy (ő Stegen) hogy szinte nulla hibázási lehetőség kemény meccseken. A koruk se azonos és a chileinek most nagyon összejöttek a dolgok természetes hogy nyugodtabb. Fordított helyzetbe, lehet nem lenne az ennyire.
Nem vagyok benne biztos, hogy nem kéne módosítani a rotálásuk módján. Az ilyen Levante, Celta Vigo, Granada elleni meccsek szerintem mereven nem hiányoznak Bravonak, viszont TS-t formában tartaná. Bravo viszont nyilván szívesen védene a BL-ben is. Szerintem mindkettőjüknek jót tenne ha egy kicsit jobban ell lenne osztva.
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.09.19. 11:50:37

Mindenki tegye fel magának a kérdést, kit látva nyugodtabb a meccset illetően? Szerintem ez egyelőre egyértelműen Bravo. A csávó faarccal végig sétálna a parázson.
Más a helyzetük, Stegen készült évekig a Barcába, Bravonak meg jött a lehetőség! Nyilván másként is élik meg. Az egyik véd folyamatosan hétről hétre, a másik meg szinte úgy (ő Stegen) hogy szinte nulla hibázási lehetőség kemény meccseken. A koruk se azonos és a chileinek most nagyon összejöttek a dolgok természetes hogy nyugodtabb. Fordított helyzetbe, lehet nem lenne az ennyire.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.19. 10:40:32

Bravo: "Florenzi's goal was great. At Barça, risk is higher as you play further off your line. Almost conceded similar goal against Malaga. Goalkeepers know they will be criticized. We're used to it since we were kids and we can take a lot. We have to get used to it."

Ez szimpatikus volt tőle, főleg a Málagás rész. Néha kicsit furák nekem a nyilatkozatai, de igazából csak őszinte és baromi magabiztos, azért mond kétértelmű dolgokat szerintem időről időre. Most nem pont erre gondolok, hanem a nyár végi kijelentésére, hogy ha aggódna a helyéért, akkor már visszatért volna. Ott kicsit úgy éreztem, hogy lehet van mégis azért némi ellentét a két kapus közt, és annyira nem kedvelik egymást, de akkor most Bravo kihasználhatta volna a lehetőséget, és odaszúrhatott volna kicsit, ehelyett magát is "besarazta", szimpatikus volt ez most.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 19:05:06

S.Agüero írta:
Szerintem még nincs kész arra, hogy megkapja konstans a bajnokikat
Ez mit jelent? Egyik meccsen jól véd, aztán utána szerinted elfelejt védeni? :D
A teljesítménye ingadozó még meccsen belül is és vannak meggondolatlan cselekedetei. Bravo is hibázik, mert mindenki hibázik, de Bravo-ra sok mindent lehetne mondani, de hogy hektikus lenne az biztos nem.

Múltkor írta valaki le egyszerűen. Mindenki tegye fel magának a kérdést, kit látva nyugodtabb a meccset illetően? Szerintem ez egyelőre egyértelműen Bravo. A csávó faarccal végig sétálna a parázson.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.09.12. 18:51:58

Szerintem még nincs kész arra, hogy megkapja konstans a bajnokikat
Ez mit jelent? Egyik meccsen jól véd, aztán utána szerinted elfelejt védeni? :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 18:45:45

Normandia írta:
Az összehasonlìtás a szituáció érzékeltetése végett volt és nem a csapaton betöltött pozìciója alapján.
Senki, még a legelvakultabb MATS rajongók sem degradálták le Bravo-t. Sőt, egytől egyik jó, megbìzható kapusnak tartja, velem együtt, csak nem a jövő kapusának. Nálunk MATS a jövő kapusa és nem Bravo. Ebben a srácban van potenciál, amit azért bizonyìtott is a BL-ben és a királykupában is. Az általad hiányolt magabiztosságot meccsekkel tudja megszerezni és nem kispaddal. Én azt nem hinném, hogy Bravo annyira odalenne, ha a kupákban védene. Pont neked kellene megértened, aki a csapatot nézi és nem az egyént, hogy miért lehetne fontos a jövőre nézve a fiatal védetése.
Egyébként ezek a vélemények annyit érnek, amennyire Lucho döntése meg nem születik, mert hát az ő döntése a mérvadó és nem a mi kìvánalmunk.:-D
Egy biztos akámelyik véd én drukkolok nekik, fenntartva a véleményemet erről.
Szerintem ennél ideálisabban ezt a szitut nem lehet kezelni. Tehetséget nem vitatom és más se. De egyelőre egy tehetséges kapusról beszélünk, és semmit többről . Fel kell építeni, hogy megfelelő szintre kerüljön. Ehhez pedig megkapja a kupa meccseket. Nem elhanyagolásról van szó, nem arról van szó hogy lemondtak volna róla. Csapat érdek ezt kívánja. Jó vicc lenne ha azért kellene védenie, mert ő a fiatalabb. :D Bravo jobb ezért véd ő, a német pedig tehetséges és hogy tanuljon megkapja a kupákat. Mikor eljut arra a szintre akkor meg megkapja ő a bajnokságot is. Ezt kellene felfognia neki is, hogy az ő és a csapatérdekei is ezek. Szerintem még nincs kész arra, hogy megkapja konstans a bajnokikat, aztán most lehet letol 4-5 olyan meccset hogy hú és azt mondjuk ez igen. Lehetőség van előtte, tessék bizonyítani. De egyelőre szerintem az nem lehet vita tárgya, hogy Bravo a jobb és megbízhatóbb kapus. A német előtt még rengeteg év van, ha nem idén akkor jövőre vagy azután átveszi az egyes mezt, minden attól függ mennyit tud fejlődni.
Kép
Kép
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.09.12. 18:41:40

Normandia írta:
Bob_Marley írta: Mezőnyjátékossal felesleges összehasonlítani. Bravo-ról beszéltek úgy mint aki egy szinte senkiházi lenne. Az hogy x éve ott van az egyik legjobb bajnokságban és kiemelkedett, plusz valamiért a válogatottban is összehozott vagy 100 meccset. És lenyomott tavaly egy kiváló szezont. Én erre tenném fel a kérdést, hogy mit kellene még tennie? Egyszerűen nálam nem is vita tárgya, hogy ki védjen a bajnokságban. A németről meg itt mindenki jós, egyelőre egy tehetséges kapus maradjunk annyiban. Bravo jelenleg még jobb hálóőr és megbízhatóbb.
Az összehasonlìtás a szituáció érzékeltetése végett volt és nem a csapaton betöltött pozìciója alapján.
Senki, még a legelvakultabb MATS rajongók sem degradálták le Bravo-t. Sőt, egytől egyik jó, megbìzható kapusnak tartja, velem együtt, csak nem a jövő kapusának. Nálunk MATS a jövő kapusa és nem Bravo. Ebben a srácban van potenciál, amit azért bizonyìtott is a BL-ben és a királykupában is. Az általad hiányolt magabiztosságot meccsekkel tudja megszerezni és nem kispaddal. Én azt nem hinném, hogy Bravo annyira odalenne, ha a kupákban védene. Pont neked kellene megértened, aki a csapatot nézi és nem az egyént, hogy miért lehetne fontos a jövőre nézve a fiatal védetése.
Egyébként ezek a vélemények annyit érnek, amennyire Lucho döntése meg nem születik, mert hát az ő döntése a mérvadó és nem a mi kìvánalmunk.:-D
Egy biztos akámelyik véd én drukkolok nekik, fenntartva a véleményemet erről.[/quote]
Viszont, ti meg azt nem értitek, hogy a csapatnak MOST kell nyernie kupákat, nem 2év múlva,s nem 5év múlva. A kupákhoz mi kell? A lehető legjobb 10 mezőnyjátékos, és mögöttük egy biztos kapus. Ha Bravo abból a fajtából van, 39évesen is lazán itt védhet(lásd Van der Saar,Buffon),és Ter Stegen a padon fog megöregedni. Persze lehet, hogy idővel jobb kapus lesz belőle, de ezt senki se tudja biztosra. Ti a biztosat lecserélnétek egy nagy talánra, ebben nem látom a logikát. Ez a Barcelona már sajnos, nem sajnos, nem az a csapat, aki volt 2004-ben. Minden kupáért versenyben vagyunk,évről-évre, nincs lehetőség "próbálgatni". Ja, és kapuskorban a 35 az semmi. Akkor lesz csúcsformában.
Normandia
Director del Fútbol

2015.09.12. 18:22:42

Bob_Marley írta: Mezőnyjátékossal felesleges összehasonlítani. Bravo-ról beszéltek úgy mint aki egy szinte senkiházi lenne. Az hogy x éve ott van az egyik legjobb bajnokságban és kiemelkedett, plusz valamiért a válogatottban is összehozott vagy 100 meccset. És lenyomott tavaly egy kiváló szezont. Én erre tenném fel a kérdést, hogy mit kellene még tennie? Egyszerűen nálam nem is vita tárgya, hogy ki védjen a bajnokságban. A németről meg itt mindenki jós, egyelőre egy tehetséges kapus maradjunk annyiban. Bravo jelenleg még jobb hálóőr és megbízhatóbb.
[/quote]

Egy biztos akámelyik véd én drukkolok nekik, fenntartva a véleményemet erről.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Lezárt