Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt hogy érted?Cooltiszo írta:R.M.C.F: tényleg,most nem bántotta az igazságérzetedet a képi összeállítás? Vagy csak a statisztikákban utazol, és a büntetőkben?
Valamelyest ismerem.....de te ismered a Real Madrid "munkásságát"?Mert ott ezt ideig óráig tűrnék el....akár lesz eredmény akár nem -a szép zsuga idővel meglesz.Iszonyat naiv.Ha ismered Capello munkásságát,akkor tudod,hogy ő minden csapatát így játszatja.Biztos védelem,és középpálya,elöl meg az esélylesés,és a más hibáiból való élés
Egy dolgot hamar megtanultam Real Madrid drukkerként-bármit tegyen a csapat- bármit nyerjen-bármit akarjon mindig kritizálják és leminősítik.kapellóval és az általa favorizált játékosokkal nem is nagyon várható más, mint a "mindegy, h hogyan, csak eredmény legyen"-stílus
Naiv vagy...R.M.C.F írta:Attolmeg ne izgulj hogy ez sokáig igy lesz.Egyszerű taktika ez hogy ne ragadjunk le mögöttetek.Most igy játszunk.
Hát végül is igazad van, miért is várnánk változást.. végül is csak a Barcelona 3 csúcsjátékosa közül kettő hiányzik. Miért is lenne ez probléma?R.M.C.F írta:Kedves cruyff:
Ha Etoo és Messi nélkül is nyer a csapat az én szerintem is azért van mert jó a keret és a csapat.De ezt már leírtam.Én azt boncolgattam hogy nem kell várni földindulást attól ha visszatérnek....lehet hogy egy-két dolog változik...lehet hogy több gólt löttök olyan meccseken amikor 3-4 gól van.De mivel nélkülük is jönnek a meccsek igy felesleges erre kihegyezni mindent.Jön a tavasz...valakinek jobb lesz..valakinek rosszabb.Lehet hogy Etoo nem találja a góllövő Pumát hónapokig..nem tudhatod.Lehet hogy nálunk Ronaldo elkezdi termelni a gólokat...nem tudhatod.Jönnek a kemény BL-meccsek és nem bírja mindenki a kettős terhelést megfelelően.
a cselszki is kontrázik(kontrázott) , és arra is azt mondtuk szerintem hogy gusztustalan...R.M.C.F írta:Nyugodt vagyok...és te?,nyugodj meg.A futballgyilkos capello meg hiába talál ki bármit...a gusztustalan kontrafocija most eredménytelen lesz.
Azt hogy Capello mit talál ki azt várd ki,de ha ez boldogít akkor jósolgass tovább vagy álmodozz.
Ja hogy már a kontra foci is gusztustalan lett ez évtől....na miért is?Ja tudom....
És mi mióta mondjuk, hogy nem érdekelGame90 írta:18:45 - !!!GAGO A REAL MADRID JÁTÉKOSA LESZ, S NAPOKON BELÜL BE IS MUTATJÁK!!! - közli a spanyol AS.
Már mióta ezt mondják![]()
![]()
Szerinted 100 éven át ti minden évben ugyanezt játszottátok?Rivaldo11 írta:A kontra foci egy olyan csapattól gusztustalan,alattomos,és sunyi,mint a Real.A Realnak szép,offenzív,látványos játékot kellene játszania,amire egyébként-akárcsak nálunk-a hagyományok is köteleznék.Bár a jelen keretetek erre hivatott.Emerson,és Diarra a pálya közepén...
Bár örülök,ha neked tetszik a játékotok.
Nem lehetsz vmi nagyigényű ezzel kapcsolatban...
Nyugodt vagyok...és te?,nyugodj meg.A futballgyilkos capello meg hiába talál ki bármit...a gusztustalan kontrafocija most eredménytelen lesz.
Eto'oval,és Messivel sokkal kevésbé van benne a játékunkban a kellemetlen meglepetés.Ha nélkülük hozzuk a meccseket,akkor velük sem botlunk,nyugodj meg.A futballgyilkos capello meg hiába talál ki bármit...a gusztustalan kontrafocija most eredménytelen lesz.R.M.C.F írta:Kedves cruyff:
Ha Etoo és Messi nélkül is nyer a csapat az én szerintem is azért van mert jó a keret és a csapat.De ezt már leírtam.Én azt boncolgattam hogy nem kell várni földindulást attól ha visszatérnek....lehet hogy egy-két dolog változik...lehet hogy több gólt löttök olyan meccseken amikor 3-4 gól van.De mivel nélkülük is jönnek a meccsek igy felesleges erre kihegyezni mindent.Jön a tavasz...valakinek jobb lesz..valakinek rosszabb.Lehet hogy Etoo nem találja a góllövő Pumát hónapokig..nem tudhatod.Lehet hogy nálunk Ronaldo elkezdi termelni a gólokat...nem tudhatod.Jönnek a kemény BL-meccsek és nem bírja mindenki a kettős terhelést megfelelően.