2008.03.13. 01:26:17
Nálunk az egyik gyerek, bement az ABC-be ( visszafele olvasva, megkapjuk a nevét) és megvette a legolcsóbb tejszínhabot! Bedobta a szekrénybe, és asszem, két hét után felrobbant! Nem tudom miért, de nagyon nagy botrány lett belőle! Pedig a szekrényben semmi nem volt, csak ilyen elsőből visszamaradt tisztasági csomag meg hasonlók!
A negyedik osztály eslő napján, akkora kajacsta volt az ebédlőben, hogy az nem igaz! Szerencsére időben észrevettem a veszélyt, és a legutolsó pillanatban kimentem onnan, és így úszatm meg a szaktanárit! Utána persze, én voltam az aki, otthagyta a társait a cserben de nem nagyon izgatott!
Negyedikben, még az osztályfönök tartotta a tesit, és egígérte, hogy a következő testnevelés órán kimegyünk focizni! Mindenki örült, meg minden, erre a tanár kedenc diákjának anyja, előtte vasárnap ment férjhez, és a hétfői első órában-ami matek volt- azt kellett megbeszélni! Mivel elment az egész matekóra, valamelyik órán bekellett pótolni! És ugye melyiken? Hát persze, hogy a tesin...
Na akkor eldurrant az agyma, és mondtam mindent a tanárra, már elegem volt az egészből, hogy mindig kivételezik, és soha nem tartja be az ígéreteit, és, hogy fontosabb a kedvenc diákja, mint 15 darab másik, aki csak focizni akar!
Ezt úgy bosszulta meg, hogy annak a csajnak úgy adott négyest a nyelvtan TZ-jére, hogy 2 ponttal a ponthatár alatt volt! Én pedig egy ponttal többet szerztem, mint ami kellett a négyeshez, és nem adta meg, merthgy az még nem elég!
Ennek is lett következménye, behívatták anyámat, hogy " Laci fia puskázik órán"!
amikor anyám hazajött és elmondta hogy mi volt, na onnantól negyedik év végéig, mindig odaszúrtam egyet-egyet neki, és amikor elváltunk egymástól nekem nem adott ajándéktollat, hát nagyon bántam...
Szóval, vannak olyan tanárok, akik jófejek, meg rendesek, pl. az énektanár a Celtic meccs után, úgy kezdte az órát, hogy lement a jelentés, készülödnénk leülni, és mondta, hogy most 30 másodpercig állva maradunk, egy olyan labdarúgó tiszteletére, aki bár rendkivül, tehtséges, de az ág is húzza! én elkezdtem reménkedni, hogy Mesi lesz az, és erre megszólal: Jobbulást, Lionel Andres Messi! Na azóta barátok avgyunk!
..................................